Şimdi Ara

Ne yani hamza bunu yaşamayalım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Hamza 2022'de kadınlara küstü.

• Bu devirde bunu yaşatabilecek kadın sayısı az. O nedenle hamza yapabileceğinin en iyisini yapmaktadır.

Patlak tekerle yola çıkılmaz, gözü dışarıda olanlarla nikah masasına oturulmaz.

• Cocuklar iyi hoş da büyüyünce tadı kaçiyo.Kendimden biliyorum.snjs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolar milyoneriysen
    Çocuğun da erkek olduysa
    Evet you won in this life

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz, Patlak tekerle yola çıkılmaz,

Patlak tekerle yola çıkılmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşk ne demek bilen var mı??
    8 yıl önce açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • _zer0_ kullanıcısına yanıt

Nikah masasına oturdum işte istersen şahidim olurum şimdiiii senle yaseminin şarkısı olsun bu hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Penguen Gunter kullanıcısına yanıt
    Ne yani hamza bunu yaşamayalım mı?

Yoook kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 15 Temmuz 2025; 20:27:42 >
  • tatil için memlekete geldim, köydeyim, kardeşim 4 gündür yeğeni köyde bırakıyo. yeğen 22 aylık çok akıllı uslu ama çok ilgi isteyen bi çocuk. bıktım valla uğraşmaktan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşa da cebinde ne kadar var ?

• _zer0_ kullanıcısına yanıt
    Hele şükür birileri beni anlıyor şu forumda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.