Şimdi Ara

💛💙 Fenerbahçe 2025/2026 Sezonu - [ANA KONU] (979. sayfa)

7 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü3 Mobil
5 sn
19.598
Cevap
224
Favori
548.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
35 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu Bjknin galibiyetiyle dalga geçenleri de anlamıyorum ne bu kibir?

Avrupada oynadığın her maç altın değerinde. Aldığın iki üç galibiyetle direkt lig şampiyonluğunun parası çıkıyor. Hayır iki takım için de söylüyorum bunu.

Dalga geçen taraftarın birinin takımı geçen sene asıl mesleği bakkal, forklift operatörü (ciddi anlamda dalga geçmiyorum) olan, hobi için futbol oynayan takımı yenemeyip 35 yaşındaki Yarmolenkodan kendi evinde 2 gol yedi. Bizim takım desen kadronun yarısını satan Feyennorda diş geçiremiyor.

Kendimizi hep dev aynasında görüyoruz maalesef. Kimse sorgulamıyor mesela geçen sene bizim bir iki oyuncuya ödediğimiz maaşla takım kuran Bodo Glimt, Avrupada nasıl yarı final oynadı diye?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    dişine göre, eşiti veya dengi demek mi sanıyorsun? fırsatı buldular yapıştırıp geçtiler. biri konferans elemesi biri ucl elemesi farkındayız. gören de portimonense ile leiriaya şov yaptık sanacak. başkan başkan değil, hoca hoca değil. jk’nin kuracağı ndidi, orkun, rafa orta sahası kağıt üzerinde bizimkinden iyi. elemede resmi maç oynanmış, ertelenmese birkaç güne ilk lig maçımızı oynayacağız, daha hâlâ biri dişine göreye takılır, biri neye göre karşılaştırıyorsunuz der. 99 puan alan adamı gönderip kaç milyon euro para harcayıp yerimizde sayıyoruz hatta geriliyoruz. gelmiş adamlar hâlâ yazdığıma takılıyor. biraz da söylemek istediğimi tam ifade edememişim dayı sen de haklısın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    Kardeş saçma sapan benzetmeler yapıp bir de uzun uzadıya açıklamaya çalışma boşuna kimse okumaz. Elmayla armutu karıştırma, hadi yat uyu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Neco. kullanıcısına yanıt
    işine bak, boş konuşma, beğenmiyorsan blokla geç.

Futboldan anlamıyorsun bari böyle tuhaf yorumlar yapma da komik duruma düşme dayı. Hadi iyi geceler.

• Bu Mourinho denen TD artığı geldiği günden bu yana 1 tane kritik maç kazanmadı tamamını kaybetti. Bu Tahir Karapınar dan bile kötü istatistik! TD stajyeri van Persie ye bile yenildi
    Kovacaksın neyi bekliyorsun Mankafa kovacaksın yok işte olmuyor bitmiş bitik yıkık ezik.. Olmuyor ulan
    İlla ki her kulvarı mı kaybedeceksin neyi bekliyorsun gevşek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • f@ithline kullanıcısına yanıt

Ali bunu beğendi.

Demi ya yönetim daha napsın 100 milyon harcadı transfere geçen sene.

1 ismail kartal çakar 2 sene daha götürür onu

Baktı ismail yine şampiyon olmadı tepki var

Alman hoca kartını açar

Bir turda o biner

8 yıldır alıştı insanlar. Alışmış kudurmuşdan beter.

Euro2024 de frankowskin yıldızlaştığı takımda bizim şimo gene aptal saptal pas hataları yapınca doğru düzgün süre alamamıştı. Çünkü alternatifi vardı.

Bizim kadro planlaması o kadar b.ktan ve alternatifsiz ki millet sarılmaya dal arıyor kendine

Senin yorumunda yanlış olan şey "bjk bizden iyi" lafı. nesi iyi bizden ? iki maçta da Shakhtar takımı bunları ezmedi mi ? Hocaları Arda olmasa iki maçta tarihi farkla biterdi, adam ayıp olmasın diye as oyuncuları oyundan çıkardı, takımı geri çekti...

Bizim takımı kötüle, eleştir, say, söv... kimse birşey demez, tam tersine seni destekler herkes. Diğer arkadaşın dediği gibi elmayla armutu karıştırmışsın. Ben aslında bizi eleştirmek istemiştim, yanlış örnekleme yapmışım de geç.

• catry kullanıcısına yanıt
    bjk’nin hatalarını düzeltme ve eksiklerini giderme konusundaki hamleleri bizimkinden daha iyi geliyor şimdilik. söylediğim şeyin yanlış olduğunu daha doğrusu söylemek istediğim şeyi doğru ifade edemediğimi en sonda yazdım ama karşısındakiyle düzgün konuşmayı beceremeyen saygısız insanlara tahammülüm yok maalesef.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Takımda 8-9 tane hazır defans oyuncusu varken(bekler dahil), biz transferde önceliği defansa veriyoruz, defans oyuncuları alıyoruz.

Orta sahaya bakıyorsun toplam oyuncu sayısı 8 (kanatlar dahil) bunlardan sadece dördü hazır durumda, diğerleri sakat ama buraya transfer yapmak öncelik olmuyor.

Olay sadece Szymanski olayı değil, Szymanski iyi kötü tartışılır ama asıl seninde dediğin gibi kadro planlaması çok b.ktan.

Bugün Szymanski kötü oynuyor çıkarayım desen yerine koyacak oyuncu yok ama defans oyuncusu o kadar fazla ki yarısının adını bile yazmadık kadroya.

• şu iki şeyi iyi ayırt edin.

bu takımın sorunu ve leş futbolun sorumlusu mourinho.

bu kulübün sorunu ise başımızdaki yönetim ve kongre üyeleri.

gerisi boş laf.

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt

Ali de morinyodan sonra ki sorun işte Ali gitsin x kişi gelsin, morinyo bu takımın hocası olduğu sürece x kişinin de başarılı olma ihtimali yok. Bu iş yumurta tavuk paradoksu gibi aslında ama bir sıralama yaparsak morinyo sonra ali. Morinyonun elinde kanat yok deniyor. Fenerbahçe'nin 11 oyuncusu olacak durumda olmasada Cengiz var Avrupa'ya neden yazmadı. Adam kendine bahane hazırlıyor. Ben keremi isteyen azınlıktanım ama dünkü maçta kerem olsa ne olacak? Veya ambaratın yerine biossuma olsa ne olacak dün ambarat maçın en iyilerinden biriydi. Sizin bu dediğinizi ben İsmail hoca için diyordum siz ismaili linclerken. İsmail hoca bahane üretmekten başka çözüm üretmeye uğraşıyordu. Morinyo geldiğinden beri sadece bahane üretiyor. Tek çalışacan organı çenesi kalmış.

• Zaten bu Bartuğ'un topları atabilsin diye Hakan isteniyordu. Hakan - Bartuğ rotasyonu hem bizim için hem de Bartuğ için çok iyi olacaktı.. Ama olmadı..

Ortam zaten gergin olduğu için, bu tarz yanlış ifade edilen cümlelerden sonra konuyu uzatmadan kapatmak en sağlıklı olanı. Sen nasıl saygısızlığa tahammül edemiyorsan, karşında ki kişi de yanlış ifade edilen konunun uzamasına tahammül edemediğinden dolayı saygı sınırlarını ihlal edebilir.

sebep-sonuç ilişkisi kurarsan eğer, o arkadaşa da hak verirsin.

• Başkanı rezalet , hocasi rezalet , oyuncuları yetersiz . Bu takıma büyük takımlarda forma bulamayan kaliteli oyuncuları alacaksın ( sommer , skriniar , semedo , bissouma , kessie , sancho , asensio ) hoca olarak İsmail Kartal i getireceksin , İsmail Kartal in yanina buyuk takımlarda başarılı olmuş duran top antrenörü , kondisyon antrenoru , savunma antrenörü , hücum antrenörü getireceksin ( 1 alıyorsa 3 verip getireceksin bu adamlar zaten çok para kazanmaz ) bu takım çok rahat şampiyon olur . Bunu yapmak içinde uçmaya kaçmaya gerek yok , istediğiniz kadar kızın dalga gecin malum takımı deplasmanda eze eze kim yendi ? Beşiktaş i en son ne zaman 2 maçta da yendik ? İsterse antrenmanda tavla oynatsin umrumda değil bu adam her geldiğinde takımı saha içinde uçurdu ne olursa olsun jesus bile derbilerde sacmalarken bu adam samet in Trabzon'a sattığı maç dışında 1 tane falso vermedi . Puan kaybettiği Anadolu maçlarında bile dünyanın pozisyonunu kaciriyordu dzeko , şampiyonluğun gittiği Sivas maçında son dakika verilen penaltı karşı tarafa asla çıkmazdı , mou olsaydi malum takıma 10 kişi kalsa 10 kişi savunma yapar 2 0 - 3 0 kaybederdi . Tek falsosu oly deplasmanina zajc ve krunic ile çıkmak zorunda kalmasiydi , buna ragmen o deplasmandan 3 2 ile çıktı ve neredeyse kazanıyordu . Adamın açık açık hakkı yendi hem medyada hem de bu forumda . Başkan olsam yarın getirir etrafına başarılı olmuş kendini kanıtlamış antrenörler koyar kadroyuda bahsettiğim şekilde kurardım. Şimdi İsmail Kartal ovuyorum diye linç edilecegim ama kimse kusura bakmasın ben jesus dışında 10 yıldır bu kadar iyi bir Fenerbahçe görmedim nasıl yaptığı da umrumda değil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyonderr -- 8 Ağustos 2025; 2:16:19 >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gidin Lucas Ferreira'ya çökün mesela derim

• KingOfShadows kullanıcısına yanıt

Kimseyi almasınlar yeni gelecek yönetimin elini kolunu bağlamasınlar Eylül'de defolup gitsinler , yeni gelen Yönetim ilk iş mou yu kovar ve yerine doğru düzgün birini getirir umarım şahsen ben ilk iş İsmail Kartal i getiririm yanına da kendini kanitlamis antrenörleri koyarım . Transferinde yukarıda bahsettiğim gibi kendini kanıtlamış oyuncular üzerinden çözerim bitti gitti .

• Helal olsun Başakşehir e deplasmanda Viking e 3 atmışlar, taş gibi takım

• Beyonderr kullanıcısına yanıt
    eline ağzına sağlık hocam valla içimizi dökmüşsün. helal olsun sana.

• 
Sayfa: önceki 976977978979980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.