Şimdi Ara

Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ewarrr Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
218
Cevap
17
Favori
9.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam oyun ana konularının kurallarına pek aşina değilim, oyun ana konularında konsol kıyası yasak mı onu bilmiyorum. O yüzden şimdiki ekran görüntüsüne sadece PS konsollarını ekledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beraber oynayacak var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtnei -- 20 Eylül 2025; 22:24:3 >

psn at aga oynarız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oyun güzel ama biraz hatalar var yada bana denk geliyor 2-3 defadır,1-2 kere karakter biyerlere sıkıltı kaldı,1 defa görev devam etmedi gir çık yaptım mecbur,şimdide gece gündüz döngüsünde saçmalama oldu sabahın ilk ışıklarında takılı kaldı grafikler gündüz olmasına rağmen karanlıkta oynuyorum :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

evet oyunda bir kaç bug mevcut çözümü oyunu komple kapatıp tekrar girmek

#Playstation
  • Day1 oynamak demek beta tester olmak demek artik, bende de suya daldim sudan bir ciktim gokyuzu vs birbirine girdi sapitti, tekrar suya dalip ciktim duzeldi

Kapalı Alan Yağmuru ve Bozulan Gündüz/Gece Döngüsü ile ilgili sorunlar yaşadığınızın farkındayız ve bunları düzeltmek bizim en büyük önceliğimizdir.

Zaten bir düzeltme hazırladık, ancak bu hata yalnızca nadir durumlarda ortaya çıktığı için çok fazla ek test yapılması gerekiyor.

Bu testlere hafta sonu ve Pazartesi gününün büyük bir bölümünde devam edeceğiz. Bu sorunla ilgili yeni bir durum ortaya çıkmazsa, düzeltmeyi PC'deki oyuncular için hemen yayınlayacağız. Amacımız bu. Ancak, hatanın tekrarlandığını tespit edersek, düzeltmeyi tekrar gözden geçirmemiz, düzeltmeyi ayarlamamız ve ardından tekrar test etmemiz gerekebilir.

Sabrınız için teşekkür ederiz. Bu sorunların, bunları yaşayanlar için can sıkıcı olduğunu biliyoruz ve mümkün olan en kısa sürede istikrarlı bir çözüm sunmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

• Exclusive.Gamer kullanıcısına yanıt
    hepsi başıma geldi,hata önemli değil açık dünya oyunlarda genelde bug vs alıştık artık ancak save sistemide çok uyuz oyunun,çok gerilere veya safezone'a atıyor seni çıkıp tekrar girince falan o çıldırtıyor insanı :D

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

• Siz bu Kart Postal gibi resimleri nasıl çekiyorsunuz çekebildiğim en iyi Resim bu😅😅

Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı

Orijinalden alıntı: darkrose511

Siz bu Kart Postal gibi resimleri nasıl çekiyorsunuz çekebildiğim en iyi Resim bu😅😅

foto modu değil hocam direk ss alıyorum ben daha iyi oluyor 👌🏻

• Bu kodları https://pilgrimoutpost.techlandgg.com/ techland sitesinde ki redeem yaz kısmından girerseniz silah ve hediyeler veriyor. Bunlar güvenli evdeki zulamıza geliyor ordan alıp kullanabilirsiniz

924E-D10C-A875
    23D4-CEEB-AA27
    1984R101P24601
    CH-29-600623-34
    TCR 10-09 18:37:11
    4 8 15 16 23 42
    THEULTIMATESURVIVOR
    4ff1-42d7-8c8b
    T1701
    3 5 7 9 11
    SP 02 41 07
    Xiaoheihe
    Ewa
    HalvaLover
    EDGAR
    321BCR
    WASD
    GUTTENTAGHERRBOBER
    DOCKETCODE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 21 Eylül 2025; 16:41:9 >

Teşekkürler hocam,

Üşenmeden oyunun bağlı oldugu mail hesabına tek tek girdim kodları kabul etti, akşam bi bakayım neler eklendi merak ettim Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Oyun Pro Enhanced etiketini aldı, ama daha fazlası yakın zamanda zor. Belki 40 FPS modu, 48+ VRR modu ve ufak optimizasyonlar alır. Onun dışında, ciddi gelişme anca PSSR 2 gelince olur.

