< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2024-/…. Passat Variant B9 Kullananlar (18. sayfa)

-
-
-
10 Nisan 2025 itibariyle yeni Passat elegance aracımı Kocaeli Gebze’den sıfır olarak aldım, aracı Ankara’ya kendim getirdim. Gerçekten kalite, güvenlik ve konfor anlamında araç kendi segmentinde çığır açmış. Fiyat performans anlamında değerini fazlasıyla hakediyor. Şimdilik önemli bir sorunla karşılaşmadım. Daha önceki kasaların comfortline ve elegance paketlerini de kullandım. Sadece bir sıkıntı oldu, ben aracın ön cam silecek suyunu cama uygulayamadım. Önce cam suyunun satın almadan önce unutulmuş, hazneye konulmamış olabileceği aklıma geldi, doldurdum. Arka camın suyunu püskürtüyor, ancak ön camda silecek harekete geçiyor su püskürtmüyor. Servisi henüz aramadım, bir şey gözümden mi kaçıyor ben mi beceremedim mi bilemedim. Aynı sorunla karşılaşan veya aynı durumu yaşayıp yardımcı olabilen varsa çok memnun olurum arkadaşlar. (Bu faydalı forumu açan, bilgi içerikli katkıda bulunan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
-
Hayırlı olsun güzel makine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun araçlarınız güle güle kazasız belasız kullanın. Bence zaten bu kasanın esas özellikleri dolu paketlerle geliyor. Muadili araçlardan ayıran çok fazla özelliği var
Özelden telefon numarası paylaştım, müsait olduğunuzda konuşabiliriz.
bir sorum olacaktı. impression paket kullanıyorum. bu paket araçta sürüş modları ayarlanabiliyor mu? eco sport v.s ben bulamadım.
-
Sadece R-line pakette mevcut
Hocam saçma bir soru olacak ama acaba butona kuvvetlice basmıyor musunuz diye soracağım
Estağfirullah hocam, dediğiniz gibi yaptım. Çalıştırdım.
Epey uğraşmıştım, çok yardımcı oldunuz, teşekkür ederim.
Bu forum çok faydalı, baştan sona tekrar tekrar okumak gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aslında ön cam suyu düğmesi 2 kademeli ilk kademede 1 kere sileceği çalıştırıyor. 2. Kademeye bastığınızda ise su sıkıyor.
-
Üstadım, modlar arasında gerçekten hissedilebilir bir fark var mı?
Navigasyon nereden nasıl açtırılıyor?
Yok yok sadece görüntü. Navigasyonu açarken onu da aktif etmişti.
Çekik gözlü bir arkadaş açtı uzaktan.
Hayırlı olsun, ne kadara anlaştınız? Ayrıca aracı teslim almadan herhangi bir yazılım güncellemesi talep ettiniz mi
-
Hayırlı olsun. Premium görünüşü var gerçekten de. Araç 2025 mi hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X