Şimdi Ara

Kart icra Süreci Baştan Sona (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.702
Cevap
35
Favori
64.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
13. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hayırlısı olsun hocam ödemek için hiç acele etmeyin sürüncemede bırakın mebla kuşa dönene kadar devam :)

• Makale_Helvetia kullanıcısına yanıt
    Hayır kimse gelmedi ya da şimdilik gelmedi diyeyim. Evet biraz öyle gözüküyor iletişime geçmiyorlar, işin en garip kısmı da daha ortada dosya vb yok. İcraya düşmeden önceki tahsilat için olan sürede bir anda böyle oynamak istediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bu olay gerçekten var mı acaba ya? Ne kadardan ne kadara düşebiliyorlar?

• lordsauron7 L kullanıcısına yanıt

bana da aynısını yapmışlardı..daha ortada dosya yok..korkutma amaçlı ihtiyati haciz kararı çıkartacaz,banka ısrar ediyor. 2 gün içinde ödemeniz lazım yoksa menkul mallarınıza haciz konulacak..tabi ki birşey olmadı sonunda..

ödeme gücü olmayan adamdan bir zaman sonra ne koparırsak kar moduna geçiyorlar ama o raddeye gelmek için gene bi 2-3 sene beklerler gibime geliyor..

• Bende ufak bir güncelleme geçeyim.

Daha önceden x bankasına olan borcumdan dolayı icra takibinde olan dosya için aile evime icraya gelmişlerdi, evin içine bile girmeden gitmişlerdi.

Bununla ilgili bir mesaj yazmıştım buraya daha önceden, size vereceğim tek tavsiye aile eviniz bile olsa geldiklerinde sakin kalmanız.

Zaten bana geldiklerinde icra memuru hiç konuşmadı arkada sadece bir şeyler yazdı. Büronun çalışanı bir şeyler söyledi ve sonra gittiler 5 dakika bile sürmedi.

Biraz önce başka bir bankaya olan icra borcumdan dolayı avukat haciz talebi açmış ve tabiki de kabul olmuş.

Yine geldiklerinde sakin kalacağım çünkü hem haklarımı biliyorum hem de gerçekten ödeme durumum yok.

Geldikleri zaman güncelleme geçerim mutlaka.

Günün birinde inanıyorum buradaki çoğu arkadaş ve bende dahil ''sonunda borçlarımı ödedim ve kapattım'' mesajı yazacağız :)

• kalomny K kullanıcısına yanıt

ellerinde birtek o kaldı zaten hocam göz korkutmak için geliniyor, birşey alacaklarından değil, zaten alsalar onlara daha fazla masraf yazar. yatırılan 1445₺ sadece adrese gelinmesi için. bende 2. defa talep ettiler ama 1 ay'ı geçti gelen giden yok.

inş. hocam o günleri de görmek nasip olur :)

hocam yok diğerleri de fona düşsün.

ona göre hepsi için bir plan yaparım gerekirse başka foınlara düşerse bile ortak bir ödeme planı sunarım ekonomik şartlara göre .

şimdilik süreci izlemedeyim.

• RUH-AN-İ kullanıcısına yanıt

En güzeli hocam 👍hakkınızda hayırlısı olsun. Gelişmeleri yazmaya devam edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

merhaba hocam

ilke fon dan beni aradılar ödeme için ne yapalım dediler su anda ödeme yok dedim. kapattı fazla uzatmadı sanırım işi çok diye .

ama uyapta normalde temlik edildiğine dair bilgi ve belge uyaptan kontrol ettim şimdi yuklenmiş. ( varlık yonetim a.ş temlik edilmiştir. )

bankada herhangi bir işlem de yapmadı icra süresini sadece tebligat yollmıştı ve öylece kaldı başkada bi işlem asla yapmadı direk fona devri oldu .

bakalım ileriki süreç ne oalcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RUH-AN-İ -- 16 Mayıs 2025; 10:41:20 >

Sizin ana borcunuz ne kadardi? Varlık ne kadar talep ediyor ? Sizin ne kadarlık süre içinde varlığa düşmüştü?

