|
Helldivers 2'nin Xbox'a geleceği tarih belli oldu; PlayStation için bir ilk olacak

-
-
day1 olmayacak değil mi
-
Danışıklı Dövüş:)))
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yok hocam oyun 2024de çıktı
-
Ama 2024'te ps için çıktı. Xbox'a geldiği gün day1 olma şansı yok mudur
-
Kardeş sen neyi day 1 diyorsun game pass mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
day 1 gamepass için denmiyor mu?
-
Hayır.
benim bildiğim ilk günden gamepass'e day1 diyorlar burada. Farklı anlamı varsa bilmiyorum.
-
Geç bile kalındı.
PS exc. oyunları Pc ve Xbox için çıkarması,
Aynı şekilde Xbox'unda PS oyun vermesi hepimizin bildiği üzere tamamen duygusal.
Win Win bir yerde.
-
Day 1 game pass derlerse dediğin olur.
Sadece day 1 değil. Sen olayı çoook yanlış anlamışsın.
quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_Plein
Day 1 game pass derlerse dediğin olur.
Sadece day 1 değil. Sen olayı çoook yanlış anlamışsın.Hocam 10 kere değil değil diyeceğine bir kere day1 anlamını söylesen de farkını bilelim.
Day1'i farklı anlamda kullanan görmedim burada o yüzden öyle yazdım. Daha önce de gamepass için kullanan çok kişi gördüm.
-
İlk oyun mlb yayıncısı sony değil diye oyun sony’nin olmuyor mu? Oyunun başında ps studios logosu var oyunu yapan stüdyo sonynin kutusunda ps studios logosu var oyundan parayı sony kazanıyor
-
Selamlar, Day1 demek, bir oyun yeni çıktığında bir abonelik hizmetine de geliyorsa (yani game pass veya PS+ gibi) deniyor. Ama abonelik sistemine değil de platforma geliyorsa (PC, Xbox, PlayStation gibi) o zaman day1 gibi bir şey denmiyor. Bu oyun da geçen sene PC ve PlayStation platformlarına çıktı aynı anda. Satın alıp oynamak gerekiyor, Xboxta da satın alınarak oynanabilir, game passte olmayacak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim hocam açıklayıcı oldu
-
Helldrivers 2 benim icin ciddi hayal kirikligi oldu, ya da oyunun mantigini anlamadim bilemiyorum. Alacak olanlar iyi dusunsun..
Bence daha da exclusive diye birşey kalmayacak, sadece time exclusive olacak. Her platform her oyunu oynayacak bu gidişle.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X