Şimdi Ara

NEXT START PRO 4K [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
471
Cevap
32
Favori
25.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İzlerken kapatmayı hiç bir zamana alıp, etkin değilken kapatma modu en fazla 12 saate kadar ayarlanabiliyor maalesef anlamsız bir şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • zaten öyle yaptım da kapanıyor. uzun 9 gün tatillerde işe yaramaz. bir de tam sabaha karşı kapanmış olacak. akşam 6da kapatıyoruz sabah 6da kapanacak cihaz

• ozdil O kullanıcısına yanıt

Bazı cihazlarda geliştirici seçeneklerinde stay awake seçeneği oluyor ona bir bakın

• ÖYLE bir ayar yoktu. ama farklı bir ayar buldum onu deneyeceğim. sonucu yazarım

cihazın ana menüsünde Ayarlar > Uygulamalar > Özel uygulama erişimi > Enerji optimizasyonu > BrowseHere Web tarayıcı altında Eneji kullanımı optimize ediliyor seçeneğini kapattım. Böyle deneyeceğim. Umarım çözüm olur. Cihazın tamamen açık kalmasına izin vermesi lazım. Neden kapatmışlar anlamadım.

Aslında ayar yapılacak yer çok basit ama o da saçma şekilde.

"İzlerken kapatmayı hiç bir zamana alıp, etkin değilken kapatma modu en fazla 12 saate kadar ayarlanabiliyor maalesef anlamsız bir şekilde." yukarıda arkadaş da aynı şeyi vurgulamış. Burada etkin değilken için de hiç bir zaman seçeneği var ama seçtirmiyor.

geliştirici seçeneklerini açınca da mı seçtirmiyor belki normal kullanıcıya seçtirmiyordur

• Yaptığım ayar değişikliği de işe yaramadı. Sabah cihazı kapanmış buluyorum hep. Başka bir fikri olan var mı?

• Next firmasını aradım. Teknik desteğe bağlandım. Telefonda sorunumu anlattım. Biz size dönelim dediler. Bir Telefon numarası verdiler ve whatsapptan yazıştık.

Bugün bir çözüm geldi.

"Ürün kumandasından Ayarlar tuşuna basın > Dişli konumuna iken tekrar OK basın > Aşağı tuşu ile Sistem gelin ve Ok tuşuna basın > Aşağı tuşu ile Hakkında konumuna gelin ve OK tuşuna basın > Aşağı tuşu ile Android TV OS derlemesi konumuna gelin ve 7 defa OK tuşuna basın ( Artık bir geliştiricisiniz bilgisini görün)> Geri tuşu ile basın > Sistem konununa geri dönecektir Aşağı tuşuna basarak Geliştirici seçenekleri konumuna gelin ve OK tuşuna basın > Aşağı tuşuna basarak Uyanık kal konumunu gelin ve OK tuşuna basın. Geri tuşuna ard arda basarak tüm menülerden çıkıp uygulamanızı test edebilirsiniz."

Şeklinde.

Yukarıda bir arkadaş geliştirici seçeneklerinde uyanık kal seçeneğinden bahsetmişti. Normalde menülerde bu yoktu. Yukarıdaki işlemi yaptım ve o seçenek açıldı. Şimdi bu ayar ile cihazı tekrar açtım. Yarın sabah belli olur durumu büyük ihtimalle.

Çözümü de paylaştım ki başka başına gelen olursa o da faydalansın. Ayrıca cihazın geliştirici seçenekleri nasıl açılıyor bunu da görmüş olduk. Herkese selamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozdil -- 18 Temmuz 2025; 11:42:39 >

sonuçtan bilgi verebilirseniz memnun oluruz hocam

• Bugün sabah cihazı açık bulduk. Herşey yolunda gibi. Ayrıca açtığım internet sayfası da kendini güncellemiş. Cumartesi nöbetçisi ekrana doğru olarak yansımış.

• masaüstü bilgisayarım var wifi bağlı ve next in kablosuz görüntü aktarması olsun adb olsun hereşy aktif masasüstünden görüntü ya da video aktarmak istersem ne yapmam lazım

• crashris kullanıcısına yanıt

Windows 11 de "yayınla" yaptığınızda oradan cihazı seçip ekranı yansıtabilirsiniz.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

hocam olmuyor airreceiver açık ya da kapalı olduğu halde masaüstünden bi türlü görüntü aktaramadığım dediğim adb ye wifi ile bağlıyım herşeyi yapıyorum ama bu olmuyor bi türlü

• Cihazın görüntü ayarlarında 4k çözünürlük için 60 hz tazeleme hızı görünmüyor. Aynı televizyonda Xbox da kullanıyorum. Onda 4k 60 hz görüntü alabiliyorum. Youtube'da 4k HDR 60 fps videoları açıyor ama menü çözünürlüğünde 60Hz görünmüyor. Çözüm önerisi olan var mı? Kablo değiştirdim, hdmi portlarını değiştirdim, çözüm olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warchief46 -- 23 Temmuz 2025; 19:59:24 >

geliştirici seçenekleri tüm androidlerde aynı şekilde açılır sormadınız ki biliyorsunuz sanıp yönlendirdi arkadaşlar 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 23 Temmuz 2025; 20:26:43 >
  • 2 aydır kullanıyorum bu cihazı...
    Kendi ayarlar menüsünde aralıklarla kasma yapıyor ve imleç atlama sorunu var.
    Onun dışında sıkıntısı yok benim cihazın..
    Ama içimden bir ses çok uzun ömürlü olmayacak gibi geliyor umarım yanılirim.. Seneyi zor çıkartır gibi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zzp_2013 kullanıcısına yanıt

güncelleme yaptın mı?

Güncelleme sonrası daha akıcı menüsü ve wifi kopması yok diyordu arkadaşlar

Seneyi zor çıkartacağı düşüncesine nerden vardınız?

• deneyimlikullanıcı D kullanıcısına yanıt

Cihazda bir olmamışlık yazılım donanım uyumsuzluğu var gibi hissettim ve Next'in kalitesiz bir marka olduğunu biliyorum . Uydu alicilarindan tut Tabloid'ine kadar baya kullandım zamanında. Ama Allah'ı var yarı fiyata idi diğerlerine göre o yüzden tercih ettim

• sadays S kullanıcısına yanıt

Güncelleme OTA'dan verilmediği sürece indirmem. Wifi sorunum yok zaten .Sadece Android menüsunde salak salak atlama yapıyor kasar gibi onun dışında no problem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzp_2013 -- 29 Temmuz 2025; 4:22:21 >

İşlemci hızını ayarlardan arttırdınız mı?

Geliştirici ayarlarından ölçeklendirme, animasyon gibi değerleri kapattınız mı? Arka planda çalışacak uygulama sayısını azalttınız yada kapattınız mı?

Ben ağabeyimin cihazında bu ayarları yaptım. Bahsettiğiniz atlamalar olmuyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.