Şimdi Ara

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ (1102. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22.069
Cevap
48
Favori
487.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
99 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Senin bu acemi mantığınla idari denetçiden adli soruşturma, istihbarat ve mali suçlar uzmanlığı beklemen, suçu ve suçluyu gizleme adına denetçi niye bulamadı diyerek hedef saptırmandan başka bir şey değil. O itfaiyeci kendi işini yapmadığı için yargılanır, bu denetçiler ise savcının işini yapmadıkları için suçlanamazlar.

Itfaiyeci görevini ihmal ettiği için suçlanıyor, diğeri ise senin keyfine göre savcının, masak'ın işini yapmadığı için tarafından hedef gösteriliyor; aradaki devasa mantık farkı buyken hala demagoji peşindesin.

Sıradna terlik değildi ama oy verecekleri :)

Islak Tuvalet terliğine bile oy veririm diyenler vardı... Seviye oralardaydı. O söylemin sonucu aday KK oldu işte sonuçta ortada.

Kutu kola koysak %65 alıyor dedikleri seçimde aday koyup %45 zor aldılar sonra. Ama abii halk bilmiyor edebiyatına geçtiler hemen gene.

Ne yazık ki muhalefet nasıl beceriyor ve aynı yollardan gidiyor akıl alır gibi değil. 2023'ten anlamaları mantığı çözmeleri lazım ana yok gene aynı şeyler aynı adımlar devam ediyorlar. ( 9 aydır sadece İmamoğlu tartışıyorlar gene ve sıfır siyaset üretme. )

Siyaset bu kadar zor ve çetrefilli bir şeyde değil aslında ama öğrenemediler gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 14 Kasım 2025; 0:57:4 >

Sen daha savcı kimdir, iddianame nedir onu bilmiyorsun. Hukukun kişilere baktığını falan sanıyorsun.  

O yüzden bence hiç bu işlere girme artık, bırak görevi başkası devralsın. Mesela dilliye devret. sığ siyaset, algı falan der devam eder o. 

"diğeri ise senin keyfine göre savcının, masak'ın işini yapmadığı için tarafından hedef gösteriliyor"

abi siz muhtemelen MARVEL EVRENİNDE yaşayıp

bizim evrene mesaj atıyorsunuz. Ben artık eminim.

ne denetçi nasıl çalışır biliyorsunuz

nede imzacı memurların sorumluluğu hakkında bir

bilginiz var.

Hayır, bi özgüvenle de burada ahkam kesiyorsunuz.

anladığım kadarıyla, Aİ den vazgeçtiniz.

yada yine karakter değişti.

valla ben şuan Aİ li halinizi arıyorum.

bir insan bu kadar mantıksızlaşamaz.

hayır, kurduğunuz cümleler bile ofsayt...

ya ai ye geçin yada hesabı eski sahibine verin.

sizle olmaz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 14 Kasım 2025; 1:10:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bu aralar Ben en çok bunu sevdim

"Akıllarınca bir tezgâh kurmuşlar: Savcının önüne iki tane aynı ifadeyi sürerek, ileride bu dosya üzerinden süreci itibarsızlaştırmayı hedefliyorlar.

Devlet aklıyla dalga geçebileceklerini sanıyorlar."

" iki şüphelinin aynı ifadeyi vermesi, devlet aklıyla dalga geçmek değilki"

Mesela

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “
    ⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “x (formerly twitter)
    Abdulhamid Han🇹🇷🇹🇷 (@Abdulhamit3461) on X
    https://x.com/Abdulhamit3461/status/1988771859593302032

Hukuk konusunda şu mesajı efsane. Sonra tabi "hukuk kişilere bakmaz ya, kim dedi onu" ayaklarına yattı. Ama genelde bu ssi koyunca anında kaçıyor.⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ 

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “

• Furkan ve ekibi akp içinde zor durumda. Forumdaki malum kişiler akp içinde tarafını iyi seçsin.

⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “x (formerly twitter)
    🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) on X
    https://x.com/ajans_muhbir/status/1989035063514919309

Senin bu alıntıları sanki ortada bir çelişki varmış gibi sunman, asıl kendi çelişkini ve düştüğün aciz durumu gizleme çabandan başka bir şey değil. Oysa daha düne kadar o tıpatıp aynı ifadeler üzerinden fetö vol 2 başladı, savcı copy paste yapmış diye yaygara kopararak soruşturmayı itibarsızlaştırmaya çalışanlarla birlikte sen de devlet aklıyla alay etmeye kalkışıyordun; daha dün o aynı ifadeler savcının hatasıydı, değil mi? Senin için bu bir gerçekti, yani devletin savcısı alenen copy paste yapmıştı. Ben araya girip senin bu bariz çarpıtmanı düzelttiğim halde, hala utanmadan aynı demagojiyi yapmaya çalışıyorsunya, pes dogrusu.

Siyasetin bu kadar çetrefilli olmamasından dem vurman son derece yerinde bir tespit zira mevcut ana muhalefet yapısını yönetenlerin asıl amacının ülkede gerçek anlamda siyaset üretilmesini istemediğiapaçık ortada. Koskoca bir partinin tüm varlığını gulyabani sloganına, yani Erdoğan karşıtlığına kilitlemesi ve bu uğurda ülkenin gerçek gündeminden bu denli kopuk işlere kendini vurması, rasyonel hiçbir siyasi akılla açıklanamaz. 

Bu strateji bilinçli bir tercihtir çünkü siyaset üretmek; yani ekonomi, tarım, dış politika, eğitim gibi hayati konularda somut, uygulanabilir ve halkı ikna edecek projeler ortaya koymak, ciddi bir birikim, liyakat ve vizyon gerektirir. Oysa bu kadrolar, bu yetkinlikten fersah fersah uzakta oldukları için, en kolay yolu seçip tüm siyasi argümanlarını tek bir karşıtlık üzerine inşa ediyorlar.

Bu gulyabani korkusu da onları siyaset yapma zahmetinden kurtaran, kendi yetersizliklerini ve iç çekişmelerini gizleyen mükemmel bir paravan işlevi görüyor. Gündemi suni tartışmalarla, koltuk kavgalarıyla veya o gulyabaniyle polemiğe girerek meşgul ediyorlar. Amaçları asla ülkeyi yönetmek değil, o gulyabaniyi bahane ederek mevcut konforlu muhalefet alanlarını korumak ve o terliğe bile oy veririm diyen kilitlenmiş seçmen kitlesinle kendi saltanatlarını sürdürmektir; bu yüzden siyasetsizliği tercih ediyorlar. 

• aksinaletinsan kullanıcısına yanıt

Savcıyla masak’ın görevini keyfine göre denetçilere nasıl yıktığına ama cevabın yok. Yine suspus, sonra da kişiselleştirme moduna geçip marvel evrenine ışınlanmışsın. Madem oralardasın, bizim kaptan’a da selam söyle. O da senin gibi oralara bayılır. Kafa yapınız aynı zaten  

"Akıllarınca bir tezgâh kurmuşlar: Savcının önüne iki tane aynı ifadeyi sürerek, ileride bu dosya üzerinden süreci itibarsızlaştırmayı hedefliyorlar.

Devlet aklıyla dalga geçebileceklerini sanıyorlar."

Savcı onay verdi ve iddianame yayınlandı!

demek ki

"devlet aklıyla dalga geçildi!"

peki kim geçti?

ifade verenlermi?

Yoksa bunu iddianameye yazanlarmı?

savcı bu kadar saf mı?

Kandırıldım vol.2 loading...

gerçi sen, iddianamede yazanlar polis ifadesi,

savcıyla ilişkisi yok demiştin :)))

kazdıkça komikleşiyor :)))

"Savcıyla masak’ın görevini keyfine göre denetçilere nasıl yıktığına ama cevabın yok. "

Herşeyi bilemezsin.

her konuda fikrin olamaz.

açar öğrenirsin.

MARVEL EVRENİNDE internet yokmu?

sayıştay/içişleri denetçilerinin görev, yetki ve sorumlulukları

kendi sitelerinde yazıyor!

gir bak öğren.

Konuda verecek bir cevap bulamayınca 11 yıl önceki seçimden bahsediyorsun. Alıştık artık forumda şamar oğlanına döndün gelen geçen çakıyor, mecburen başka konulara atlaman gerekiyor. Kemal kazanamaz, yol yaptı, dıj güçler diye devam edebilirsin. Tam senin seviyene uygun ifadeler.

Rejime sadakat yemini etmiş kişilere laf anlatıyorsunuz vicdan beklemeyin. Kendi geleceklerini kararttıklarının farkında değiller dolar kaç olmuş enflasyon ne olmuş. Bunlara rakip olan herkes otomatik suçlu zaten gördünüz neler olduğunu gelen geçeni içeri attılar.

Ya bunlar biatçı kitle forumda 7 24 biat ettikleri kişinin propagandasını yapıyorlar

Usanmıyorlar da

Teknoloji bölümünde kesin ağlayan kitle abi 40 bin tl m var ucuuza fakire bi telefon önerin tek kameralıda olsa napalım dünya lideriyiz olsun toggumuz sağolsun. Herşeyin de iyisini isteme yiğen

Ne olur elin yabancısı küçük parasını bi vurur 100 dolara 4000 tl Venezuela gibi para sayarsın ama kalkarsın propaganda yaparsın heeee iyi oluyor fakirsen fakir kal git tavuk döner ye martı etlerini. Allah bilir en ucuz eti yiyordur bunlar yurt dışından dönen gida ürünlerini tüketiyordur..

düseldroff Dortmund essen neresi sor essen nere esenler otogarımı derler⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ FLAŞ: AKIN GÜRLEK, EKREM İMAMOĞLU’na 2300 SENE HAPİS İSTEDİ “ 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 14 Kasım 2025; 12:23:50 >

• _____________________________
  • Tek Yol Erken Seçim kullanıcısına yanıt

chpli biri 2-3 sene öncesinden bahsedince hemen "eskiden bahsedip sığ muhalefet yapıyorlar" diyor ama kendisi ve akp istediği kadar eskiden bahsedebiliyor ve bu süper siyaset yapmak oluyor.

bir de hep yaptığı gibi chpnin yaptığı açıklamaları ve verdiği cevapları yok sayıp "chp cevap veremedi" deyip duruyor.

Özetle bu dilli ve diğerleri rte uğruna her türlü yalanı söyler, her türlü algıyı yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 14 Kasım 2025; 15:58:27 >

Her zaman ki gibi HAYAL DÜNYASINDA yaşıyorsunuz. O kadar hayal ki birde üstte çıkıyor şamaladınız flan sanıyorsunuz tam komedi.

İddianame iddiname diyenler 2 iddianamede çıktı 4-5 taneside yolda ben artık CEVAP BEKLİYORUM veya SAVUNMA bekliyom birilerinden onların cevaplarına göre şekillenecek konular artık. İddialar ortada tek tek iddiaları çürütmesi lazım avukatlar ile muhalefetin. Ama ne yazık ki sözde muhalifler idddialara cevap vermek yerine yok şu yazım hatası varmış yok şurada şu yanlış diye İddianamenin etrafında dolaşıp sulandırmaya çalışıyor sadece veya yok şu kadar şu kelime varmış deyip ucuz muhalefet peşinde koşuyorlar.

Ben halen muhalefet 142 iddiaya ne zaman nasıl cevap verecekler onları bekliyorum. ( Keşke verebilseler anamıyorlar bile iddiaları. ) 4000 sayfayı az buz işlerden anlayan olay örgüsü kuracan insanların bile okuması 20-25 gün sürecektir. Ondan sonra halen cevap vermez bu tarz komik hareketlere deva edecekler mi o zaman görecez.

Yaa sıradan bir vatandaş olarak ben şu alttaki kendince olan iddialara EN UFAK BİR CEVAP GÖREMEDİM MUHALEFETTEN.

1-Bu 3 Villa muhabbetine neden hiç girilmiyor. ( Adam itirafçı oldu Villaları nasıl aldığını kurduğu dandik şirket üstünden İmamoğlu inşaata nasıl devir edildiğini onun karşılığında aldığı ihaleleri paraları her şey anlattı itirafçı ! )

2- Mesela Murat Ongun'un bu 4 milyon TL bir yıllık peşin kira parası nasıl nerden verildi neden elden peşin verildi neden bu konuya girilmiyor. ( Neden bu iddianamede herkes elden para ile bir şey alıyor veriyor. Beşiktaş belediye başkanıda eşine ev araba alıyor 10-15- 20 milyon TL gibi uçuk rakamlar hep elden ödenmiş. Bu devirde bu kadar büyük paralar neden elden öndenir. Bu paraların kaynağı nedir açıklayamıyorlar işte. Bankadan havale yap geç dimi bir mal alacan ev alacan ama yok koca koca rakamlar hep elden ödenmiş. )

3- Ertan Yıldız neden CHP'den ihraç edilemedi iddialarına neden cavep verilmiyor veya AKP'ye sabah akşam sayıp söverken bu adama tek kelime edilemedi. Veya halen meclis üyesi bıraksanıza düşsün üyeliği nedne izinli sayıyor CHP yönetimi bu adamı. Deli sorular akılda hep. ( Bu adam 10-15 yıldır İmamoğlunun yanında olan birisi ve itirafçı oldu. )

4-İddianamede adları geçen Milletvekilleri ve önemli isimler neden çıkıp konuşup rest çekemedi en ufak bir para alışverişim varsa en adi şerefsizim yok taksim meydanında kendimi yakarım veya çoluğum çocuğumum yüzünü görmek nasıl olmasın veya Dokunulmazlıkta neymiş kaldırın neyden korkacam diyemedi bu isimler ? Yaa Aziz İhsan Aktaş isim verdi 2 kişi Genel başkan yardımcısı bunlar TEK KELİME EDEMEDİLER. Veya iddianamede itirafçılar resmen isim veriyor şu vekil Para kuleleri olayında suçu bana atın dedi veya oeperasyon haberi alınca paraları dokunulmazlığı olan adama verdi herkes diyor bunlar çıkıp konuşmuyor bile. Bu 3 isim Rüşvet aldı diye 1 isimde para kulelerınde paraları sakladı diye adı anılmasına rağmen neden gazetecileri alıp canlı yayında soru cevap veya açıklama yapmaz !

