Şimdi Ara

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA... (264. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.281
Cevap
355
Favori
470.155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bodysolid

beyaz iç mekan alıp da pişman olan var mı?

delikli olması düşündürüyor beni. delikli olmasa ıslak mendille silince geçer. ama bu şekilde emin değilim. binlerce delik var gibi koltuklarda.

siyaha göre çok daha şık durduğu kesin bana göre tabi :)

Hocam Tesla sitesine bakın, yanlış hatırlamıyorsam 50-60k komple koltuklar değişiyordu, ister siyah ister beyaz, baktınız olmadı ileride siyah/ beyaz a farkını verip kullanıcıysa uzun vadeli böyle bir şans var gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus95 kullanıcısına yanıt

koltuk değişiyorsa 15.1 ses sistemi de takılır :)

• T10f mi tesla model y mi sizce ?
    T10f değer mi beklemeye ?

• Ben de Juniper aldım, o yüzden Juniper'a toz kondurmayanlar çetesi saldırıya geçmesin ama Tesla tarafından upgrade kit gibi bir ürün piyasaya sürülmezse, eski usul fazladan hoparlör eklemek aynı etkiyi yapmayacaktır.

• Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Aceleniz yoksa bekleyin fakat şu anda T10F olarak ortada prototip var sene sonu deniyor

• mastor1 kullanıcısına yanıt

Reklamını çekiyorlar. Eli kulağında

https://www.youtube.com/shorts/nBIP0QrYm7E?si=wADwS8SIIJQi_0UB

• Selamlar herkese,
    Öncelikle daha önceden sorulduysa özür diliyorum. Ben de juniper almaya çalışıyorum. Eşimin üzerine alacağım ancak ilk 50000 TL'yi kredi kartından öderken kendi kredi kartımı kullanabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: abo36212

Selamlar herkese,
    Öncelikle daha önceden sorulduysa özür diliyorum. Ben de juniper almaya çalışıyorum. Eşimin üzerine alacağım ancak ilk 50000 TL'yi kredi kartından öderken kendi kredi kartımı kullanabilir miyim?
    Kullanabilirsiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Teslim alınma için bir zaman dilimi mi belirleniyor yoksa gün mü? Gün uymazsa erteleme yapabilir miyiz? 1 hafta vs erteleme söz konusu mu?

• optimus95 kullanıcısına yanıt

koltuk değişimiyle ilgili bir kaynak varmı hocam ?

• Vanity Fair kullanıcısına yanıt

Envanter satışı olduğu için özelleştirme yok diye biliyorum. Envanterden denk gelirse öyle alabilirsiniz.

• Tesla tayfa diye bir telegram grubu (Zeyd diye biri kurmuş) var güya bot satışı yanlış vb söylem yapıp el altından dolandırıcı ve galeri ileri pazarlıyorlar 2. el Teslayı etkileyecek bütün yorumlar ve yorumcular yokediliyor dikkat edin. Kurucu ahlakçı vd güya ama çok ciddi başka şeyler döndürüyorlar grupta çok dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mühendis26 -- 11 Temmuz 2025; 14:13:57 >
  • Jocker35 J kullanıcısına yanıt

Model Y ile T10F ayni segment arac degiller, biri SUV digeri sedan. Sayet imkaniniz varsa her iki aracida bir sure kullanip oyle tercih edin. Muhtemelen aldiginiz araci en azindan 2-3 yil kullanacaksiniz. Model Y yi kiralamak cok kolay T10F in de kiralik arac sirketlerine dusmesini bekleyip deneyin.

• 2024 model y sr tüketim ve menzil değerleri.

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

• ercntr E kullanıcısına yanıt
    Çok çok iyi değerler, muhtemelen rakım olarak iniş yaptınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vs-fb kullanıcısına yanıt
    Benim şehir içi değerlerde bu şekilde hocam

TESLA MODEL Y SR HAKKINDA...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bugün aracımda garip bir durum yaşadım. Aracı 5 aydır kullanıyorum ve ilk defa başıma geldi. Güncel sürümüm 2025.20.6. Aracımı bir AVM otoparkına park ettikten sonra uygulama üzerinden kitledim ve kitleme sesini de duyarak Teyit ettim ancak son anda farların yandığını gördüm, hemen aynaları da kontrol ettiğimde onlar da açıktı.

Yine uygulama üzerinden aç kapa aç kapa yaptım ancak kitleme sesi gelmesine ve kilit işareti çıkmasına rağmen aracın farları sönmüyor ve aynalar kitlenmiyordu. Son çare olarak otoparkta ileri geri aracı hareket ettirdim ve inerek kitledim, her zamanki sorunsuz kitlemeyi yaptı bu sefer, 2-3 farklı yerde de denedim hiç bir sorun olmadı ancak insan yine de paranoya yapabiliyor. Benzer bir durumu tecrübe eden ya da fikri olan var mı?

Bugüne kadar uygulamada kilitli işaretini gördüğüm zaman içim rahat olurdu ancak şimdi sürekli kontrol edesim geliyor.(aracın yanına giderek)

• Teslaa89 kullanıcısına yanıt
    1 mayıstan beri 145w benim. %50-%50 şehiriçi, şehirlerarası. İstanbul'da yokuş iniş çıkış o sebeple 130 ların altı zor. Yaz dönemi, küçük bir kasabaya geliyorum. 110 lu rakamlar oluyor. Rota çok önemli. Aynı şehir de bile çok fark eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Şarjı Bozüyükte fulledim. Varış noktası ise Çandarlı. Arada 70 km inişli çıkışlı, gerisi düz yol genelde. Sakin kullandım 90-100 km/h.

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Benim bu değerler İstanbul içi işe git gel

• 
Sayfa: önceki 260261262263264
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.