< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Netgsm, şimdi de Ev İnterneti ile yanınızda. (15. sayfa)
1 Mobil
-
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Değerli üyeler,
Mevcut referans konusu olmasına rağmen, bu tür konu içeriklerinde referans paylaşımı yasaktır. Bu kuralın ihlali durumunda 1 uyarı puanı ile cezalandırılırsınız.
Anlayışınız için Teşekkürler!
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
100 mbit fiber kullanıyorum. Dün akşam saatlerinde hızda azalma oldu ve Twitter sayfaları geç açılmaya başladı. Turknet’te bir kere bile yaşamamıştım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Battlefield ID : BoRaXS -
Günaydın; sayın yönetici, arkadaşın kod paylaşımının silinmesi tuhaf. Kendi konusunda paylaşım yapıyor.
Ayrıca konu sahibi Firma Yetkilisi paylaşım yapılamaz diye uyarı niteliliğinde ibare paylaşmamış.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158804040
Burada 40 TL indirimle ile ilgili açıklamada paylaşmış.
Arkadaş daha önce sorun yaşadığını belirttiği için mi şikayet ediliyor; yoksa kural dışı paylaşım için mi? Başka paylaşım yapanlarda var.
Çok tuhaf bir durum.
_____________________________ -
Geçen hafta cuma buradan bir arkadaşın refi ile telefondan arayıp abone oldum. Yeni bir abonelik açtırdım ancak telekom hala zahmet edip bağlantıyı gerçekleştirmedi. Netgsm’i aradım 7 iş günü içinde bağlanması gerektiğini söyledi bakalım pazartesi bağlanacakmı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sıcak fırsatlarda olması lazım operatör bölümünde. Yok ise söyleyin oluşturalım.
_____________________________ Pragmatistler işine geleni, idealistler hayal ettiğini savunur.
Ben gerçeği söylerim. Acıtsa bile.
Pragmatist fırsat kovalar, idealist kural…
Ama hayat ikisinin de kitabına uymaz.
Ben gerçekleri seçtim: realistim. -
Selamlar. Özelden kod yazan ilk arkadaşın kodunu kullanacağım. Şimdiden teşekkürler...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
hocam senin referans kodunu kullandım bilgin olsun :)
_____________________________ Adam görünüşle değil yaptıklarıyla belli olur...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt