Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMessage -- 4 Ağustos 2025; 23:26:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMessage -- 4 Ağustos 2025; 23:26:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yahu bir insanin hayatini dogrudan etkileyen, onun icin ciddi bir durumu, cozumu, gecer mi vs gibi hayatinizla dogrudan ilintili bir konuyu forum gibi aleni insanlarin oldugu bir yere yazmak, siradan insanlardan cevap medet ve cozum bulmak ne kadar mantikli da venim yazdigim cevap mantiksiz? Burada gecer desek ne olacak gecmez desek ne olacak? Doktorunuz, hekimler vs dururken buraya sorulacak so ru mu allah askina. Ha belki bu davranisiniz da hastaliginizla iliskilidir bilemem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yanlis anlasilmak istemem. Ben sizi konu sahibi sandim o yuzden siz hastaliginiz vs diye yazdim yorumu. Yani sahsi algilamayin. Iyi yapmissiniz. Soyledigim sey gercekti, lakin hos degildi. Ben de yalan yalnis bilgi vermektense , dogru ama hos olmayan bir bilgi vermek istedim. Sorun yok. Dusunceli bir insansiniz, dogru olani yapmissiniz. Darilmadim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |