Şimdi Ara

Vodafone esim Pin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Operatör değişikliğini online ve esim ile yabtım.

esim'in sadece QR kodunun fotoğrafını alabildim.

Yükleme sırasında bana pin soruyor, bu pini nasıl ve nereden temin edebilirim?

• Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Sim kart pin kodu olmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @Birkanbey

Çok teşekkür ederim, sayenizde hattımı açabildim...

• Bu duruma düşecek kişiler olacaktır bilgi olması açısından tekrar buraya da yazalım
    Online başvuru da eSIM QR kodu çıkacak bunu kaydedin devam tuşuna basın sonraki sayfa da pin ve puk kodu bulunuyor bunları da not edin!!
    Eğer o sayfa açılmaz ise hat geçişi tamamlandığında pin kodunu 3 kez hatalı girip bu sayfadan puk kodu alın.

vodafone
    PUK Kodu Sorgulama ve Öğrenme | Vodafone
    https://www.vodafone.com.tr/puk-kodu-sorgulama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Temmuz 2025; 11:23:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• geçmiş olsun aynı problem bende de mevcut Allah'tan yarın sabah hat açılacak pini blok edeceğim dediniz linkten puk öğrenmeye çalışacağım.

pin numarasını ya aynı sayfada ya da önceden vermesi gerekirdi çünkü karekod sayfasındaki bilgilendirmede kurulumu yaptım kutucuğunu onaylanmasını bekliyor. ben de kurulum yaptıktan sonra oraya basacaktım karekod okuturu okutmaz pin sordu ve telefonda hiç bir yeri açmaz oldum..

Vodafone esim Pin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 14 Temmuz 2025; 20:36:48 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.