< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Sezon genel olarak izlenebilir düzeyde. Ben dünkü yarış özelinde söyledim. Ben de her yarışı izliyorum, ama dün yarıştan daha önemli iki branş vardı, onlara baktım. Hatta yarışları izlemekle kalmayıp yarış hangi pistte ise o pistte sıralama turları atiyorum. Pistte sürücü olarak turlayinca yarış esnasında pilotun neler hissettiğini az çok tahmin etmek guzel ve heyecanlı oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Gayet mantıklı karar. Pit ekibinin hatası yüzünden neden Norris en yakın rakibine pozisyon kaybetmek zorunda kalsın? Max odun kafasının basmadığı şeylere yorum yapmasın. Bu gözler Rubens'in finish çizgisine 200 metre kala frene basıp Michael Schumacher'e yol verme rezaletlerini de gördü. |
Bırak şu max'ı. kendisi az yırtınmadı telsizden "perez yol versin" diye. Hatta "perez hamiltonu tutsun ben yetişeyim" dediğini unutmadık. Şimdi çıkmış yer vermem diyor, vermezsin tabi, karaktersizin önde gidenisin çünkü. Sana ilk şampiyonluğunu Perez verdi ama sen ekmek yediğin kaba tükürdün. Şampiyonluğu garantilediğin halde yer vermedin adama. Sana 4 tane şampiyonluk kazandıran takıma bile az şey demedin. Hatta baban afkururken "sen sus, ben yarışıyorum" bile diyemedin. |
Genelde bunlar dile getirildiğine şey diyolar, Adamda şampiyonluk kumaşı var bu tür karakterler şampiyonluk için her şeyi yaparlar her şey mübahtır falan diyorlar. Bunları yaparsın ok ama yeri geldiğinde de takımın ve Perez'in hakkını verirsin. Benim tilt olduğum nokta işte tam da senin bahsettiğin iki yüzlülük. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 8 Eylül 2025; 20:29:36 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ya bırak şampiyonluk kumaşıymış. Crashtappen web sitesini ne çabuk unuttular. Kaç kişinin yarışına, puanına sebep olduğunu sayamazlar bile. Altında iyi araç olunca herkeste şampiyonluk kumaşı oluyor merak etmesinler. Şampiyonluk kumaşı olan adam konfor alanından çıkmayı göze alan adamdır. (Bkz. Schumacher) Kendi takım arkadaşının bile kendisi ile yarışmasını istemeyen biri benim gözümde o kumaşa sahip değildir. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 9 Eylül 2025; 8:13:11 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
_____________________________ |
imzami kaybettim, gören ya da duyan var mı?
|
|
Sen öldüğün gün bende öldüm canım anneannem...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |