|
Dışarıda beslediğim 3 tane kedi var, yavruluktan beri mamasını ve suyunu veriyorum. Gerçi hala yavru sayılırlar 6-7 aylık üçü de. Neyse dışarıda british cinsi bi kedi var çok çirkin miyavlayan millete saldıran illet bir hayvan, benim kedilerden birine saldırdı veterinere götürdüm, birkaç hafta sonra kardeşlerden diğerine saldırdı onu da götürdüm tedavi ettirdim. Neyse bu british’i gördükçe kovuyorum evin çevresinden. Benim de evde baktığım kendi kedim bi anlık boşluğumdan yararlanıp kaçtı. Bahçeli evdeyiz fakat evden dışarıya hiçbir şekilde çıkarmıyorum. Hem dışarıyı bilmiyor hem de herkesin bahçesinde it var, parçalarlar. Neyse benim kedi kaçınca bu british bizimkisini haşat etti. Ben de sinirlendim bunu yakalayıp 3-5 km uzaktaki parka attım. Ertesi gün adamın biri geldi bağıra çağıra kedimi ne yaptın diye. güvenlikçi kediyi yakalamaya çalışırken görmüştü. Sahipli olduğunu da bilmiyordum. Neyse babam dedi git bul kediyi diye kafamı ütüledi. Elimde yaş mama paketi ile kediyi aradım 2-3 saat uğraştım hayvanı alıp getirdim. “benim kedilerime saldırıyor, bizim bahçeye gelmesin” dedim laga luga etti adamı az daha dövecektim. Bu durumda haksız mıyım, lan madem kedini çok seviyorsun salma sokağa. Millet de bir cins |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

Katılım zamanı: 25 Temmuz 2007
kullanıcısına yanıt