Şimdi Ara

Arda'nın 3 kuruş için kendisini bitirmesi! Ön libero'ya evrilme süreci!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xabi gelince patlayacak parlayacak derken, şu an dortmund maçına bakıyorum! arda bildiğin ön libero. ataklarda bile ileri çıkamıyor. böyle eziklik olur mu? yıllık 5 milyon euroya oynuyor. vergisiz net olarak 3 milyon euro yapar.


    yahu 3 milyon euro için değer mi? babası olanı biteni görmüyor mu? 5-6 milyon euroya fenerbahçe'de rahat oynar.


    Arda'nın 3 kuruş için kendisini bitirmesi! Ön libero'ya evrilme süreci!



    3 kuruş benzetmem bu meblanın avrupa futbolu için geçerli olmasıdır. şu resim bana göre gerilemenin en büyük kanıtıdır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >







  • Mevzu para değil prestij, yani RM altında oynamak hocam.


    Yoksa 3m€ para deği, o maaşa gidebileceği minimum 20 klüp bulur Arda, maaş olarak daha yüksek teklifler de rahatlıkla alır. En basitinden FB bile 5-6m€ verir dediğiniz gibi

  • Daha önce dediğim gibi oynayacağı bir takım daha iyi olur. Juventus çöküşte Arda bence ilaç olur Kenan'ın yanına hücuma 1 tane daha forvet lazım ki Kenan çift forvette top dağıtan yardımcı golcü rolünde ki asistlerine maalesef Kolo Muani cevap veremiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro gibi oynadı 2 asist yaptı baya bitirmiş kendini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burnaldinho B kullanıcısına yanıt

    o bölgelerde çabuk harcarlar. var olan yeteneklerini kaybettiğinde kimse yüzüne bakmaz. arda'yı RM'e getiren FENERBAHÇE'de olan yetenekleri idi.



    o yetenekler yok.



    bizim bölümün futbol enginleri yine belli etmişler kendilerini. iki asist yaptı diye tav olmuşlar.




    ben fenerbahçede olan arda'yı izlemek istiyorum. o arda milli takıma seviye atlatır. yoksa al top ver top ön liberoda takıl vs. arda ön libero olacak adam değil.

  • Emiliamernes1996 kullanıcısına yanıt

    italya'da iş yapar. bizim lige benzer lig italya. keşke alabilseler.

  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.