|
Bildirim
dolu gibi gorunuyor ama aslinda bos bir cihaz .2 tane android guncellemesi alacak ve kamerasi berbatmishttps://tweakers.net/reviews/12910/asus-zenfone-12-ultra-hoeveel-is-uitra-nog-waard.html
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiletosman -- 6 Şubat 2025; 14:55:22 > |
|
|
|
Türkiyeden çekilmeden önce hep Zenfone alırdım. Çok güzel ve sağlam telefondu. Evet, fotoğraf çekme konusunda biraz özürlüydü ama ben o kadar da fotoğraf çekmem. Sosyal medya fenomeni de değilim. Ama her işi görüyordu. Donması kasması yoktu. Fiyatı da çok uygundu |
kavisli ekran berbat bir şey. Ekranın kenarlarını kullanılmaz hale getiriyor. Bu nedenle vazgeçildi. Çocuksu hevesleri olanların yüzünden sabrettik. Apple hiçbir zaman kavisli kullanmadı. Apple telefon hiç almadım fakat en mantıklı tel tasarımcısı Appledır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
millet yüzde 90lı ekran gövde oranlarına geçmiş hatta ön kamerayı ekranın içine saklamayı falan düşünmüşken ekranın ortasında kocaman ölü alan bırakan 60hz ekranlı apple mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 15 Şubat 2025; 19:17:18 > |