Şimdi Ara

samsung s25 UI8 beta android 16 yükleyenler ....deneyimleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung beta programında türkiye yok bu yüzden resmi bir beta yazılımı gelmesi imkansız ama biz yine de şu linklerden faydalanıp s25 plus cihaza beta güncellemeyi kurduk, bu bir beta her türlü sorumluluk yükleyene ait olup kararsız ve bazı hatalar olabilir,bu sorumluluğu alıp kuranlar yorumlara deneyimlerini yazarsa görmüş oluruz..

Ben bir hata görmedim hatta cihaz daha da akıcı hale geldi sadece pazı apk lar uyumsuz o da play store güncellemesi ile düzelir. bu arada cihazı sıfırlamadım yani herhangi bir veri kaybı yaşamadım ama yine de siz yedeklerseniz daha garantili olur..

https://xdaforums.com/t/one-ui-8-beta-s25-series-root-s25-s25-s25u-b-models-only.4738684/page-3#post-90119295

https://www.youtube.com/watch?v=ESHoc10Vxbg&t=416s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 31 Mayıs 2025; 12:22:41 >

• @TheBCD hocanın keşfettiği üzere AndroidAuto, S25u ZYES sürümünde sorunlu çalışıyor.

Ek olarak klavyede bariz ağırlaşma mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 31 Mayıs 2025; 12:20:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şekilde ZYEQ-ZYER-ZYES sürümlerinde uygulama geçişleri ve uygulama içi aşağı-yukarı kaydırmalarda lag var, parmağa göre geriden geliyor. ZYES Google wallet bozuk(Public beta olmadığı için Google hizmetleri sertifikasız).

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sorun yaşayan arkadaşlar cihazı sıfırlayın, bu sorunların çoğu fabrika ayarlarına dönünce düzeliyor de wallet çalışıyor, shop members uygulamaları klavye hepsi düzeliyor, samsung s25 UI8 beta android 16 yükleyenler ....deneyimleriniz

• TheBCD T kullanıcısına yanıt
    Telefon yazılımına uygun paketi indirmelisin video da anlatıyor

• deneme1 D kullanıcısına yanıt
    Videoda anlatmadığı şey ödemelerin onaylanmadığı. Revolut kartı kullanamadım. Uygun paket sadece uygulamanın hatasız açılmasını sağlıyor.

• TheBCD T kullanıcısına yanıt

onlar da bilmiyordur, denemeden bilinmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.