Şimdi Ara

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener- (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: tolga.cn
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
487
Cevap
32
Favori
19.481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
26. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

fifa oynuyon mu şahin

banamı kötü gözüküyo anlamadım , fizikler ne öyle mobil oyun gibi. İyiye gidicek yere geriye gidiyor. Hızlandırsınlar iyicede tenis maçına dönsün oyun. Zaten hızlandırdıkları için kötü gözüküyor.

Evet çok sık fut oynarım div2 deydim işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener-

25 var bende gel vs atalım.

• Arkadaşlar kendim hallettim bitdefender vpn ile sayesinde ukraynaya bağladın fc 26 ultimate sürüm 2300 2400 civarıydı onun yerine ea play pro aldım 2871 tl tuttu tam olarak hem bf 6 hem fc 26 hemde diğer oyunlar için yardım isteyen olursa yazabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Receponur22424! -- 10 Ağustos 2025; 18:53:24 >
    How excited are you for the newest addition in @easportsfc francise ea fc 26?? are you gonna be pre ordering it or wait for it to go on sale?? Follow our socials🔫 Twitter https://twitter.com/TheRealSTPyt Tik Tok https://www.tiktok.com/@stpyt?lang=en Youtube https://www.youtube.com/channel/UCy1rUr-4L-NPjfpPlUipqiA Facebook https://www.facebook.com/KnG-108927504714635/ ea fc ea fc 24 ea fc 24 gameplay ea fc 24 giveaway ea fc giveaway fifa 24 fifa 24 giveaway fifa 24 gameplay ea fc 24 early acsess fifa 24 early acsess ea fc 24 ultimate team fifa 24 ultimate team fut 24 fut 23 fut 22 career mode fifa career mode fifa ulltimate team football soccer giveaway fifa 23 fifa 23 ultimate team fifa 23 gameplay pack opening pack opening fifa fifa pack opening fifa 23 pack opening pack opening fifa 23 fifa sbc ea fc sbc ea fc 24 sbc fifa 24 sbc fifa 24 squad batttles ea fc 24 nike promo fifa ultimate team black friday black friday promo black friday packs black friday ea fc black friday fifa manchester united bruno fernandes bruno fernandes highlights bruno fernandes assists bruno fernandes skills manchester united highlights leo messi lionel messi messi messi goals messi skills messi sad moments messi world cup messi argentina messi fifa fa cup fa cup highlights free messi card free messi card ea fc free messi card fifa free messi sbc free messi fifa 24 fifa 24 free toty fifa 24 toty promo mbappe mbappe nose mbappe goals mbappe injury mbappe skills mbappe france mbappe madrid mbappe broken nose garnacho garnacho 96 card garnacho ea fc garnacho 96 sbc garnacho goals garnacho manchester united garnacho argentina the overlap the overlap clips the overlap best moments the overlap funny moments ea fc 25 ea fc 25 beta ea fc 25 beta gameplay ea fc 25 leak ea fc 25 beta download ea fc 25 beta help ea fc 25 beta tips ea fc 25 beta guide ea fc 25 beta leak ea fc 25 ultimate team ea fc 25 career mode ea fc 25 kick off ea fc 25 beta impressions ea fc 26 ea fc 26 beta ea fc 26 beta gameplay ea fc 26 leak ea fc 26 beta download ea fc 26 beta help ea fc 26 beta tips ea fc 26 beta guide ea fc 26 beta leak ea fc 26 ultimate team ea fc 26 career mode ea fc 26 kick off ea fc 26 beta impressions #eafc #eafc25 #gaming
    https://www.youtube.com/watch?v=t9N86z37bPE&t=163s

Oyun yıllardır aynı çıkan oyun değil gibi hafiften eski oyunların tadı var gibi.

Eski oyunları çağrıştıran şeyler ne oldu sizin için?

• yine oyunu ut da sn başı skill yaparak oynayanlar için yapmışlar yine ai takım savunması yapmıyor sırf skill yapılabilsin diye 20-25mt boşluklar var herşey script üzerine kurulmuş, fifa17 ile frostbite geçtiler malesef fifa16 dan sonra keyifle oynanabilir bir oyun gelmedi.

ulan 16 da ut ne güzeldi be efsane italyan 433 naingolan tevez higuain vidal chiellini bonucci ile div1 de takılıyorduk. oyun 16 dan sonra buz pateninde skill yapma oyununa döndü EA FC 26 [PC ANA KONU] -Türkçe spikerler resmi olarak açıklandı: Özkan Öztürk ve Ertem Şener- 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 12 Ağustos 2025; 4:36:52 >

Battlefield 6'da oynamayı düşünüyorsanız mutlaka Play Pro alın. Zaten Play Pro'nun hakkını verecek iki oyunu var EA'nın onlar da bu sene birlikte çıkıyor. Play Pro ile tüm oyunlarınız Ultimate Sürüm oluyor bu arada her türlü karlı yani..

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • no8name kullanıcısına yanıt

Hocam detayı vs yok ücretli bir VPN ile Ukraynaya bağlanıp google'a EA Play Pro yazıp .ru uzantılı siteden giriş yapıp normal yoldan alıyorsunuz. Site Rusça olacağı için çeviri kullanabilirsiniz ben yerleri ezbere bildiğim için tık tık almıştım böyle 2 3 arkadaşa :))

Battlefield 6 şimdilik düşünmüyorum özele bakabilir misin hocam rica etsem

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.