Şimdi Ara

Shark StainStriker – 6.000TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: BrazzerstakiKelAdam Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
137
Cevap
15
Favori
12.919
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Olaya düz bakmışsınız , ben de kiwinin a101 ürünlerinden bazılarını kullandım. malzeme kalitesi ortada. Ürünün aynı işi yapıyor olması aynı kalitede olması demek değildir. Örneğin kinetix ve adidas ayakkabılar sonuçta yürümek için, ikisi de ayak için ve basmaya dayalı çalışıyor gibi. Bence mukayese edilmeyecek markalar ve malzeme kaliteleri.

• Bu üründe şampuan ne kullanıyorsunuz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yusuf5858 Y kullanıcısına yanıt
    Konuyu geriye dönük inceleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • VeterözeR kullanıcısına yanıt
    Satın alırken incelemeleri okudum ve izledim. Sadece marka için bu paralar verilmez. Temizliği yapan sizsiniz ve kas gücünüz. Takdir sizin kolay gelsin.

• Paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim, ben de Karaca üzerinden HepsiPay ile ödeyerek maalesef Ziraat kartım yoktu, 5150 TL'ye mal ettim.

• Arkadaşlar 600 tl indirimli olarak almaya çalışıyorum ancak ödeme ekranında düşmüyor bir türlü. 5399 yazıyor ama taksit ekranında 5999 yazıyor hiç bir şekilde düşüremedim fiyatı .

• Bende de aynı sorun var. Fiyat düşüyor ama ödeme ekranında artıyor.

Edit : Kampanyalı ürün kategorisinden çıkarılmış yani kod şuan için işe yaramıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi testnet -- 24 Temmuz 2025; 19:43:19 >
  • kokoci35 kullanıcısına yanıt
    Nasıl alınıyor hocam %10

• Benim ürünüm sorunsuz bugün teslim edildi. Shark StainStriker – 6.000TL

• Arkadaşlar sıcak su ile temizlemenin sakıncası var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar karaca uygulamasinda hepsipay la ödemeyi göremiyorum. Nerede hata yapiyorum. Hepsipay a kart bilgilerini girdim.

• testnet T kullanıcısına yanıt

Yüzde 10 indirimi almanın bir yolu var mı acaba

• mylife84 M kullanıcısına yanıt
    Uygulama oyunlarından oynayıp 10 bin üstü yapınca 600 tl veriyor oynaması ve kazanması basit ayrıca hepsipay için müşteri hizmetleri uygulamayı silip tekrar yükleme yap dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trapezounta_ -- 27 Temmuz 2025; 12:22:51 >
  • selamlar arkadaşlar deterjan tavsiyesi olan var mı? kendi solüsyonları 700 tl gözüküyor.

• Cifaretto kullanıcısına yanıt
    Hocam konuda paylaşıldı, inceleyin

• Halı şampuanı/deterjan için tüm mesajları okudum. Ancak, tam bir cevap olmamış. Fakir ve karcher halı yıkama şampuanı önerilmiş sanırım. Bunları alıp bu makinede kullanan var mı? İki ayrı hazne var ayrıca, ikisine de deterjan koymadan yapmak mümkün mü? Mavi bölüm çok çabuk bitti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HAYALETGEMİ H kullanıcısına yanıt
    Bunlar da konuşuldu. Mavi kutuya deterjan koyulmuyor, temiz su koyulan yere deterjan koyuyoruz. Ve yine daha önce ben yazmıştım; Fakir nano kullanarak araç temizliği yapmıştım ve memnun kalmıştım.

Siz de deneyin tecrübelerinizi burada paylaşın.

• şu an malesef 600 TL indirim kuponu geçerli olmuyor. Yapabilen olup buradan paylaşırsa sevinirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600 tl kredi kartı ile ödemede düşüyor ama hepsipayda 5999 olarak geçiyor. Bunu çözebilen var mı?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.