5- Mesela Para kulelerı meselesi neden açıklayamaz kos koca CHP ! Yaa siz daha bir bina almayı becerememişiniz nasıl ülke yöneteceksiniz denez mi insanlar. O paralar neyin parası veya o paraları neden İmamoğlu İnşaatın genel müdürü sayıyor. Veya neden Spor çantada parça parça geliyor paralar. Ve bu parlaar neden hep parça parça para dediğin havale yapılır veya bir bankadna çekilip tek parça tek elden tek çanta ile gelir dimi !

6- Veya Adem Soytekin'in itiraflarına iddialarına neden cevap verilmez. Adam bana Milletvekiliiği teklif edildi sakın konuşma dendi tehtitler edildim diyor. Neden buna cevap gelmez. Veya sıvacı iken bu adam nasıl Milyar TL ler ile oynayan bir adam oldu. ( Bu adamda itirafçı dönen çarkları anlattı hep. ) Bu adam hakkında neden dava açılmaz neden şikayetçi olunmaz madem iftira atıyor. Bu adam İmamoğlunun eskiden bildiğin kadrolu çalışanı sıvacısı iken Milyar milyar TL lik işler yapan adam nasıl olmuş açıklasalar keşke.

7- Bu rüşvet aldım verdim diyenlere hiç girmiyorum bile onlar detay ve ayrıntı. Ama madem bunlar iftira size rüşvet aldı diyen birine neden cevap vermez veya dava açmazsınız. Biri sürü iş adamı iş insanı zengin İsntabul'da boğazda dükkanı olan adam var oralarda. Veya bir harita mühendisi var her yıl elden 100bin $ İmamoğlunudan para alıyordum diyen. İtirafçı oda ! Adamın resmi maaşı 80-90 bin ama adam 15 milyonluk spor araba almış 2 ev almış 40 milyonluk garajı var. Üstüne eski spor arabasınıda ne tesadüf gitmiş İmamoğlunun avukatına satmış 10-12 milyon gibi rakamlara sözde.

8- CHP kurultayında delegelere para dağıtıldığı oy devşirildiği flan aşikar artık onu inkarda edemiyorlar. ( Mahkeme içeriğine girmeden şeklen usulden bozduda bir rahatladılar zaman kazandılar orada yoksa içeriğine girse orada Mutlak Butlan kesin çıkardı. )

vb bir sürü ayrıntı var ama daha bunlara giremedi CHP yönetimi bakalım bu konularda nasıl savunma yapacaklar çok merak ediyorum. Daha iştiraklare gelmedik bilee hee onlar 5 ayrı dosya olarak sonradan gelecek...

• Helal olsun Yılmaz Özdil gene kitabın ortasından konuşmuş...

TRX (@trxhaber) on X
    https://x.com/trxhaber/status/1989213647336353897

Seçim sürecinde Kılıçdaroğlu nun ne kadar bilge, ülkeyi yönetmeye layık, dürüst, ahlaklı vs. gibi birçok olumlu ifade ile yüceltilip muhalefetin onun etrafında kilitlendiği malum bir konu.
    Bunun aksine ak parti seçmeni Kılıçdaroğlu'nu tek gelimeyle güvenilmez buluyordu.

Son tahlilde yaşanan süreçler sonucunda muhalifler kılıçtaroğlunu yerden yere vurup adeta bir vatan haini mertebesine indirdiler.
    Kılıçdaroğlu değiştimi? Hayır
    Bu durum açıkça gösteriyor ki Ak parti seçmeni öngörülerinde tamamen haklıymış. Bu nedenle de ak Parti'ye ay vermeleri son derece haklı bir durum olarak ortaya çıkıyor. Seçimlerinde tutarlılar ve hala aynı konumdalar.
    Burada yüzleşme yapması gereken taraf tamamen muhalifler.

Ya aşagıladıkları seçmenin kendilerinden daha ferasetl olduklarını kabul etmeleri gerekiyor yada aksi durumda(ki durumun bu olduğundan hiç süphem yok) ne kadar tutarsız, liyakate onem vermeyen sadece bir şeyin antisini seçmekten ibaret bir siyasi zekaları olduğunu itiraf etmeleri gerekiyor.

Kendilerine yükledikleri anlam üzerlerine hiç oturmuyor. Pratik bize gösteriyor ki CHP ve kitlesi son derece dramatik bir cehalet içinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatsa52 -- 14 Kasım 2025; 20:8:11 >

• 
Sayfa: önceki 11001101110211031104
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.