Şimdi Ara

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
828
Cevap
40
Favori
54.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İkisini bende test ettim. . Belki janttan kaynaklı. Mesela bursa doğuş oto da elegance ve r line vardı . İkisinde de 19 jant vardı. Belki aynı jantla aynı hissiyatı verir bilmiyorum. Teklif forumda da spor süspansiyor yazıyor. R line tercih etmemdeki temel amaç siyah döşeme koltuk ve dreksiyon daha spor . Dışında beyaz üzeri siyah aksesuarlar arabayı daha güzel gösteriyor. Test sürüşlerini izlediğimde kullanıcılar da r line nın sürüşünün daha dinamik olduğunu belirttiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Palodya_53 -- 21 Ağustos 2025; 12:30:16 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burcink kullanıcısına yanıt

İyi akşamlar hocam, Sizde pv4 güncellendikten sonra hayalet ekranda front assist için öndeki aracı algılama animasyonu geldi mi?

• TRUPROX kullanıcısına yanıt
    Kırmızı olan ise sanki hep vardı ama ben şubatta güncelledim 2650 ye o yüzden çok eskiyi hatırlamıyorum

• burcink kullanıcısına yanıt

şu işaret hocam, internette "eğer bu çıkmaz ise asıl yazılım eskidir; sadece multimedya günceldir" diye yorum gördüm.

2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar
    Sürümüm 2434, çarpışma önleme işareti çıkıyor

Öndeki araçla hızınıza uygun takip mesafesi altında olduğunuzu gösteren işaret, mart 2024 te aldığım araçta ilk günden beri mevcut, sürümle alakası yok. Kullanım kılavuzunda da mevcut bu sembol..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

öndekine çok yaklaşmışsın fren yaparsa :D sıkıntı olur işareti

hep vardı hocam bu

saygılar

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.