• popeyex kullanıcısına yanıt

hocam biz şimdilik sadece tanışma faslını yaptık ben onlara aradıkları için tşk ettik onlarda ne demk rica ediyoruz deidler .

bu banka hiç bir işlem ypamadı icra predörleri işeme koymadı 6 ay sonra direk fona temlik etti.

sanırım banka böyle bir politika izliyor .

diğerleri daha beklıyor .

Çalışıyor musunuz? Maaşınızdan kesinti varken mi böyle ilerledi?

Hangi bankadan bahsediyorsunuz..

Şöyle birşey duydum ;

Çalışmayanlarin varlık fonuna devri 4-6 ay fakat..

SGK yani sigortalı iseniz maalesef kolay hızlı olmuyor.

6 aydır ödüyorum garanti bankası aylık 5-6000.

Ödediğim para faize bile yetmiyor borç aynı borç hatta faizi devam ediyor.

• ibo83 kullanıcısına yanıt
    Tek dosya mı? Ve maaş kesintisi mevcutken yine aranıyor musunuz?

• arkadaşlar ilamsız icradaki dosyamın borcunu komple ödedim banka içerisinde yanlız dosya kapanması için harcıda ödemem gerekiyormuş bu tahsilat harcı online ödeniyor mu

• Ayrıca zamanında bahsettiğim Yapı Kredi Bankası borcu için TEB Bankasındaki parama haciz konulmuştu. KEP adresi vs. aldım ama mobil imzada sıkıntı çıktığı için verdiğiniz önerileri uygulayamadım. Bugün dosyaları incelerken, TEB Bankasındaki hacizli tutarın dosyaya aktarılması için talepte bulunulduğunu gördüm. Yani anlayacağınız, para boşa gitti. Siz bu duruma düşmeden, bir yakınınızdan banka hesabı açmasını isteyin ve o hesabı kullanın. En azından böyle dertlerle uğraşmazsınız. Sürekli nakit de taşıyamazsınız. Online aboneliğiniz, faturanız ya da herhangi bir internet alışverişini nasıl ödeyeceksiniz yoksa? Ben bu durumda telefon faturamı ödeyemedim örnek olarak en insani şeyinizi karşılayamadığınızda kendinize bile garip geliyorsunuz. Ben yaşadım, siz yaşamayın diye paylaşmak istedim.

• hayırlısı olsun hocam bundan sonraki aramalarda bir tık daha vites arttırırlar gene aynı muhabbetler döner menkul haczi yapacağız vs. siz indirim uygulanana kadar sabredin. ben de varlığa devir olsun diye sigortalı çalışamıyorum..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 1 aydır dosyada işlem olmuyor herhalde devretmeleri yakındır. Şimdi sigortalı çalışsam bir de beklediğim bunca süre heba olacak..basacaklar maaş haczini artık sittin senede bitecek o borç..

@lordsauron7 hocam ben ön ödemeli kartlarda tutuyorum paramı..onlara sıra gelmez zaten öncelikle vadesiz hesapları tesbit edip onlara haciz yazısı gönderiyorlar. ben kep adresi sayesinde mevcut blokeyi kaldırttım o konuda şanslıydım biraz da. Şu an hiçbir hesabımda/kartımda bloke yok ama gene de tedbiri elden bırakmıyorum

Yanlış hatırlamıyorsam buradan birine iyzico hesabına kadar haciz talep edilmişti. Bu aman olacak tedbiriyle hayat sürülmez valla

• lordsauron7 L kullanıcısına yanıt

bana talep edildi ama hesap boş olduğu için birşey alamadılar, iyzico'da hacze itiraz etti akabinde.

tabi en doğrusu farklı isim soyisimde birinin hesabını kullanmak,kesin çözüm

• Maaş kesintisi sıkıntılı bir durum yaratıyor sanırım . Maaş kesintisi yerine borç bulup kapatmak daha mantıklı . Maaş kesintisi ile birlikte varlık şirketlerine devredilen dosya var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.