Samsung beta programında türkiye yok bu yüzden resmi bir beta yazılımı gelmesi imkansız ama biz yine de şu linklerden faydalanıp s25 plus cihaza beta güncellemeyi kurduk, bu bir beta her türlü sorumluluk yükleyene ait olup kararsız ve bazı hatalar olabilir,bu sorumluluğu alıp kuranlar yorumlara deneyimlerini yazarsa görmüş oluruz.. Ben bir hata görmedim hatta cihaz daha da akıcı hale geldi sadece pazı apk lar uyumsuz o da play store güncellemesi ile düzelir. bu arada cihazı sıfırlamadım yani herhangi bir veri kaybı yaşamadım ama yine de siz yedeklerseniz daha garantili olur.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Mayıs 2025; 12:22:41 > |
samsung s25 UI8 beta android 16 yükleyenler ....deneyimleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
@TheBCD hocanın keşfettiği üzere AndroidAuto, S25u ZYES sürümünde sorunlu çalışıyor.
Ek olarak klavyede bariz ağırlaşma mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 31 Mayıs 2025; 12:20:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı şekilde ZYEQ-ZYER-ZYES sürümlerinde uygulama geçişleri ve uygulama içi aşağı-yukarı kaydırmalarda lag var, parmağa göre geriden geliyor. ZYES Google wallet bozuk(Public beta olmadığı için Google hizmetleri sertifikasız).
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Telefon yazılımına uygun paketi indirmelisin video da anlatıyor
Videoda anlatmadığı şey ödemelerin onaylanmadığı. Revolut kartı kullanamadım. Uygun paket sadece uygulamanın hatasız açılmasını sağlıyor.
onlar da bilmiyordur, denemeden bilinmez
-
düz s25 var bende nasıl yükleme yapabiliriz ? video dakilerin bir kısmını yaptım ama ayda olması gereken yer bende ayf1. bizim cihaza yükleme imkanı var mı
-
S25 Ultra konu başlığında zaten tüm detaylar eksiksiz yazılmış. Gereksiz bir konu başlığı bence.
-
Beta sadece ultrada değil, ben s25+ kullanıyorum mesela, sürümler farklı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 20 Haziran 2025; 9:59:53 >
AYF1 haziran güncellemesi yani olmuyor artık, betanın yeni sürümünü bulabilirsek belki olur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 20 Haziran 2025; 10:1:29 >
Bi tane buşdum denedim oldu. Zyf3 oldu bu sefer. Güncelleme gelirse kendi görecek mi yoksa geldikçe aynı şekil yüklemek mi gerekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer kpnu başlıklarında da olabilir ama ben burada gördüm mesela. Ayrıca konu olöası bence iyi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Linki atma imkanı var mı?
Güncelleme gelmez bence çünkü bu beta. Odinle samfw den tüm sürümü yeniden yüklemek gerekir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 20 Haziran 2025; 11:41:49 >
-
S25+ kullanıyorum bu link Ultra için, sıkıntı olur mu?
ben linki paylaşamadım ki bir türlü. baktığım yerde hepsi için ayrı link var. bu benim paylaştığım düz s25 için
linki paylaşabilsem plus içinde var
4pda.to sitesinde var ama linki paylaşmak istediğim de olmuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktayakgoz -- 20 Haziran 2025; 11:45:7 > -
Buldum galiba AYF1 den zyf3 e geçiş
s25+ İçin haziran güncellemesini almış olanlar için beta linki
https://4pda.to/stat/go?u=http%3A%2F%2Ffota-secure-dn.ospserver.net%2Ffirmware%2FEUX%2FSM-S936B%2Fnspx%2F94be2d9a0b3c4831a6dd6f22f1100fb0.bin%3Fpx-time%3D687fa638%26px-hash%3D2a51109c929f361b17bae4c3340699f3%26px-wid%3D0777337-WSA250612145447%26px-wctime%3D2025-06-12%252014%3A54%3A47%26px-cc%3DEUX%26px-mn%3DSM-S936B%26px-aid%3DKSA%26px-nb%3DUGtezEZ854jbmFcvWGXLEA%3D%3D%26px&e=137574082
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 20 Haziran 2025; 14:3:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X