Şimdi Ara

Tecno Camon 30 Pro📱 🔋[AnaKonu] ⚡Dimensity 8200 Ultimate ⚡ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
709
Cevap
21
Favori
20.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Baloncuk bildirim ne oluyor hocam?

Siz diğer arkadaşlarda otomatik parlaklıkta sorun yaşıyor mu? Telefonu cepten çıkarınca ekran 3-4 saniye karanlık kalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben 40 premier kullanıcısıyım. Aldığınız hatayı bende alıyordum. Ayarlara girin Balon diye yazın arama bölümüne orada baloncuk bildirim gibi bir ayar var ona girin ve kapatın. Ben asla oto parlaklıkta telefon kullanmam

Telefonda bakım uygulaması var. Şahsi ayarlarınızı yapmadan önce onu bir kez çalıştırın. O telefonu düzenliyor. Sonra ayarlara girip nereye ne yapmak istiyorsanız yapın ve bu uygulamayı bir daha çalıştırmayın. Bu uygulama bakım yapıyorum performansı artırıyorum diyerek ayarlarınızı değiştiriyor.

Teşekkürler hocam, özel değilse neden kullanmıyorsunuz?

İhtiyaç duymuyorum. Gün boyu sabit ışıkta çalışıyorum. Bir sokakta bir dükkanda tarzı olsam belki kullanırdım. Ama sabah dükkana bir giriyorum akşam çıkıyorum. Işık bu yüzden sabit :)

• Bu arada ekran süresi için eskiden play store'da Gsam battery monitor isimli bir uygulama vardı şimdi yok. Bende apk olarak var. Onu kullanarak ekran süresi alacağım bakalım ne kadar tutarlı sistem ile fark olacak mı... Redmi Note 8 pro kullanırken bu uygulamayı kullanırdım iyiydi.

Ana ekran arka duvar kagidimi sayfalar ile birlikte donmesini nasil saglayabilirim
    Bir de sonsuz kaydirma yapilabiliniyor mu

Evet var. Dinamik port olarak geçiyor adı.

Orijinalden alıntı: HanDar05

Baloncuk bildirim ne oluyor hocam?

Siz diğer arkadaşlarda otomatik parlaklıkta sorun yaşıyor mu? Telefonu cepten çıkarınca ekran 3-4 saniye karanlık kalıyor

Bende de telefonu cepten çıkarınca karanlık kalıyor. Düzeltebildiniz mi?

Güncellemeden sonra kayıt etmeye devam ediyor sorun yok o konuda. Adb kodları ile güncellemeleri durdurabilirsiniz. Ben durdurmuştum ama son güncelleme ile telefon çok iyi bir duruma geldi. Tekrar kapattım güncellemeleri. Artık gelse bile bana bildirim gelmeyecek ya da otomatik gece yüklenmeyecek.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Kodlar hakkında yardımcı olabilirmisi? . Çok önceleri tabletler için adb ile çokça çalıştım ama yakın zamanda hiç işim olmadı. Bilgiler eski. Birde işim gereği kayıt önemli asıl alma sebebim görüşme kaydı. Mutlaka eminsinizdir ama tekrar teyit almak iyi gelecek bu durumda android 15 sürümü ile görüşme kaydetmeye devam ediyor cihaz. Peki karşıya bir uyarı yada bildirim gidiyormu.

Evet tekrar test ettim. Kayıt alınıyor ve sorunsuz şekilde işliyor sistem. Şu videoda ayrıntılı şekilde anlatıyor kodların nasıl kullanılacağı. İstediğiniz başka geresiz kaldırılamayan uygulama varsa bu yöntemle silebilirsiniz.

Filthy Casual Techyoutube
    **Warning - removing the wrong packages can cause device issues or bricking, please be careful** Since I picked up a budget Samsung Tab A7 Lite, I figured I shouldn't have to live with the bloat my other tabs have, and any performance benefits are a bonus. While in the past I have used the individual ADB commands to clean up my Samsung Galaxy Tab S4, I figure these days there must be an easier way, especially without Root. The Universal Android Debloater was a much better tool than I expected, with so many features and safeties, it is worth playing around with on any device you might want to slim down a little Skipperinos 00:00 - Intro 00:30 - 2 Different Ways 01:15 - Universal Android Debloater 01:34 - How to Install 02:34 - Using the Tool 04:10 - The results Follow me on Twitter: https://twitter.com/FilthyCasualTec --Links-- How to install ADB: https://www.xda-developers.com/install-adb-windows-macos-linux/ Universal Android Debloater: Downloads: https://github.com/0x192/universal-android-debloater/releases Main Page: https://github.com/0x192/universal-android-debloater Samsung Full App List spreadsheet https://docs.google.com/spreadsheets/d/12jEGQftFUL3vAI03X0Ku1LgoWFQKdwPA_WHuLh_2ics/edit?usp=sharing
    https://www.youtube.com/watch?v=ua9fgxM_1hQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HepDüşünceli -- 26 Haziran 2025; 13:40:33 >

Teşekkür ederim o zaman hayırlı olsun deyip alıyorum bi camon da ben

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

tecno camon 30 pro 5g  modelini aldım

Hayırlı olsun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.