Şimdi Ara

VakifBank Reserve [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
431
Cevap
67
Favori
62.570
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xprofessorx

Reserve kart mı daha mantıklı Private Metal mi?

1.5 milyon tl kart limitim, 19.5 milyon tl varlığım (para piyasası fonu) var Vakıfbankta. Hali hazırda platinum plus kullanıyorum.

Reserve

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler, portföy yöneticisi ile görüşüp Reserve için başvuru yaptım. Güncel başvuru kriterlerini söylemedi sadece uygunsunuz dedi, Private Metal için de mutlaka özel bankacılık şubesine gitmek gerekiyormuş, verdiği bilgi bu şekilde.

• xprofessorx X kullanıcısına yanıt
    Gitmenize gerek yok bulunduğunuz ildeki özel bankacılık şubesine telefon açmanız yeterli inceme yapıp süreci başlatıyorlar

• xprofessorx X kullanıcısına yanıt
    http://https://www.vakifbank.com.tr/tr/bireysel/ozel-bankacilik/hizmet-noktalari

• Gürhan.Kaplan G kullanıcısına yanıt

Telefonla da halledebiliyor olması çok iyiymiş, bilgilendirmeniz için teşekkürler.

• Kartı düşüre düşüre önü arkası çizik içinde oldu köşeler falanda ezildi, önünde de şeffaf bi kaplama var sanırım desenlerin içinde onlar da soyuldu.

Kart yenilemesi talep etsem ne olur merak ediyorum, yine metal halinde mi gelir yoksa plastik mi? Ya da artık mevcut yüksek kart alım şartlarını sağlamıyorum diye başka kart mı gönderilir?

Fikri olan var mı?

• tripleseven kullanıcısına yanıt

Hocam, kullanılabilir durumda ise, idare edşn bence; qr, nfc vs yöntemleri de kullanarak... Ne geleceğini asla bilemeyiz :)

Kart başka bir sebep ile statüsü düşürülmedi ve aktif kullanımı devam ediyor ise aynı şekilde tekrar basım sağlanması gerekir, ancak yenileme ücreti konusunu bilmiyorum

• Merhaba, internet te bilgi bulamadım. PRIVATE METAL kart için güncel şartları bilen var mı acaba?
    METAL kartın bir üstü PRIVATE METAL oluyor değil mi?

• Gürhan.Kaplan G kullanıcısına yanıt

Normal şartlarda, evet öyle olmalı hocam. Ancak vakıfbank uygulamalarında böyle gelişmeyebilir ve sorunu çözmek de kolay olmayabilir...

• ms365 M kullanıcısına yanıt
    15milyon paran olacak

• gezegen1010 G kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• ms365 M kullanıcısına yanıt

Özel Bankacılık şubesinin bana telefonda verdiği bilgi Private Metal için gerekli portföyün 20 milyon TL olduğu şeklinde.

• Merhabalar reserve kart icin diğer kartlar 2.5m vakif 1m limit hala gecerlimidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: gs_alper

Merhabalar reserve kart icin diğer kartlar 2.5m vakif 1m limit hala gecerlimidir.
    15 milyon tl de bankada paran olacak yanlış hatırlamıyorsam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

Bende hesabinda sadece 15 m varsa olur diğer şartlara bakılmadan oluyor diye biliyorum.

Hocam güncel durum nedir yeni kart talep ettiniz mi?

• ata359 kullanıcısına yanıt

Hayır elimdekiyle idare ediyorum, tekrar metal olarak geleceğinden şüpheliyim. 2033 e kadar skt var düşürmemeye çalışıyorum :)

• Yakın zamanda yurtdışına çıkan var mı lounge kullanımı nasıl, tr de haklardan düşmemesi için hangi lounge kullanılmalı yada yurtdışında nelere dikkat etmeli.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.