Şimdi Ara

ekran koruyucu devreye girmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba rkadaşlar benim toshiba notbook um var vista yüklü ekran koruyucu devreye girmiyor
    ayarlıyorum o zaman devreye giriyor bilgisayarı yeniden başlatınca bu sefer yine devreye girmiyor yardımlarınızı bekliyorum

• Ekran koruyucu siz ayarladığınız sürece devreye girer zaten
  • Anlatmak istediği sanırım açıp kapatınca bilgisayarı, ayarlar eskiye dönüyor ve ekran koruyucu tekrardan devre dışı kalıyor.
  • hayır hocam normalde ayarlı ama bilgisayarı her açtığımda yeniden ayarlamam gerekiyor
    normalde 1 dakikaya ayarlı ama bilgisayarı kapatınca ayarlar aynı ama ekran koruyucu devreye girmiyor
  • bu konuda ne yapabilirim
  • Garip bir sorun, belki biraz saçma olacak ama farklı ekran koruyucu tipleriyle dene diyeceğim. Örneğin Windows Energy falan. Belki kullandığın ekran koruyucu tipinde bir sorun vardır. Dedim biraz saçma bir çözüm ama denemekten bir zarar çıkmaz
  • yahu aynı sorun ben de de var. ama benim ekran koruyuc hiç devreye girmiyor.
    ayrıca "ekranı kapat" süresini ayarladığımda ekranı da kaptmıyor.

dell inspiron 1520 bilgisayar, vista home premium yüklü,.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mausede bir problem olabilir... bazı mauseler(özellikle optik) bunlar kimse ellemese bile azda olsa hareket ediyolar ve ekran koruyucunun devreye girmesini uzatıyolar... belki bundandır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M 9 -- 22 Ağustos 2007; 14:03:32 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.