< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xming page one önerir misiniz (3. sayfa)

-
-
Bu projeksiyon cihazı page one birebir kopyası galiba xiaomi l1 pro
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba bende mozart 1 pro var sanırım aynı işletim sistemleri ama ben inat kuramadım. siz nasıl kurdunuz yardımcı olabilir misiniz? flaşa atıyorum apk yı, flaşın içerisine girip üzerine tıkladığımda hiçbirşey yapmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi domper -- 14 Mayıs 2025; 18:46:0 > -
Send files to tv uygulaması var onu telefonuna ve projeksiyona kur apk yı bu program üzerinden yollayıp kurabilirsin
Benim için eksi bir yanı yok gayet keyifle kullanıyorum :) şöyle bir şey var projeksiyon kapalıyken ara ara fanları çalışıp duruyor soğutuyor dicem ama çalışmıyor zaten kapalı konumda
Kapalıyken değil de standby dayken yapıyor aynen. Kapatmak için kumandada kapatma tuşuna uzun basıp, sorduğunda evet demek lazım.
Direk kapatma tuşuna basıp çekersen standby a alıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhabalar
siz de page one mı aldınız?
-
Evet, 3-4 aydır kullanıyorum, gayet memnunum, yatak odasında, odayı tamamen karartarak kullanıyorum, fan sesi çok rahatsız etmiyor, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi arasıra kapalıyken kendini soğutmak için mi bilmiyorum fanlar açılıyor kapanıyor... Cihaz çok hızlı, google TV uygulaması zaten muhteşem birşey, tatilde yanımda götürdüm, otelin tvsini açmadım... Ben çocukluktan beri hastasıyım bu "film makinalarının" daha önce de kullandım high end prjler ama bu çok pratik, ve aynı görüntü kalitesi sunuyor...
-
Ben de bu ikisi arasında kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X