Merhaba Kendi hazırlağım kullanmakta olduğum Sade bir Windows 10 x64 2025 Lite imajıdır teşekkür yeterlidir Kurum sonrası .6.2 gb+- yer kaplar antivirus+store+directplay+ntfx3.5. aktif herhangi bir loader aktivasyon veya trojen, reklam,vesayire içermez msdn iso dan yapılan Win10X64LitePro.22.02.2025.Customer 2025_UEFI-001.iso microsoft indirme aracı ile indirlen iso dan yapılan Win10X64LitePro.22.02.2025_UEFI-003 Winreducer Script dosyası içersindedir isteyen kendiside bu imajı yapabilir, eğitim videosu altta. Link : https://forum.donanimhaber.com/2024-10-27-lite-windows-kendiniz-yapin-kafaniz-dinc-olsun--159874486 ![]() Windows Lite - Google Drive https://drive.google.com/drive/folders/1OJ-d2PhiBEtDLSoXPDY8NRkK3MfLJWEA?usp=sharing![]() iyigünlerde kullanın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 1 Haziran 2025; 16:22:6 > |
*****=_Windows 10 x64 2025 Lite_=*****

-
-
paylaşım için teşekkürler. bu sürümde böyle gereksiz reklamlar var mı? pc özelliklerde ve klasör içlerinde bazen sürüm yapanın isimleri cisimleri falan geçiyor. tamamen sade mi?
-
Merhaba
evet tamamen sade
herhangi bir reklam eklemesi yok.
Cihaz adını değiştirebilirsiniz
-
kendi antivirüs programı işe yarıyor mu ? Ben her formattan sonra komple siliyorum pcden
-
rica....
-
Vccf dosyasını paylasabilirmisin hocam.
W11 vccf varsa onu da.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekledim
Winreducer henüz 11 de stabil değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 10 Mart 2025; 16:13:4 > -
teşekkürler hocam eline sağlık
bunla format çektikten sonra ses driverı gibi driverları otomatik mi kuruyor manuel elle kendimiz mi hallediyoruz
-
-
Merhaba
@ microsoft store ve amtivurus güncelleyebiliyoruz.
@ Windows Lite sistemler Güncelleme için uygun değildir,
-
Merhaba
Eternet Lan driverı yedekleyin.
Lan yada wifi driverlerını görmezse, usb den telefon bağlayıp internete girebilirsiniz.
anakart çok güncelse sürücüleri bulmayabilir.
ozamanda anakartın modelini yazıp resmi sitesindende indirelimiriz :)
otomatik driver indirme kurma aktif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 15 Nisan 2025; 14:17:26 > -
Hocam öncelikle elinize emeğinize sağlık, böyle çalışmaları çıkarı olmadan (virus, trojan) kimse yapmıyor. Benimde bir kaç sorum olacak.
- Windows Aktivasyon ile ilgili bir değişiklik yapmadınız değil mi? Orjinal Windows Key ile kendim lisanslamak istiyorum çünkü. Zaten aktivasyonlu hiçbir sürüme güvenmiyorum.
- Driver kısmında hiçbirşey silmediniz değil mi ? Tabi anakart çok güncel yeni anakart ise tüm driverları bulamaz zaten bu istisnayı es geçiyorum.
- Rufus ile kurulum USB si hazırlarken hem GPT hemde MBR derlemesine uyumlu değil mi?
- Windows Defender güncellemelerini alabiliyor mu ?
- Microsoft hesabı istemeden yerel hesap ile kurulum tamamlanabiliyor mu?
‐ Son olarak kapatılan Windows hizmetlerinin bir listesini ve kaldırılan windows bileşenleri ve uygulamalarının bir listesini yapsaydınız çok daha faydalı olurdu, kurmayı düşünenler ona göre hareket ederlerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu arada verdiğiniz bağlantıdan windowsu indiremiyorum...!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
W11 işine yararmı bilmiyorum;
Msmg pas geçilip 3.asama uygulanabilinir.
W10 da yapılabilinir (ntlite forum gameros 10 xml ile, bunlarda hizmetler açıktır, hizmetlere dokunmamıştırlar)
https://forum.donanimarsivi.com/konu/1-uup-dump-ile-edge-ve-gereksiz-bilesenleri-silerek-iso-olusturma.1111546/
-Aktivasyon dokunulmadı
-update dokunulmadı, dolayısıyla driverlar oto indirir.
-w10/11 uefi destekler. Mbr de sorun olacagını sanmıyorum(denemedim)
-defender dokunulmadı (sadece kurcalamaya karsı devre dışı, ntlite baglayınıp xml çalıstırınca defender da “varsayılan” yaparsın
-direk yerel hesap kurulumu yapar “tum11.reg” tpm, bypassnro, roolbar simgeler, sagtık sahiplik alma vs)
-kapatılanlar ntlitede xml aktif edince görürsün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snop02 -- 27 Mayıs 2025; 5:5:52 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
sorularınızın hepsi ne evet
aktivasyon dokunmadım, - illegal bir yazılım içermez.
Windows kurulumda soru sormadan otomatik ilerler..
nereye kulum yapacağını sorar
linkte winreducer scripte paylaştım.
kaldırılanlar.
sata driverlar - amd ve intel hariç
tarayıcı
yazıcı
diller
ethernet
wifi
winsxs - lite
store uygulamaları
edge brovser
Antivirus aktif - güvenlikte çıkarma yapılmadı .
hyperv
store duruyor ilk açılışta update isteyecek, güncelle tıklayıp, sabırla güncellemesini bekleyiniz.
netframe3.5 aktif
direct play aktif.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MDK -- 1 Haziran 2025; 19:38:17 > -
google link ekledim
google drive
Windows Lite - Google Drivehttps://drive.google.com/drive/folders/1OJ-d2PhiBEtDLSoXPDY8NRkK3MfLJWEA?usp=sharing
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X