Şimdi Ara

Altus çamaşır makinesi alt kapağı kilidi içeri kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar ben ekranda belirttiğim parçayı yukarı ittirdim ve yukarı kaçtı bu parça nedir geri nasıl indiricem onu yardım lazım. Altus AL 10123 D makinem.

Altus çamaşır makinesi alt kapağı kilidi içeri kaçtı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mlhsrkya -- 18 Şubat 2025; 14:8:52 >

• mlhsrkya M kullanıcısına yanıt
    Makinanın altından yapmanız lazım ancak makime ağır hocam tek başınıza denemeyin. Garanti devamsa ücretsiz servis talep edin. Tasarım hatası var o kısımda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sökmesi

Altus çamaşır makinesi alt kapağı kilidi içeri kaçtıDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    Çamaşır makineleri, bulaşık makineleri ve buzdolaplarıyla ilgili tüm sorunlara ve sorulara cevap niteliğinde videolar çekerek tamamladım. Buzdolaplarıyla da ilgili sorunlara çözüm niteliğinde videolar çektim. Kanalımda bir videoyu arıyorsanız Youtube arama kısmına "Dedex55 soru (sorunuzu)" yazarak arama yapmanız yeterli. Bu videomda gürültülü bir şekilde gider suyunu boşaltan makinenin sorununu bularak tamirini gerçekleştirdik. Gerekli testleri yapmadan arıza konusunda emin olamayız. Bu nedenle makine çalışırken başında durarak arıza anını ve arıza şeklini görmemiz gerekir. Kimi çamaşır makinesi arızaları uğraştırırken, kimi arızalar direkt olarak belli olur. Sizin de çamaşır makineniz sıkma ve kurutma aşamasında anlamsız sesler çıkararak gürültü yapıyorsa videom tam size göre Kanalıma abone olarak destek verirseniz sevinirim. #arızatespit #tamir #çamaşırmakinesi #emekverenkanallar
    https://www.youtube.com/watch?si=CyS6oMu6yQHlIFjd&v=yrHfXWRN96Y&feature=youtu.be

Altus çamaşır makinesi alt kapağı kilidi içeri kaçtıDedex55 Easy Tabii Ki Deyoutube
    sorularınız için YouTube arama kısmına " dedex55 soru (sorunuzu) yazarak arama yapın. Her soruya video çektim. #çamaşırmakinesi #motor #tamir #keşfet #washingmachine
    https://www.youtube.com/shorts/CZNbRvFAQOc?si=DgVbm9geHjLU1mJJ
  • Bu parça aşağı çekilerek kullanılır normalde. Yukarı ittirmeniz parçayı yerinden sökebilir. Makineyi yatırıp parçayı tekrar yerine takabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.