Techland, sistemleri zorlayan, PC öncelikli oyunlar yapan bir firma. Mesela ilk oyunu, çıktığı sıralar GTX 780 Ti o/c'li PC'de oynamıştım. 3 GB Vram ucu ucuna yetiyordu. FPS, 1080p'de anca 60-70 civarı gidiyordu falan.

İkinci oyunda ise, gene PC öncelikli düşünüp, gölgelendirmeyi RT'ye dayandırmışlardı. PS5'te, RT'yi 1080p 30'da mı ne açıyorduDying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

O yüzden The Beast'te de, PSSR 2 olayına kadar pek beklentiye girmeyin. Polonya firmalarının konsollarla arası iyi değilDying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı 

(PSSR 2'yi de ağırdan alırlarDying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe Altyazı )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 21 Eylül 2025; 18:59:21 >

• 1-2 patch sonrası toplar pro da oyun bekleyelim acelemiz yok

PS5 PRO desteği şuan yok hocam grafikler performans modunda çamur gibi gözüküyor bu yüzden beklemedeyim

Dying Light : The Beast | PS5 | ANA KONU | Türkçe AltyazıElAnalistaDeBitsyoutube
    🔥 Games -70% OFF:: https://ene.ba/Analista 🔥 Buy the best games at the lowest price!: https://ene.ba/Analista-Games 🔥 Buy digital cards at the best price!: https://ene.ba/Analista-Tarjetas 🇺🇸 - Dying Light: The Beast offers two display modes on all platforms except Xbox Series S. This version only has one mode at 30fps. - Performance mode sacrifices resolution and some settings slightly, such as shadows, lighting, and level of detail. - Xbox Series S reduces the quality of shadows, reflections, global lighting, and level of detail compared to other versions. However, there is no drastic change. - The game is quite solid on all platforms, and there are no major visual differences in terms of settings at the expense of low internal resolution. - The main advantage of PS5 Pro is its resolution, which is slightly higher than on PS5. - PS5 and Xbox Series X can fall below 540p in performance mode. PS5 Pro reaches minimums of around 576p. 🇪🇸 - Dying Light: The Beast ofrece 2 modos de visualización en todas las plataformas excepto Xbox Series S. Esta versión sólo tiene un modo a 30fps. - El modo performance sacrifica resolución y algunos settings ligeramente como sombras, iluminación y nivel de detalle. - Xbox Series S reduce la calidad de sombras, reflejos, iluminación global y nivel de detalle con respecto al resto de versiones. Sin embargo, no hay un cambio muy drástico. - El juego es bastante sólido en todas las plataformas y no hay grandes diferencias visuales en cuanto a settings a costa de una baja resolución interna. - La principal ventaja de PS5 Pro en su resolución, algo más alta que en PS5. - PS5 y Xbox Series X puede caer por debajo de los 540p en el modo performance. PS5 Pro llega a mínimos rondando los 576p. 🇧🇷 - Dying Light: The Beast oferece 2 modos de visualização em todas as plataformas, exceto Xbox Series S. Esta versão tem apenas um modo a 30 fps. - O modo de desempenho sacrifica ligeiramente a resolução e algumas configurações, como sombras, iluminação e nível de detalhe. - O Xbox Series S reduz a qualidade das sombras, reflexos, iluminação global e nível de detalhe em relação às outras versões. No entanto, não há uma mudança muito drástica. - O jogo é bastante sólido em todas as plataformas e não há grandes diferenças visuais em termos de configurações, apesar da baixa resolução interna. - A principal vantagem do PS5 Pro é sua resolução, um pouco mais alta que a do PS5. - O PS5 e o Xbox Series X podem cair abaixo de 540p no modo de desempenho. O PS5 Pro atinge mínimos em torno de 576p.
    https://www.youtube.com/watch?v=ujbrEkX0vsY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 22 Eylül 2025; 8:53:13 >

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.