Merhaba,
Bebek odamız için eşimin istediği, görseli aşağıda yer alan ayıcığı, pazaryerleri (n11, Hepsiburada, Trendyol vb.) dahil olmak üzere hiçbir yerde bulamadık. Bu ürünü nereden temin edebileceğimiz konusunda yardımcı olursanız memnuniyet duyarım.
Saygılarımla.
Japonya Seyahat Önerileri
Merhaba;
2024 Şubat sonu eşimle beraber 10 günlük Japonya seyahati planladık.İstanbul-Osaka gidiş dönüş olacak şekilde bilet(THY'den) aldık.9 gece/10 gün konaklayacaz.1 haftalık JR PASS alıp Tokyo/Kyoto/Hiroşima ve Nara'ya gitmek istiyoruz.(Sakura mevsiminin Ramazan Ayı'na denk gelmesi ve biletlerin çok pahalı olmasından dolayı bu tarihleri seçtik)
Sormak istediğim birkaç şey var;
1-Fuji Dağı'na ve Tokyo'da DisneySea'ye gitmek mantıklı mı?
2-Bu kadar süre içinde gezilecek/gidilecek başka yerler var mı?
3-JR pass ile bütün hızlı trenlerde geçerli değilmiş, yaklaşık 300 km/h ile giden Shinkansen'lerde geçerliymiş.Daha hızlı giden(500-550 km/h) trenlerle seyahat deneyimlemek gerekli mi?
4-Konaklamayı ucuza nasıl getirebiliriz?
5-Bazı Avrupa ülkeleri(Almanya) Japonya vizesi bulunanlardan transit vize istemiyor, bu durumda Schengen alırken bunun faydası olur mu?(Daha doğrusu İngiltere vizesi almayı kolaylaştırır mı sormak istediğim aslında bu, çevremde kuzenim dahil pek çok kişi İngiltere'den red yedi)
6-Ülkeye girerken yiyecek sokulabiliyor mu, ona göre burdan giderken yanımıza bir şeyler alacaz?
7-10 gün için yanımıza ne kadar dolar/euro alalım?(Ülke çok pahalı olduğu için tam kestiremiyorum)
Ve son olarak bunların dışında tavsiyelerinizi merakla bekliyorum.
Saygılarımla.
İyi forumlar...
4K 55" Televizyon Tavsiyesi !
Merhaba Arkaşadaşlar;
Samsung veya LG 4K 55" Televizyon almak istiyorum.LED/LCD-OLED-QLED-QNED-NANOCELL gibi bir sürü panel teknolojisi mevcut, araştırırken iyice kafam karıştı.Televizyon seçimi yaparken karşılaştığım birçok parametre oldu, ben sadece Marka/Çözünürlük/Boyut için seçim yapabildim.Geriye kalan parametreler için yardımınızı bekliyorum.
Dijital platformlarda film/dizi izlemek, arada müzik dinlemek ve Ps5 oynamak için uzun süre kullanabileceğim bir televizyon almak istiyorum,
17-18K'ye kadar bütçem var.
Saygılarımla...
DOĞU EKSPRESİ BİLETİ
Arkadaşlar Herkese Merhaba;
Şu an TCDD'nin sitesi üzerinden kontrol ettiğimde 23.01.2021 tarihine kadar Doğu Ekpresi'nde yataklı ve örtülü kuşetli vagonlarda yer yok.Her gece 00:00'da 30 gün sonraki seferler için bilet satışı başlıyor.Bir kaç gecedir o saatlerde hem TCDD müşteri hizmetleri üzerinden hem de internet ve mobil uygulama üzerinden bilet almaya çalışıyoruz arkadaşlarla ama ne yazık ki 2-3 sn içinde bütün biletler tükeniyor.Ne yaparsak yapalım Doğu Ekspresine ne haftaiçi ne de haftasonu için pulmanlı haricinde bilet bulamıyoruz.Aynı şekilde pandemi öncesinde de denemelerimiz olmuştu o zaman da alamamıştık.
Tam da bu noktada yardımınıza ihtiyacım var, 4 arkadaş Doğu Ekspresiyle Kars Turu yapmak istiyoruz, Nasıl bilet bulabiliriz ?
Turizm ya da tur şirketlerine de para kaptırmak istemiyoruz,kendimiz bireysel gitmek istiyoruz.
TCDD'den bilet almak için ne yapabiliriz? Saniyesinde biletler nasıl bitiyor anlamıyorum, yazılım mı kullanıyor bu şirketler ? Koskoca TCDD, yazılım kullanılıyorsa buna karşı önlem alamıyor mu ?
Yardımcı olursanız çok sevinirim, hem Doğu Ekspresi için bilet alacaklara da, seyyahların gezi yazılarından daha yardımcı olur.
Saygılarımla..
Merhaba;
Harold Courtenay Armstrong'un Atatürk biyografisi "Bozkurt" kitabının elimde sansürlenmiş pdf formatı mevcut ancak ben özellikle sansürsüz halini okumak istiyorum.
Bu kitabın Türkiye'de sansürsüz çevirisi var mı? Eğer varsa lütfen bunu paylaşabilir misiniz ya da sansürsüz basılmışsa da satın almak için linkini paylaşmanızı rica ediyorum.
İnternette çok aradım ama sansürsüz bir çevirisine rastlayamadım.Bende pdf i olan kitabın görseli aşağıda;
Herkese İyi Forumlar...
Arkadaşlar Merhaba
Lenovo B560 dizüstü bilgisayarımın ram kapasitesini yükseltip ssd takmak istiyorum.Birkaç sorum olacak;
Max. Ram kapasitesi 8 GB mı? İnternet ve forumda araştırdım genelde 8 GB olduğu yzaılmış ama 8 GB için mavi ekran hatası alan olmuş.
Önerebileceğiniz RAM var mı ? 1333 mhz ram mi almalıyım ?
İkinci sorumda aşağıda linkini verdiğim 2.5" lik ssd yi bilgisayarıma takabilir miyim ? 500 GB olması sorun olur mu ya da başka her hangi bir sorun olur mu?
Bilgisayarımdan çıkan harddiski linte verdiğim kutu yardımıyla harici harddisk olarak kullanabilir miyim?
https://www.hepsiburada.com/digitech-2-5-usb-3-0-sata-harici-harddisk-kutusu-p-HBV00000UE306
Yardımcı olursanız çok mutlu olurum bu yıl black friday de bu işi tamamlamak istiyorum.
Saygılarımla.
Herkese iyi forumlar.
Silininebilir
|
Vietnam Vizesi Hakkında
|
|
Yu-Gi-Oh
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 64
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.132 (Bu ay: 165)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar