Şimdi Ara

MİGROS İNDİRİM KODU PAYLAŞIMI (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.235
Cevap
393
Favori
332.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ay başından bugune alışveris yapıp da money iadeleri gelen var mı? sanırım kodlar artık birleşmiyor en yüksek 1 tanesine verecekmiş diğer kodlar ise geçersiz olacakmış

• gecekralı1341 kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok 3-4 gün oldu tüm money kampanyaları yatmıştı. Bugünde sipariş gelsin yarın yatar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

yok öyle bir şey..Ay başında yaptığım işlemlere tüm kodlar yattı,dün eklediğim madame coco 1000/100 ler de bugün yattı.

onu 2-3 ay önce bazı iş ortaklarının şartlarına eklediler ama uygulamaya başlamadılar, birleşiyor hala.

Teşekkürler bı deneyelim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • redali kullanıcısına yanıt

biliyorsunuz kargopark kodunda madde halinde eklenmiş en yüksek tutarlı koda gelecek sadece diye kargopark kodundan da money aldınız mı ?

Kargopark kodu kullanmadım bölgemde olmadığı için diğer kodlarda sıkıntı çıkmadı hepsi daha öncede böyle ibare gelmişti ama işleme koymadılar şimdilik

• arkadaşlar bulunduğum yerde kargopark yok sipariş versem çevresinde yakınında olan birisi alıp bana kodu atabilir mi

• redali kullanıcısına yanıt

hocam diğerlerinde o madde yok şuanlık sadece kargoparkta var en önemlisi o ona verirse diğerlerini birleştirip o zmn sıkıntı yoktur

• Adımpara uygulamasından puan kazanmanın kolay bir yolu var mı

• CLEF4HABWY C kullanıcısına yanıt
    Migros money uygulamasında.. ''migroskop-ayrıcalıklarım-iş birliği indirimlerini yakala'' bölümünde: 100 adımpara hediye tıklayın: alışveriş kodunu al tıklayın
    O kodu adımpara uygulamasına kaydolurken referans bölümüne girin.

Bu şekilde kaydolduğunuzda birkaç adım atıp dönüştürmede 100 puan veriyor. Sonra hoşgeldin Videolarını izleyince 210 puan ediyor geriye 10k adım atmak kalıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Telekom Mobil uygulamadan kod aldim money uygulamasinda kod gecersiz uyarisi veriyor

• Prime migros 3 aydır aynı kodu veriyor maalesef sanırım kampanyası bu şekilde.

PO + Teknosa + Madame Coco + Kargopark + Modanisa birleşiyor. Bu yönden bir problem yok.

• horozcu yavuz abi kullanıcısına yanıt
    Kodu sms ile almaya çalışın farklı veriyor diyorlar

• Madam coco kodu kazanabilmek için madam coco dan kaç liralık alışveriş yapılmalı limit değişti mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.