< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 11 Ağustos 2025; 11:36:9 > |
2026 F/P Otel Fırsatları

-
- %25 ön ödemeli yurt içi otellerde: Toplam rezervasyon tutarın %25'i "Masterpass" altyapısına kayıtlı kredi kartınızdan rezervasyon anında tahsil edilir. Rezervasyon tutarının bakiyesi check-in tarihinden 28 gün önce ön provizyon işlemi ile bloke edilir. Ön provizyon işlemi başarılı olduğu takdirde bakiye tutar check-in tarihinden 5 gün öncesinde tahsil edilir. "Masterpass" altyapısı ile yapılan rezervasyonlarda misafir; %25 ön ödemeli yurt içi otellerde check-in tarihinden en az 25 gün öncesine kadar herhangi bir gerekçe göstermeksizin rezervasyonunu kesintisiz iptal edebilir, iptal sonrasında tahsil edilen tutar iade edilir ve varsa ön provizyon iptal edilir. Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak iptal talepleri için ilgili otellerin iptal politikaları geçerlidir.
- %25 ön ödemeli yurt içi otellerde: Toplam rezervasyon tutarın %25'i "Masterpass" altyapısına kayıtlı kredi kartınızdan rezervasyon anında tahsil edilir. Rezervasyon tutarının bakiyesi check-in tarihinden 28 gün önce ön provizyon işlemi ile bloke edilir. Ön provizyon işlemi başarılı olduğu takdirde bakiye tutar check-in tarihinden 5 gün öncesinde tahsil edilir. "Masterpass" altyapısı ile yapılan rezervasyonlarda misafir; %25 ön ödemeli yurt içi otellerde check-in tarihinden en az 25 gün öncesine kadar herhangi bir gerekçe göstermeksizin rezervasyonunu kesintisiz iptal edebilir, iptal sonrasında tahsil edilen tutar iade edilir ve varsa ön provizyon iptal edilir. Belirtilen tarihlerden sonra yapılacak iptal talepleri için ilgili otellerin iptal politikaları geçerlidir.
-
VOYAGE BELEK KIŞ SEZONU
RIXOS PREMIUM BELEK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 29 Temmuz 2025; 13:50:19 > -
MAXERIA DIDIM
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 29 Temmuz 2025; 23:45:56 > -
Forum İçin Hayırlı Olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerTR19 -- 27 Temmuz 2025; 19:56:33 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Satılık Alan
Hadi hayırlı olsun…
Hayırlı uğurlu olsun.
😅😅😅😅😅
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MerTR19 -- 20 Ağustos 2025; 10:55:25 >
Hayırlı olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yerimizi alalım. Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun inşaallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hadi bakalım o yaz bu yaz 😁
Hayırlı olsun yerimizi aldık.
-
Hayırlı olsun.
Ön ödemeli fırsatların bol olduğu bir sezon olsun.
Dostlar merhaba
Hayırlı olsun.
Biz de yerimizi alalim. Gectigimiz gunler voyage musteri temsilcisi ile gorusmem oldu. Bu esnada bu seneki erken rezervasyon doneminde yine on odemeli kampanya donemi olacak mi diye sordum. Eylul alinda olacaktir tabi dedi. Artik ne kadar dogru gorecegiz.
Hadi bakalim, bol firsatli olsun
Hayırlı uğurlu olsun
Yerimizi aldık hayırlı olsun en güzel fırsatları yakalamak ümidiyle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
2026 Ağustos ayı gördüğüm satışa çıkan otellerin fiyatlarını yazıyorum. Şu an an 2026 fiyatlarını açıklayan Antalya Otelleri. Bir fikir olacaktır. Benim tahminim şu an yüksek sezon fiyatlarını EBli şekilde çıkmış oteller 2026 için. Fiyat Tarih aralığı 1 -10 Ağustos arası girişli rezervasyonlar içindir. Fiyatlar 2 kişi 5 Gece fiyatlardır.. Genellikle 20-25 Ağustos sonrasında periyot kırılır bu fiyatlar en yüksek fiyat gibi düşünebilirsiniz. Şu an bence en iyi fiyat Akra Kemer. Diğer tarihlerde çok iyi Nisan ayı falan. ![]() |
Arkadaşlar hepinize selamlar sevgiler,
Bir süredir hiç bakamıyorum,yeni fırsat ve fiyatları belli olanlar var mıdır acaba kaçırmayalım. Titanic,Nirvana,Liberty,Rixos,Liu vs... Bu arada herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyorum.🇹🇷🇹🇷🇹🇷 👋 |
2026 VOYAGE FİYAT KIRILIM TARİHLERİ!!!
Arkadaşlar düşünenler için kolaylık olması açısından fiyat kırılım tarihlerini paylaşalım. ---Voyage Belek (4 gece)--- 27 Nisan'a kadar 63.3k 23 Mayıs'a kadar 76k 8 Haziran'a kadar 94k 7 Temmuz'a kadar 111k 29 Ağustos'a kadar 142k 19 Eylül'e kadar 103k 10 Ekim'e kadar 97k 31 Ekim'e kadar 73k ---Voyage Sorgun (4 gece)--- 27 Nisan'a kadar 50k 23 Mayıs'a kadar 65k 8 Haziran'a kadar 82.5k 7 Temmuz'a kadar 99k 29 Ağustos'a kadar 122.8k 19 Eylül'e kadar 90.2k 10 Ekim'e kadar 78k 31 Ekim'e kadar 63.3k ---Voyage torba (4 gece)--- 23 Mayıs'a kadar 67.9k 8 Haziran'a kadar 92.1k 7 Temmuz'a kadar 136k 29 Ağustos'a kadar 218k 19 Eylül'e kadar 136k 10 Ekim'e kadar 86k **%5 Voyage members üyelik indirimi dahil edilmemiştir. |
2026 Yaz fiyatları 2.kurşun MAXERIA DIDIM'den geldi.
29.07.2025 Fiyatlar ETS'de ve maximuma 6 taksit. 0-12 yaş 2 çocuk ücretsiz ✅ 1NİSAN-7MAYIS 6792/gecelik - 7 gecelik alınırsa yaklaşık 5842(122€) 8MAYIS-21MAYIS 7832/gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 6735(141€) 22MAYIS-31 MAYIS 12097 /gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 10403(219€) 1HAZIRAN-21 HAZIRAN 9927/gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 8537 (180€) 22HAZIRAN-6TEMMUZ 12540/gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 10784(227,4€) 7TEMMUZ-26TEMMUZ 14630/gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 12581(265€) 27TEMMUZ-24AGUSTOS 16720/gecelik-7 gecelik alınırsa yaklaşık 14379(300€) 25AGUSTOS-7EYLUL 12097 /gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 10403(219€) 7EYLUL-2EKIM 9405 /gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 8088(170€) 2EKIM SONRASI 7832/gecelik- 7 gecelik alınırsa yaklaşık 6735(141€) Off sezonda didim hava-rüzgar riski ❌ Açık ısıtmalı havuz ✅ Fena olmayan kapsamlı aqua ✅ 30.07.2025 Edit : sepette %5 kalktı taksit sayısı 6dan 9a yükseldi. |
Yeni konumuz hayırlı olsun arkadaşlar.Bol fırsatlı, kampanyalı, ekonomik ve herkesin gönlüne göre olması ümidiyle.
2025'de yazdığımız ısıtmalı açık havuzu olan otelleri ve deniz suyu havuzlu otelleri ayrı ayrı 2 mesajda ekliyorum.İhtiyaç duyulduğunda daha rahat ulaşılsın. |
Listeye eklenen yeni oteller var. Bodrum otellerini de eklemeye çalışacağım. Fiyatların yanlarına otelin bulunduğu bölgeyi de ekledim. Eski listeden farklı Granada, FashionTV ve Bodrum otelleri eklendi. ![]() |
Hocam 2010-2015 arası çok net hatırlıyorum Voyage tarzı oteller 5 gece (Eylül ayı için) 1000 -1300₺ bandındaydı, asgari ücret de 700 - 900 ₺ arasıydı.
İlk kez 2014'de 4 haneli olarak 1071₺ oldu asgari ücret ve ondan sonra da ülke için film koptu. Yani 1 veya 1.5 asgari ücret ile 5 gece premium bir otele gidebiliyorduk.Kasım aylarında fazla mesailer yapardık, yetişemezdik, hafta sonları rezervasyon yapmaktan başımızı kaldıramazdık.Şube dolar taşardı. Şimdi 1 veya 1.5 asgari ücretle bırakın 5 gece premium otel almayı nerdeyse gecelik fiyatları o bareme yaklaştı. Şaka değil bu ülkede asgari ücret 22k bazen insanlar nasıl geçiniyor diyorum ama imkanı yok, tatili falan zaten geçtim.Sadece kira,faturalar,mutfak masrafı bu parayı geçer. |
Güncel listeyi paylaşıyorum. Fiyatı farklılaşan bir iki otel var güncelledim. Aramalarda çocuk eklemişim düzelttim onları 2 yetişkine çevirdim. Setur 2026 çıkmamış. ETS ve Jolly'de var şu an. Jolly'de %25 ön ödemeli kampanya bulunmakta. Düşük segment otellerde var ancak ben daha çok bilinenleri eklemeye çalıştım. ![]() |
Benzer içerikler
- 2025 otel fırsatları
- otelz güvenilir mi
- vpn ile otel rezervasyonu
- otel giriş çıkış saatleri
- denizi sığ oteller
- müzikli yol nerede
- en iyi elektrikli scooter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X