Şimdi Ara

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
345
Cevap
11
Favori
13.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

cihazın muhtemelen yazılımsal sorunları var. Aldığın yada başka bir yerden temiz rom kurmasını söyle. Benim tahminim bu yönde en azından.

• şu ana ekrana arada bir gelen dergi kilit ekranı veya canlı duvar kağıdı zamazingoları tamamen kapatmanın yolu yokmu? yanlışlıkla geliyor basmış bulunuyorum sonra girip kendi duvar kağıdımı tekrar ayarlamam gerekiyor vs. bi ton uğraş. bunun haricinde çok güzel telefon 5-6 aydır kullanıyorum. bataryası tasarruf modunda daha iyi. normalde biraz hızlı bitiyor. keşke 6000 mah şarj olsaydı ve hızı da 33 w yerine bi tık yükseltilerek 45-67w vb. olsa tadından yenmezdi. inceliği hafifliği ekranı vs. harika telefon. 7 bin liralara süper.

• Arkadaşlar merhaba. İkinci el bir arkadaştan aldım.bir haftadır kullanıyorum. F/ p cihazı. Fiyatına göre gayet yeterli.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim cihazım kayıtlı değil. Kayıt için uygun fiyatlı yardım edecek arkadaş var mıdır

• Forumdan @Havzali adlı üyemize ulaşın, sanırım destek veriyor ücret karşılığında.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Mesaj attım yanıt bekliyorum

• 5 mayısta btkdan mesaj gelmişti 30gun sonra kapatılacak diye imei klona düştüğü için ama halen kapanma falan yok aynı şekil kullanmaya devam ediyorum. Bir sıkıntı yaşar mıyım?

• Telefon konuşması esnasında sesim karşıya gitmiyor, hoparlöre alınca öyle gidiyor sorun ne olabilir.

• e-rose kullanıcısına yanıt
    Erişebilirlik - AI Gürültü Azaltma Açık ise bu sorun ondandır

• Mikrofon cortlamış, 800 tl mukabilinde değişim yapıldı, sorun çözüldü. İlgilenip çözüm üreten arkadaşlara teşekkür ederim.

Geçmiş olsun. Çözülmüş neyse ki.

• Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Hattımı türkcelle taşıdım, taşıma sonrası pil kullanımında tonla uygulama görünüyor, alakası var mı bilemiyorum. Ama batarya ve ekran süresine olumsuz etkisi olmuyor.

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU)

Infinix Hot 50 Pro/ Pro+ 5G (ANA KONU)

Türkcell, çekim kalitesi için şarjı fazla tüketiyor, geri kalan ikisi de çekebilmek için şarja yükleniyor, bulunduğum yerde iyi çekmiyor Telekom ve şarja yükleniyor.

WiFi ile 14 saat ekran süresi alırken hücresel veri ile 10 saat alıyorum.

Pili düşük sıcaklık ile şarj ediyorum 4 ay bitti sağlığı (doğru ise) hâlâ %100 görünüyor.

• Telegram grubunda gördüm. Bu modele android 15 güncellemesi gelmiş. Yakında dağıtıma başlarlar.

Günlük kullanım için çok ideal bir cihaz. Akıcı, batarya harika, reklam yok sağınsa solunda. Poco M3 den sonra ilaç gibi geldi bana.

• HepDüşünceli kullanıcısına yanıt

Yükleyen var mı? olumlu, olumsuz neler yazılmış?

• Bu modeli kardeşim kullanıyor. Sordum henüz güncelleme gelmemiş.

Teşekkürler hocam. Bu uygulamanın güncellemesini kaldırınca tekrardan eskisi gibi oluyor. Phone Master uygulamasının.

• 195 mb güncelleme gelmiş, sonuca etki eden bir şey yok, umarım şarj performansını etkilemez bu güncelleme.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.