Şimdi Ara

AMD RDNA™ 4 - RX 9000 Serisi Kullanıcıları Konusu (Owner's Thread) (282. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
5.630
Cevap
155
Favori
228.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Amd Adrenalin 25.8.1 güncellemesi gelmiş arkadaşlar. Cyberpunk 2077'ye Fsr 4 desteği geldi bu güncelleme ile birlikte.

• Bugun 35.800tl ye 6 taksit olarak nitro 9070xt aldim iyimidir fiyat?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hyperchondriac kullanıcısına yanıt

Güzel fiyat , güzel günlerde sorunsuzca kullanın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasa soğutmasını biraz daha iyileştirmek için Lian-li 216 kasanın üst kısma egzos fanı 3'lü yada 3 adet almak istiyorum.

Yalnız fanın 2-3 çeşit modeli var. F/P olarak hangisini önerirsiniz? (Beyaz-Ekransız-Ortasında da ledi olan ve kontrolcüsüz)

• ByAdmin kullanıcısına yanıt

Fanlar Lian li marka olmak zorunda mı?

• Lyrazed kullanıcısına yanıt

Değil tabi ama kaliteli olduklarını düşündüğüm için lianliyi seçtim. Varsa önerilere açığım.

• Slm arkadaşlar işlemciyi aldım bıostan ekstra bi ayar yapmaya gerek var mı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ByAdmin kullanıcısına yanıt

Argb siz en f/p beyaz kasa fanı olanı bu arcticleri öneririm. Sizin kasanızda yukarıda 2 adet 14 lük takmanız yeterli olacaktır. Zaten büyük kasa önde de 2 adet 16 lık fan var.

En fiyat performans Arctic'lerdir. Ama hem şık hem f/p derseniz Thermalright öneririm. Son olarak hem şık hem performanslı olsun ama f/p'ın içinden geçsin dersiniz Lian li var.

Aşağıdaki arcticlerin 120 lik versiyonlarını da bulabilirsiniz.

Arctic beyaz 14 lük

Arctic Argb li 14 lük

Daha da ucuzlaşırşak Thermalright devreye giriyor.

Aliexpress kullanırım derseniz. Ben buradan 3 adet 3 lü fan aldım. Çok memnunum şahsen. Bu fanlar lian li gibi tek kablo modülüyle ekleyebiliyorsunuz. Lian li'den neden daha ucuz? Çünkü toplam rpm i ve max hava akımı düşük. Buna istinaden lian li ile kıyasta aynı rpmlerde bir tık daha gürültülü kalmakta. Kalite olarak çok mu düşük? Hayır. Bir kasada intake ve egzos olarak kullanmak için yeterli. Deseydiniz ki bunu aio yada işlemci soğutucuma takacağım o zaman thermalright önermezdim zaten.

aliexpress.
    Thermalright TL-M12Q x3 Bilgisayar kasası soğutma fanı, kablosuz ekleme/sonsuz çerçeve/3'ü 1 arada/yüksek performanslı fan - AliExpress 7
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008919839187.html

• Ekran kartı kullanımı hep yüzde 96 97 de
    99 oldugunu görmedim ekran kartı 5070 ti ram 32 gb sebep ne olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GOKHAN 07 -- 7 Ağustos 2025; 0:20:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.