|
Tecno telefonların yeni arayüzü HiOS 15 tanıtıldı: İşte yenilikler

-
-
Tecno camon 30 Pro ya ota üzerinden yükledim hios 15 i güzel oldu cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ön yüklü uygulamarın azalması güzel olmuş. Darısı diğerlerinin başına
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adamlar infinix sonrası aşırı f/p cihazlaf üretiyor tr piyasası yakında umarım artar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Birde büyük yenilikmiş gibi Apple denetim merkezini komple A'dan Z'ye aynısını kopyalayıp yapıştırıp birde xiaomilerde arama ekranının aynısını yaparak yenilik diye sunmuşlar
İnsan yaparken utanır o denetim merkezi bildiğin Apple çakması.
-
Eee tamam da bu MIUI/HyperOS olmuş ki. Neyse, gidecekleri daha çok yol var tabi. Buna da şükür.
-
Benımkı bu sürüme geçmiş eski sürüme geçiş mümkün mü garantiyi bozmadan
Vivo'nun Funtouch OS arayüzünden daha güzel bu arayüz bence.
-
güncellemeyi yaptım parmak hareketlerini düzenleyemiyorum arka plan uygulamalarını yukarı doğru kaydırarak kapatmak zorundayım kaydırma hareketlerini düzenklemeyi kaldırmışlar
-
Evet parmak hareketleri tamamen gitmiş. Ekran tazeleme çeşitleri değişmiş. Bir de cep modu gelmiş ekstradan.
40 premier aldım. Parmak hareketlerinden kastınız nedir? Bakayım bende sorun var mı...
-
Parmakları değişik kombinasyonda haraket ettiretek değişik görevler ve kısayollar vardı. Son güncelleme ile bu menü kaybolmuş ve kısayollar olmuyor.
Telefon kilitli iken değil mi? Elle w yapınca mesela bende WhatsApp açılıyor. C yapınca kamera açılıyor. Bundan mı bahsediyorsunuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: SharjorTelefon kilitli iken değil mi? Elle w yapınca mesela bende WhatsApp açılıyor. C yapınca kamera açılıyor. Bundan mı bahsediyorsunuz?
Ekran kapalı iken dediğiniz şeyler hala var. Benim dediğim açık ekranda iki ya da üç parmakla değişik şekillerde yapılan haraketler ile farklı şeyler oluyordu. Onu kaldırmışlar.
-
İlk tecno telefonum olduğu için kaybolan ayarları bilemiyorum tabi. Ayarlarda sistem menüsü var en altta orada bayağı hareket içerikli menü var. Oraya bakın isterseniz
-
Benim de ilk tecno telefonum. Cidden çok memnunum. Dediğiniz yere baktım yoktu eski özellikler. Zaten kullanmıyordum.
İnfinix ve tecno son güncellemeler ile bazı özellikler kaybolmuş forumlardan takip ettiğim kadarıyla. Çok şikayet eden var bu konu üzerinden. Ama kendi telefonum camon 30 pro için konuşacak olursam son hali ile telefon hem hızlandı hem daha uzun batarya dayanıyor hem de arayüz olarak çok daha iyi oldu.
Poco yada redmi alacağıma bunu almışım iyi ki diyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X