Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (1062. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: byvolcan , byvolcan Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21.254
Cevap
425
Favori
1.020.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • değerli arkadaşlar kendim aslen pc oyuncusuyum ama hem oğlumu yavaştan oyun dünyasına alıştırmak hem de AstroBot gibi böyle çocuklarla rahat oynanabilecek oyun seçenekleri sunduğu için PS5 almaya karar verdim. aradaki güncel fiyat farkına bakılırsa Pro almaya değer mi yoksa uygun fiyata çift kollu bir slim alıp geçeyim mi? Halihazırda orta halli bir tv de kullanacağım , kendi oyunlarımı zaten pc de yüksek fps oynayabiliyorum dediğim gibi sadece cocukla chill aile oyunları oynamak istiyorum. teşekkürler şimdiden.

• T.Kensei kullanıcısına yanıt

ps5 Slimle başlayın. Astro bot gibi oyunlarda çok farketmez Beğenirseniz pro’ya çıkarsınız ya da 2 sene sonra direkt PS6. Zaten Tv orta halli diyrsunuz, pro’nun nimetlerinden yararlanamaybilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fıfa

Tv nedir hocam
    Samsung 65QN90B, eylül sonu lg nin oledine geçicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 6 Ağustos 2025; 18:43:34 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T.Kensei

değerli arkadaşlar kendim aslen pc oyuncusuyum ama hem oğlumu yavaştan oyun dünyasına alıştırmak hem de AstroBot gibi böyle çocuklarla rahat oynanabilecek oyun seçenekleri sunduğu için PS5 almaya karar verdim. aradaki güncel fiyat farkına bakılırsa Pro almaya değer mi yoksa uygun fiyata çift kollu bir slim alıp geçeyim mi? Halihazırda orta halli bir tv de kullanacağım , kendi oyunlarımı zaten pc de yüksek fps oynayabiliyorum dediğim gibi sadece cocukla chill aile oyunları oynamak istiyorum. teşekkürler şimdiden.

Gta 6 yı ilk gün oynarım pc ye beklemem diyorsan Pro almalısın hocam. Ha beklerim diyorsan slim al geç.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

Hellblade 2 Pro avantajlarını nasıl kullanacak onu bekliyorum özellikle. Tüm yapımcılar konsolun gücünü kullanmaya başladı, daha evvel söylediğimiz gibi güçsüz/gereksiz gibi lafların altı bomboş çıkmaya başladı  

Oğlunu oyun dünyasına alıştıracaksan Switch 2 alman daha mantıklı orada tonla Astro gibi oyunlar var. Mariolar Zeldalar Pokemonlar vs vs

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Yürüme simülatörü bir oyundan benim çok beklentim yok, pro enhanced olsa da değişen pek birşey olmayacaktır

• Delta Force - Console Overview Trailer | PS5 Games

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/product/UP5104-PPSA28881_00-0555800169353087 🔥Delta Force is slated to launch on Playstation 5 on August 19 with 3 game modes, 10+ Operators and maps, and tons of rewards! 💣Warfare: All-out modern war across sea, land, and air with highly customizable vehicles 🔫Operations: Thrilling team-based PvEvP experience culminating in high-stake extractions 🚁Black Hawk Down Campaign: faithful reboot of the classic war film, available as FREE DLC 🎮Grab your controller, and Break All Walls in Delta Force! May contain content inappropriate for children. Visit http://www.esrb.org for rating information. #ps5 #ps5games #deltaforce #deltaforcegame
    https://www.youtube.com/watch?v=WbSVdofRwOc

switch 2 tavsiye ederim. Beraber oynayacağınız tonla oyun var.

• PS5 satışları 80,3 milyonu aştı!!

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

30 Haziran 2025'te sona eren üç aylık dönemde 2,5 milyon adet sevkiyat gerçekleştirilmiştir.

- PlayStation Network'te 30 Haziran 2025 itibarıyla aylık 123 milyon aktif kullanıcı bulunmaktadır ve bu sayı bir önceki mali yılın aynı dönemindeki 116 milyon aktif kullanıcı sayısına göre yedi milyon artmıştır.

PlayStation 5 ve PlayStation 4 yazılımları 30 Haziran 2025'te sona eren üç aylık dönemde toplam 65,9 milyon adet sattı; bu rakam bir önceki mali yılın aynı döneminde satılan 53,6 milyon yazılıma kıyasla 12,3 milyon arttı. 6,9 milyon ünite birinci parti oyunlardan oluşurken, bu rakam bir önceki mali yılın aynı döneminde satılan 6,0 milyon üniteye kıyasla 0,9 milyon artış gösterdi. Yazılım satışlarının yüzde 83'ü tam oyun yazılımı dijital indirmelerinden oluşurken, bu oran bir önceki mali yılın aynı dönemine göre yüzde üç artış gösterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Ağustos 2025; 9:34:46 >

• Bütün segmentlerde artış göstermiş .

Sony Q1 FY3/2025 Finansal Sonuçları:

G&NS satışları yıllık %8 arttı

OI %127 arttı

PS5 donanımı 2,5 milyona ulaştı (+%4,17 yıllık)

Yazılım 65,9 milyona ulaştı (+%23 yıllık)

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 7 Ağustos 2025; 9:44:36 >
  • Sony PlayStation 1. Çeyrek / 25. Yıl Raporu:

- PS5 Satılan Birim Sayısı: 2,5 Milyon

- Ömür Boyu PS5 Birim Satışları: 80,3 Milyon

- Tam Oyun Yazılımı Birim Satışları: 65,9 Milyon

- Birinci Parti Yazılım Birim Satışları: 6,9 Milyon

- Dijital İndirme Oranı: %83

- PSN Aylık Aktif Kullanıcı Sayısı: 123 Milyon

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Bütün segmentlerde artış göstermiş .

Sony Q1 FY3/2025 Finansal Sonuçları:

G&NS satışları yıllık %8 arttı

OI %127 arttı

PS5 donanımı 2,5 milyona ulaştı (+%4,17 yıllık)

Yazılım 65,9 milyona ulaştı (+%23 yıllık)

Kar oranı bir sene önceki aynı döneme göre %127 artmış. En önemli veri bu aslında. Artık masraflar çoğaldı bahanesini dinlemeyiz sanırım bir süre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 7 Ağustos 2025; 14:57:35 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• PlayStation Karları:

2025 Mali Yılı 1. Çeyrek - 1 milyar dolar

2024 Mali Yılı 1. Çeyrek - 440 milyon dolar

2023 Mali Yılı 1. Çeyrek - 332 milyon dolar

2022 Mali Yılı 1. Çeyrek - 359 milyon dolar

2021 Mali Yılı 1. Çeyrek - 563 milyon dolar

2020 Mali Yılı 1. Çeyrek - 842 milyon dolar

2019 mali yılı 1. çeyrek - 502 milyon dolar

2018 mali yılı 1. çeyrek - 567 milyon dolar

PlayStation Profits:

Q1 FY2025 - $1 billion

Q1 FY2024 - $440 million

Q1 FY2023 - $332 million

Q1 FY2022 - $359 million

Q1 FY2021 - $563 million

Q1 FY2020 - $842 million

Q1 FY2019 - $502 million

Q1 FY2018 - $567 million

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

• 
Sayfa: önceki 10591060106110621063
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.