Şimdi Ara

MerkürNet referans / davet kodu paylaşım ana konu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
2
Favori
594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçmek isteyenler paylaştığım kodla başvuru yapabilirler: ATLUDNPK8K

Müşteri temsilcisi sizi aradığında davet kodunuzun olduğunu ve üstteki kodu temsilciye söyleyebilirsiniz.

veya whatsapp müşteri temsilcisine davet kodunuzun olduğunu söyleyip kodu yazabilirsiniz.

(davet eden: "Ümmühan Banaz" adına)

veya Alttaki linke tıklayıp sol köşedeki "hemen başvur" a basarsanız, başvuru formunda referans kodu bölümü çıkacaktır.)

www.merkurnet.com.tr?ref=ATLUDNPK8K

Uzun zamandır kullanıyorum, Şu âna kadar yavaşlama veya kesinti hiç yaşamadım. Aldığınız hızı tam veriyor ve ping sorunu yok. Ayrıca sabit fiyat garantisi var. Gayet memnunum.

Herhangi bir sorunuz ve yardıma ihtiyacınız olduğunda memnuniyetle yardımcı olurum, forumdan mesaj atmanız yeterlidir.

Telegramım: @jack11011

31 Ocak 2026 tarihine kadar Sabit Fiyat Garantisi MerkürNet'te!

MerkürNet referans / davet kodu paylaşım ana konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realacc -- 18 Temmuz 2025; 20:8:20 >

• MRC5T5J9P8

www.merkurnet.com.tr?ref=MRC5T5J9P8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RO30U8JZQ7 bu davet kodu ile indirimli faturadan yararlanılır. Abonelik esnasında MH . Ye söylemeniz yeterlidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yaklaşık olarak 20 gündür kullanmaktayım ve menunum diyebilirim. Hattım aynı olduğu için eski şirketle şimdiki arasında bir fark olmadı. 35 mbit 350 lira olduğu için tercih ettim merkürneti ve Ocak sonuna kadar sabit fiyat olduğu için. Arkadaşını getir kampanyasının yararının sadece bana olacağını belirtmek isterim ne yazık ki karşı tarafa bir faydası yok.

Referans kodu: PSZ6QET6SJ

www.merkurnet.com.tr?ref=PSZ6QET6SJ

• 1 haftadır kullanıyorum, problem yaşamadım memnunum.

Referans kodu: 210Q7NZ3S6

www.merkurnet.com.tr?ref=210Q7NZ3S6

• schumi75 S kullanıcısına yanıt
    Sizin arkadaş daveti kullandım Hayırlısı olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • CS GO Pro kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Hayırlı olsun.

Siz de abone olduğunuz zaman davet kodunu yazarsınız. Başka birini üye yaparsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşını Getir Kampanyası
    Arkadaşını getir davet kodu ile abone olan arkadaşınız kadar aylık fatura indirimi alın.

Davet Kodu

N8P5HJ4TWE

www.merkurnet.com.tr?ref=N8P5HJ4TWE

• Merhabalar,

Merkür.Net'i 3 haftadır kullanıyorum. Ping sorunu yok denecek kadar düşük, internet hızı deneyimlerime göre oldukça iyi diyebilirim. Bende bir forumdaşın referansıyla kayıt olarak geçiş yapmıştım, geçiş işlemi tamamlandıktan sonra siz de bir başkasına referans olarak 1 faturanızı ücretsiz yapabilirsiniz.

Aklınıza takılan konularda elimden geldiğince bilgilendirme yapabilirim. Ocak 2026'ya kadar sabit fiyatla kullanabilirsiniz. Aşağıdaki linke tıklayarak başvurunuzu yapabilirsiniz.

Referans No: 0FQ33JQA0Z

https://www.merkurnet.com.tr/?ref=0FQ33JQA0Z

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.