⚡️19 Mart 2025 MİLLİ İRADEYE DARBE⚡ CUMHURBAŞKANI ADAYI İMAMOĞLU’na KOMİK CASUSLUK SUÇLAMASI (1072. sayfa)
7 Mobil
Popüler Konular listesinde
-
-
Allah bu ülkeyi korumuş...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yargının CHP’ye son operasyonu olan casusluk suçlamasında Ekrem İmamoğlu tam 5 saattir adliyede bekletiliyor. Cumhurbaşkanı adayının henüz ifadesi alınmış değil.
*
Adliyeye girerken polisler Ekrem İmamoğlu'nun avukatlarından vekaletname göstermelerini istedi.
Böyle bir yetkileri olmadığı söylenildiği de, lütfen bizi idare edin, diye yanıt verdiler.
x (formerly twitter)
Burcu Uğur (@_BurcuUgur_) on Xhttps://x.com/_BurcuUgur_/status/1982385323058536700_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Chp kibarlığa devam ederse, zulüm artar.
Eğer savcılığın elindeki delil şu yayınlanan Necati Özkan yazışması ise inanılmaz saçma.
Adam sosyal medya analiz programı satmak için 3 mesaj atmış, bak şöyle kampanya fikir, trend topic falan filan uğraşmış ama satamamış.
Buradan casusluk soruşturması nasıl açılır, hiç çözemedim. İmamoglu'nun konu ile zaten ilgisi yok. Birde İstanbul senin verileri satıldı denmiş, kim casusulik için niye alsın hiçbir kritik bilgi olmaz ki orada.
Klasik anonim tüketici davranışları için falan bir işe yarar, o da her app için geçerli,
Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’na İNGİLİZ AJANI suçunu yönelten AKP’nin İngiltere Başbakanı Keir Starmer’ı yarın Saray’a davet ettiği ortaya çıktı.
x (formerly twitter)
Burhanettin Duran (@burhanduran) on Xhttps://x.com/burhanduran/status/1982429665928040601_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Daha ne kadar ileri gidebilirler diyoruz fakat her gün kendilerini aşıyorlar. Ama farketmez bu yapılanların rövanşı her türlü olacak
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Adam zaten hapiste bekletildiği yer de sanki dışardaki bir vatandaşmış gibi ... Bu kadar basit ele almayın...
_____________________________ -
800 bin fark mı desem 1 milyon fark mı desem bilemedim seç beğen al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
İmamoğlu’nun savcılık ifadesinden:
Casusluk suçu iddia edilerek bu suç sebebiyle davet edilmem benim bütün hayatıma hakarettir.
Benim nazarımda casusluk vatan hainliği ile eşdeğerdir.
Dolayısıyla söz konusu dosya nazara alınarak hakkımda yürütülen casusluk kapsamındaki hiçbir suçlamayı kesinlikle kabul etmiyorum. Komplo teorisiyle karşı karşıya olduğumu düşünüyorum. Roma’yı benim yaktığım daha gerçekçidir.
Seçim kampanyama yardım ettiğini belirten şahsın 15 gün içinde bütün kampanyamı yönlendirmesi ve etkilemesi kesinlikle akla mantığa uygun değildir.
Çünkü ben o dönem 7 aylık bir seçim kampanyası gerçekleştirmiştim. Bütün kampanya süremin adeta çöpe atılarak sadece 15 güne indirmesi hayatın olağan akışına uygun değildir.”
6 yaşında Kuran-ı Kerim okumayı bilen bir şahıs olarak CIA çalışanı
olduğu belirtilen Aarron Barr isimli şahsın bana muhafazakarlara nasıl davranmam ile alakalı tavsiyelerde bulunması akla mantığa uygun değildir.
Bu dosyanın oluşumunda veya yürütülmesinde yer alanlar ile alakalı hukuki haklarımı kullanacağım.
_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
-
Öte yandan AKP’nin hezimet yaşadığı 31 Mart seçimleri sonrası CHP’ye başlatılan operasyonlarda Bayrampaşa’da seçilmiş başkan tutuklanmıştı. Sadece başkan değil, ayrıca meclis üyeleri de tutuklanmıştı. Bazı meclis üyeleri ise tehdit edilip CHP’den istifa ettirilmişti.
Bu kadar tutuklamadan sonra belediyenin SANDIKTA KAYBEDEN AKP’ye geçeceği öngörülüyordu. Ancak hesap tutmamış, tekrarlanan seçimi gene CHP kazanmıştı.
AKP bir kez daha itiraz etmişti. Bayrampaşa’da seçim tekrarlandı, 2 tur oylamada kazanan çıkmadı.
AKP’nin İstanbul İl Başkanı, sandıkta %46’ya %41’le kaybettikleri belediyede İRADE GASPINA İZİN VERMEYECEKLERİNİ söyledi.
Bayrampaşa’da seçimlerde meclis başkanına AKP’liler su şişesi fırlattı, kavga çıktı.
CHP’nin yıldızı parlayan İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, AKP’lilerin belediyeye ÇÖKMEYE çalıştıklarını söyledi ve Bayrampaşa’da SEÇİMLERİN TEKRARLANMASI gerektiğini söyledi.
Kısacası, BAYRAMPAŞA’da REZİLLİKLER DEVAM EDİYOR
x (formerly twitter)
ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1982506341337121151x (formerly twitter)
ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1982509549459571054x (formerly twitter)
Büyükşehir Çalışıyor (@tcbuyuksehirr) on Xhttps://x.com/tcbuyuksehirr/status/1982512379150885171_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
-
AK Yargı kollarının rezaleti devam ediyor. İmamoğlu sırf tutuklu kalsın diye yapılan rezilliklere her gün yenisi ekleniyor
Ekrem İmamoğlu için casusluk iddiasıyla tutuklama talep edildi.
• Ekrem İmamoğlu,
• Necati Özkan ve
• Merdan Yanardağ ‘Siyasal casusluk suçundan’ tutuklama talebiyle Sulh Ceza Hakimliğine sevk edildi.
Mahkeme kararı beklenecek.
x (formerly twitter)
ibrahim Haskoloğlu (@haskologlu) on Xhttps://x.com/haskologlu/status/1982524148036571297_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Bayrampaşa’da rezaletler bitmiyor.
Belediyedeki başkan vekili seçimi devam ederken MHP İstanbul İl Başkanı belediye binasına geldi, AKP İstanbul İl Başkanı tarafından kapıda karşılandı
AKP belediyeyi sandıkta %46’ya %41’le kaybetmişti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 26 Ekim 2025; 23:40:15 >_____________________________ Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born. -
Konu sahibi seri flood'a başlamış.
Sağdan soldan bulduğu paçavraları yapıştırarak casusun beraat edeceğine inanıyor olsa gerek
Ha gayret.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering..
-
Burada ne paylaşıp ne paylaşmayacağımız sana mı sorucaz lan!
_____________________________ -
Senin ekibe özenmiştir belki. Ama yalan, iftira, algı konularında size kimse yetişemez.
_____________________________ Yok imza mimza
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı