Şimdi Ara

Shark StainStriker – 6.000TL (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: mguldenn , mguldenn Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
117
Cevap
15
Favori
11.094
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Halı, koltuk yıkama makinalarında DC motorlu olanı sanırım yok. Bu da AC motor. Ömrüne güvenmesemde sipariş geçtim bakalım.!!

• Avbill A kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten hepsipay 250 + ziraat 200 toplam 450 veriyor 5 taksitle

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Busselmi shark mi. Bir sürü video izledim kararsız kaldım sanki bissel bı tık dahami iyi ne

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buharlı temizlik makinaları ile karşılaştırırsak ne demek lazım bunun için?

• Ziraatin verdiği 200 bankkart lira Ev Tekstili kampanyasından mı geliyor ? Başka banka kampanyaları ile de kombolanabilir mi acaba

• kokoci35 kullanıcısına yanıt
    World kartın yıllık kullanım ücreti nedir hocam ? Ben enpara kullanıyorum aidat olmadığı için ama aidat olmaması dışında çok da bir espirisi yok. Böyle urunlerde peşin fiyatına taksit için world gibi kartlar şart galiba

• VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Saçma bir sitem olmuş. Ürüne 3000 zam gelse , satıcı firma ürüne zam geldi 3000 daha atın hesabima dese para mı atacaktı yani?

• dfk24 kullanıcısına yanıt

World kart yıllık ücretleri 850₺ civarından başlıyor kart aldıktan sonra 6 ay ücretsiz . 6 aydan sonra geliyor kart ücreti

bende de mevcut en para ama taksit vs olaylarında iyi oluyor hocam . Yapıkredi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 19 Temmuz 2025; 9:43:57 >
  • Ayrıca şu Karaca sitesinde %10 kupon olayı iyimiş benim bilgim yoktu şimdide iade et al zor geliyor , kombolarla hepsi pay vs 5200₺ civarı muhteşem fiyat .

Bugün araba da koltukları yapayım diyorum . Fırsat bulursam foto atacağım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 19 Temmuz 2025; 9:45:32 >
  • nhtgrck N kullanıcısına yanıt

geniş alan yıkama olarak düşünmeyin bu cihazı, leke çıkarma olarak düşünebilirsiniz. Halıya anlık dökülen şeyleri temizlemek için olur. Ancak komple halı yıkama olmaz çok yorulursunuz. Onun için zaten markanın ürünü var shark carpetxpert diye, henüz türkiyeye gelmeyen diğer markalarda da benzer tipte var olan. Leke çıkarıcı ile halı yıkama arasındaki farkı bu videodan görebilirsiniz

Shark StainStriker – 6.000TLThe French Glowyoutube
    Shark released their new PX201 StainStriker (Link Below) and they claim it's the best portable carpet and upholstery spot cleaner with the best suction in the business. I test those claims and I give you my take on if you should check out the Shark StainStriker especially with the Shark CarpetXpert being so powerful. Shark PX201 StainStriker: https://amzn.to/45ZukA9 Feel free to hit the like button and subscribe. Thank you for all the love! Let me know your thoughts and comments. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Find more The French Glow & Helene Desmettre here: Blog: http://www.thefrenchglow.com/​ Instagram: https://www.instagram.com/helenedesme​ttre Pinterest: https://www.pinterest.com/thefrenchglow/​ Follow my Amazon Storefront: https://www.amazon.com/shop/helenedes​mettre Contact or business inquiries: info@thefrenchglow.com _____________ DISCLAIMER: Links included in this description might be affiliate links. If you purchase a product or service with the links that I provide I may receive a small commission. There is no additional charge to you! Thank you for supporting my channel so I can continue to provide you with free content each week! This video is not sponsored and all items were purchased by me. Shark PX201 StainStriker Portable Carpet & Upholstery Cleaner, Spot, Stain, & Odor Eliminator, 3 Attachments, Perfect for Pets, Carpet, Area Rugs, Couches, Upholstery, Cars & More, SHARK STAINSTRIKER: Strongest suction, dual-activated portable spot cleaner. Best tough stain eliminator with no premix required, instantly & permanently removes stains & odors throughout your home: carpets, area rugs, couches, upholstery, cars & more!
    https://www.youtube.com/watch?v=mArDxOfGOa4&ab_channel=TheFrenchGlow
  • Ben şimdi denedim benim solüsyon tankı baloncuk çıkıyor makinanın üzerine taktım heryer deterjan oldu evde koltuk köşesinde deneyim dedim . Sizde böyle sorun olan var mı? Olmadı iade edeceğim
    Shark StainStriker – 6.000TL

Tepkimeye giriyor gaz çıkarıyor anlam veremedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokoci35 -- 19 Temmuz 2025; 14:29:58 >

• BuZ-MaViSi kullanıcısına yanıt

Hepsiburada siparişimi iptal edip hemen karacadan oyun oynayıp senin yöntemle aldım. 5399 tl + 5 taksit ziraat 200 tl hemen yattı, hepsipay 250 tlde ağustosta yatacak mesajı geldi. Toplam maliyet 4949 tl. İnfluencer muhabbetleri beni aşar. Bir hamleyle 1050 tl cepte kaldı, bu da yeterli, fırsatın fırsatı için teşekkürlerShark StainStriker – 6.000TL 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi austin -- 19 Temmuz 2025; 15:1:5 >
    Bende kesinlikle böyle birşey olmadı. Tüm tıpaları vs kontrol edin. Bir anormallik var, devam ederse aynen iade...

İade kodu oluşturdum pazartesi gelip evden alacaklar .

kaynıyor sanki solüsyon . Tıpa kapalı gaz çıkarıyor

acaba bissell mi alsam bilemedim

• 2900 e kiwi almak mı yoksa 6 bine bunu almak mı hangisi mantıklı beyler ? Hanım istiyor epeydir oyalıyorum bu kadar fark vermeye değer mi

hocam bissell kullanmadığım için farkını değerlendiremem. Ama ben sharktan memnun kaldım. Bugün arabamın bagaj döşemesi ve emniyet kemerlerini fakir nano deterjan ile yıkadım,çıkan sarımsı siyah su beni tatmin etti diyebilirim.

istersen iade edip karaca'dan daha da uyguna da shark alabilirsin.

• Çoğunlukla halıda yoğunlaşılmış sohbetler. Koltuklar için de etkili mi acaba. Ayrıca her Halo türünde leke çıkarır mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • testnet T kullanıcısına yanıt

Yün halıda kullanmıyor diyor kitapçığında. Ben beyaz koltuklarımın kol kısımlarında kullandım, başarılı....

Kiwi markalı ürünü 1 senedir kullanıyorum, kullanırken de temiz su haznesine fakirin halı yıkama şampuanını ekliyorum. Bu ürünlerin hepsi aynı işi yapıyor, daha yüksek ücret ödemeniz çok daha yüksek performans alacağınız anlamına gelmiyor. Hepsi kol kuvveti ile çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orkun_ -- 20 Temmuz 2025; 3:10:52 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.