Şimdi Ara

Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.496
Cevap
55
Favori
127.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 haftadır kullanıyorum. Poyraz net ten geçiş yaptım. Gayet memnunum çok stabil. Teşekkürler netgsm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli üyeler,

Mevcut referans konusu olmasına rağmen, bu tür konu içeriklerinde referans paylaşımı yasaktır. Bu kuralın ihlali durumunda 1 uyarı puanı ile cezalandırılırsınız.

Anlayışınız için Teşekkürler!

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 100 mbit fiber kullanıyorum. Dün akşam saatlerinde hızda azalma oldu ve Twitter sayfaları geç açılmaya başladı. Turknet’te bir kere bile yaşamamıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones

Burada bütün konuyu takip edemeyiz taktir ederseniz. Şikayet üzerine kural dışı tüm mesajlara işlem yapılır.

Günaydın; sayın yönetici, arkadaşın kod paylaşımının silinmesi tuhaf. Kendi konusunda paylaşım yapıyor.

Ayrıca konu sahibi Firma Yetkilisi paylaşım yapılamaz diye uyarı niteliliğinde ibare paylaşmamış.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158804040

Burada 40 TL indirimle ile ilgili açıklamada paylaşmış.

Arkadaş daha önce sorun yaşadığını belirttiği için mi şikayet ediliyor; yoksa kural dışı paylaşım için mi? Başka paylaşım yapanlarda var.

Çok tuhaf bir durum.

• Geçen hafta cuma buradan bir arkadaşın refi ile telefondan arayıp abone oldum. Yeni bir abonelik açtırdım ancak telekom hala zahmet edip bağlantıyı gerçekleştirmedi. Netgsm’i aradım 7 iş günü içinde bağlanması gerektiğini söyledi bakalım pazartesi bağlanacakmı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nikki Sixx kullanıcısına yanıt

Sıcak fırsatlarda olması lazım operatör bölümünde. Yok ise söyleyin oluşturalım.

• Selamlar. Özelden kod yazan ilk arkadaşın kodunu kullanacağım. Şimdiden teşekkürler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • reckur R kullanıcısına yanıt

hocam senin referans kodunu kullandım bilgin olsun :)

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.