Şimdi Ara

12000 btu klima tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: OnderT Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İstanbul kuzey cephe 18m2 salon 75m2 ev için 12000 btu klima yeterli dediler.

Samsung Ar35 almayı düşünüyorum 25000 TL fiyatı var is görür mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaira bak yada rota marka 12 btu yeter

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Kaira markasını hb de gördüm çok yorum almış fakat etrafımda kullanan hic görmedim kaliteli bir cihaz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kisacahy -- 30 Haziran 2025; 10:40:21 >
  • kisacahy K kullanıcısına yanıt

Yorumlar iyi daikin servisi bakiyor üretimi sağlayan firma midea diyolar memnun olan cok ben ugur aldim ama taksit imkani makul olunca tanidik abiden aldim.kaira araştir derim

• Bende aynı klimanın 18.000 BTU'luk versiyonu var, çevremden en az 5 aileye aynısını aldırdım. Çok kaliteli ve enerji tüketimi düşük. Samsung'un 12.000'lik ürünü iyidir hocam bütçeniz müsaade ediyorsa alın.

Hepsiburada'nın özel kartını çıkarırsanız 9 aya kadar vade farksız taksit oluyordu. Ben Şok'a geldiğinde almıştım 9 ay takstile.

• Bence şuna bakmak lazım. Klimayı aldık. Garantisi bitti. Kartı bozuldu. Kart tamiri kolay mı? Servis en fazla kartı değiştirir. Asla tamir etmez. Öyle bişey yok. Değişim olur. Onda da klima parası çıkartabilirler.

Vestel, baymak gibi markaları önermem. Arçelik aluminum boru kullanıyor ve soğutma performansını ben sevmiyorum.

He ama alınmaz diyemem. Samsung da şikayet vardı bir ara bilmiyorum genel olarak globalde Samsung da ciddi Bi kalite düşüşü var

Bosch alınabilir midea sonuçta. Gree iyidir.
    airfel iyidir. Kaira alınabilir.

Bütçe varsa ömürlük alıp canını okuyacaksan mitsubishiden asla şaşma.

Evet pahalı ama onların 18000 BTU diye sattığı klima performansına diğer markalarda 2 tane 12000 BTU ile zor yaklaşırsın ve abartmıyorum.

Yıla vurursan mitsubishi daha ucuz. 30 sene çalışma garantisi var gibi bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoCat -- 2 Temmuz 2025; 22:51:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    12000 btu klima tavsiyesi
    3 hafta önce açıldı
    48000 btu klima önerisi
    6 yıl önce açıldı
    9000 BTU Klima arıyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.