Şimdi Ara

Başkasının kedisini uzak parka attım adam kavgaya geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dışarıda beslediğim 3 tane kedi var, yavruluktan beri mamasını ve suyunu veriyorum. Gerçi hala yavru sayılırlar 6-7 aylık üçü de. Neyse dışarıda british cinsi bi kedi var çok çirkin miyavlayan millete saldıran illet bir hayvan, benim kedilerden birine saldırdı veterinere götürdüm, birkaç hafta sonra kardeşlerden diğerine saldırdı onu da götürdüm tedavi ettirdim.

Neyse bu british’i gördükçe kovuyorum evin çevresinden. Benim de evde baktığım kendi kedim bi anlık boşluğumdan yararlanıp kaçtı. Bahçeli evdeyiz fakat evden dışarıya hiçbir şekilde çıkarmıyorum. Hem dışarıyı bilmiyor hem de herkesin bahçesinde it var, parçalarlar. Neyse benim kedi kaçınca bu british bizimkisini haşat etti. Ben de sinirlendim bunu yakalayıp 3-5 km uzaktaki parka attım.

Ertesi gün adamın biri geldi bağıra çağıra kedimi ne yaptın diye. güvenlikçi kediyi yakalamaya çalışırken görmüştü. Sahipli olduğunu da bilmiyordum. Neyse babam dedi git bul kediyi diye kafamı ütüledi.

Elimde yaş mama paketi ile kediyi aradım 2-3 saat uğraştım hayvanı alıp getirdim. “benim kedilerime saldırıyor, bizim bahçeye gelmesin” dedim laga luga etti adamı az daha dövecektim.

Bu durumda haksız mıyım, lan madem kedini çok seviyorsun salma sokağa. Millet de bir cins

• Lanet yaratık yine geldi mesela napayım ben bunu

Başkasının kedisini uzak parka attım adam kavgaya geldi
  • Dinsizin hakkından imansız gelir bulun bir tane tekir alıştırın bahçenize bakalım bi daha gelebiliyor mu.Ben olsam böyle durumda tekir değil koruma özelliği olan köpek bile bağlardım bahçeye.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Hocam tekirleri de dövüyor nasıl bir kediyse, sözde uyuz olur bunlar ama tam bi canavar. Köpeğe bizimkiler izin vermez zaten haz etmem.

• Hocam köpeği sahiplenin demiyorum ki tanıdığınızda olur veya bulun bi tane köpek 1 hafta 1 ay sizle takılsın zaten tatil dönemi bırakıp gitmek isteyen bile çok olur.Pitbull rottweiler kangal tarzı bir köpek olabilir.Siz tekirleri dövüyor diyorsunuzda ne tekirler var yaban kedisi gibi oluyorlar böyle leopar desenli onlardan bulmanız lazım kesin çözüm olur.

• rayli82 kullanıcısına yanıt

Mantıklı hocam iki öneriyi de dikkate alacağımBaşkasının kedisini uzak parka attım adam kavgaya geldi 

• Başkasının kedisini uzak parka attım adam kavgaya geldi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Hocam hayvan arsız, suladım zaten gitmiyor. He fiziksel zarar da veremem asla.

• Su zaten son çare, daha fazlasını yapma bence de :)

Kolay gelsin, aklıma başka çözüm gelmiyor benim.

• Hayvan kisir mi onu yazmamissin. Bilhassa erkek ve intaktsa, yani ponponlar duruyorsa al kisirlastir. Sahibinin de anasina avradina sovmekten beter edersin.

Kopek konusundaki tavrin da bence dogru degil. Benim 2 kopek, 3 kedim var evde hepsi sokaktan, kopek kesinlikle daha zeki hayvan. Ha kedileri de cok seviyorum ama birini secmem gerekse kopegi secerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Kısırmış hocam sordum. Dişi ayrıca.

hocam köpeğin bakımı zor. Kediye mamasını suyunu ver takılıyor öyle peluş oyuncak gibi.

• Yani bakimi zor derken gezdirme olayi, gunde bahcen bile olsa en az 1 gezdirmen lazim ama benim hosuma gidiyor, kendim de cikip sosyallesiyorum evde tikili kaldigim zaman. Bahcen varsa gezdirmesen de oluyor. Diger kopek gezdirenlerle etkilesim falan fistik.

Kopegin ilaci da, tirasi bilmem nesi de cok daha rahat. Cins kedilerden hazzetmiyorum. Bu kedi icin, baya sikintiymis. Ama sahibi bunca seye ragmen engel olmuyorsa demek ki pislik.

Kediyi alip atma olayi bana pek mantikli gelmedi. Ama baska kedilere de zarar verme ihtimaline uzuldum. Sokakta sahipsizmis gibi bulup barinaga birakabilirsin aslinda en garanti is. Eleman gidip almakla ugrassin, kimse de sana hic bi sey diyemez.

Veya kendin alikoyarsin kediyi, kutuya koyabiliyorsan oyle, veya bir kapanla. Perisan halde verirsin sahibine. Umarim gerek kalmaz oyle bir seye. Genelde erkek kedi ciftlessin diye birakiyorlar. Bu kedi garipmis.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • milletin evine bak bahçeli müstakil ben de gecekonduda sürüneyim bizim mahalleye düşen kedi 2. gün açlıktan ölür

• Ben de su ile ıslat diyecektim de denemişsiniz onu. Bizim de balkona yağmurda sığınan bir kedi vardı. Başta güzel görünüyordu hayvana iyilik yapmış oluyoruz diye. Sonra yancısını da getirdi. En son da bir baktık dışarıdan eve geldiğimizde kedi salona girmiş koltukta yatıyordu. O günden sonra kediyi her geldiğinde kovalıyordum. En son çocukların su tabancasıyla tazyikli bir şekilde ıslatınca bir daha gelmesi. Evde köpek de var gerçi. Ama küçük fransız olduğundan kediyi görünce benimki korkuyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Çalış hocam iş kur yazılım yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.