|
Xpeng'den Tesla Model Y'ye sert rakip: 10.000 dolar daha ucuz ve 700 km menzil

-
-
Tesla model y üzgün
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Elektrikli arabalardan sonra artık hiç bir araç yatırım olamayacak. Şu menzil meselesi her elektrikli aracın değerini düşürecek ve bu da bizim gibi tüketiciye yarayacak.
2.el araçları çok kelepire alınan döneme giriyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: TiesTorN
Bu mesaj silindi.Yorumlarda yapmadan önce keşke biraz araştırsanız...
" XPeng, 2014 yılında Xia Heng (Henry Xia) ve GAC Group'un eski üst düzey yöneticilerinden He Tao tarafından kuruldu. XPeng, ilk modeli olan XPeng G3 SUV'nin üretimine Kasım 2018'de başladı. XPeng, Aralık 2018'de Las Vegas'ta düzenlenen Tüketici Elektroniği Fuarı'nda G3 modelinin lansmanını yapmıştır. "
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzgünüm ama yanılıyorsun vatandaş, bu ülkede o dediğin olmaz. Vergiler her zaman daha önden gider. Alım gücü de giderek düşer. Hele bir de pil teknolojisi ilerlerse ve daha uzun menzili daha uzun yıllar verebilirse asıl şenlik o zaman başlar.
Teslada da ikiside yok zaten :)
-
Yanılmadığımı zaman gösteriyor birey, 1.900'e satılan tesla y modeller şimdi 1.500'den alıcı buluyor. Çin'in iyice fantezi piyasasına çevirdiği bu elektrikli piyasasında ÖTV'ler bile kurtarmaz. Araba zaten hiç bir zaman yatırım aracı olmadı, sadece nebati döneminin bir yansımasıydı o süreç.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teslada çok eski değil ki. Çinliler kendi aralarında çok sert rekabet ediyor, bizde bu firmalar olsaydı çoktan iflas bayrağını çekerlerdi, ama adamlar durmak bilmiyor, teslaylada rekabet ederler.
-
12 dk %80 mükemmel ya. benzini 5 dk doldururum giderim mantığı kalmayacak :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam selam. Model Y bakıyorum. Sarı Sitede 10 larca kişi ile konuştum. 1700 altına bırakan doğru düzgün araç sahibi yok. 1500 fiyatı nerede gördünüz. Yardımcı olursanız sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vs-fb -- 6 Temmuz 2025; 17:22:33 >
öncelikle tesladan y dennasıl ucuz olacak çok merak ediyorum admin. Meraktan xpeng almanya sitesine baktım g6 modelinin baz fiyatı https://store.xpeng.com/de/configurator/G6?source=ow_os_top_nav&channel=&owner=&campaign_id=43600 eu
bunun üst modeli fiyatı nasıl düşük modelden ucuz olaceak bana biri açıklasın.
-
Menzile göre vergilendirme gelir diyebilir miyiz 😄
-
Sağolun. 30k km altında düzgün araçlar 1700 altına yok maalesef. Bir çoğuyla konuştum, maalesef düşmüyorlar.
Türkiye'ye gelmeyeceği için problem yok.
-
Çinde olan abd de avrupada tesladan ucuz olur ama 10k usd kadar fark olmaz ben alacak olsam 3-5k usd fark için tesla alırım otonomda çok öndeler
byd ninde çin fiyatları tesla dan ucuz ama turkiye fiyatları ortada....
-
TR'de servisi olmadığı için başka yerden alıp da gelinmez de. İki kere kaybediyoruz. Ben yurtdışındayım yazları geliyorum. Sırf servisi olmadığı için pek çok fırsat aracı almıyorum. Çok var benim gibi :/
-
Ne zaman gelir?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Yanılmadığımı zaman gösteriyor birey, 1.900'e satılan tesla y modeller şimdi 1.500'den alıcı buluyor. Çin'in iyice fantezi piyasasına çevirdiği bu elektrikli piyasasında ÖTV'ler bile kurtarmaz. Araba zaten hiç bir zaman yatırım aracı olmadı, sadece nebati döneminin bir yansımasıydı o süreç.
|
Elektrikli arabalardan sonra artık hiç bir araç yatırım olamayacak. Şu menzil meselesi her elektrikli aracın değerini düşürecek ve bu da bizim gibi tüketiciye yarayacak.
2.el araçları çok kelepire alınan döneme giriyoruz. |
Tesla model y üzgün
|
Benzer içerikler
- iphone alarm çalmıyor
- whatsapp durum sözleri
- whatsapp silinen mesajları geri getirme
- telegram tek seferlik fotoğraf gönderme
- youtube shorts para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X