evet prestij için yeterli |
MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (94. sayfa)

-
-
Herhangi bir şart yok. Üye olmak yeterli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
"madame coco prestige" uygulamasından alınıyor
-
Teşekkür ederim. Farklı uygulamaymış aldım sonunda :)
yukarıda benim paylaştığım farklı bir kampanya sanırım.
Üstadım merhaba. Bana 136 ile başlayan kod iletildi ve çalışmıyor maalesef. Geçen ay da kendilerine bu durumu söylememe rağmen 50 kez mail atmadığım sürece aksiyon almamışlardı.
-
Bunun testini yaptım hocam, hem de 2 defa. İlla ki Migros yanı Kargopark olması şart değil. Yenikapı metronun içindeki Kargopark'ta kodu sorunsuz aldım.
-
Garenta maillerime cevap vermedi. Uygulama içinden yazınca kodu gönderdiler. Öyle deneyin.
-
Tıklagel dışında kullanabileceğim bir kod mevcut mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kargopark kodu hakkında bilgi verirmsnz arkadaşlar ne yapmak lazım almak için
Adımpara davet kodu var mı
hepsiburada trendyol vb sitelerden alışveriş miktarına bakılmaksızın teslimat seceneklerinde kargopark çıkıyorsa o seçilip sipariş kargopark teslimat noktasından alınırken 1000/100 money kodu verir.
-
Tşkler
Merhaba üstadım. Bana gelen buydu. Bir de crm yi değil de, info@garenta.com.tr adresini deneyin isterseniz. Ben her ay buradan alıyorum 3 kodumu da. Sorun olmadı şimdiye dek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mytra -- 10 Aralık 2024; 14:43:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler üstadım. Ben de o adresten yazıyorum. Bugün yazdığımda 13 ile başlayan kodu verdiler. Uğraşalım bakalım :)
-
1500/150 sanal için hediye150 var
-
Arkadaşlar bayağı zamandan beri ben türk telekom 1000/200 kodu alamıyorum 3 ay olmuştur. Hep eski kodu veriyor. Sizde de durum bu şekilde mı? Farklı birşey mi yapmak lazım?
Koton şartları nedir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
- Türk Telekom Prime mobil müşterileri Türk Telekom Uygulaması'ndaki bana özel menüsünden ya da cep telefonundan PRIME MIGROS boşluk TCKN/YKN yazarak 6262’ye kısa mesaj göndererek kampanya şifrelerini alabilirler.
bu şekilde sms ile dene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X