< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

|
|
Bu olay tam olarak anlattıgınız gibi. Daha fazla katılamazdım.. Bazıları icin sadece belli marketlere girmek bile kıroluk ve comarlıktır. Bu tarz adamların cogunun cebinde para oldugunu da düsünmüyorum. Böyle seyler beni ilgili marka ve ürünlere karsı da kıl da ediyor. Yani iyi bir ithal cikolata belki bizim ürünlerden bir tık daha iyi olsun haydi fakat kesinlikle cöp değil bunları yiyenler de keko değil.. Mesela bazı ürünler var ki, internet ortamında bile olsa, görgüsüzü cok oldugu icin, catır catır alabileceğim halde, bu markalara ve satanlarına falan para kazandırmamak icin inadına bile almıyorum kullanmıyorum.. Kesinlikle almam.. Cikolata konusunda böyle kıl oldugum bir sey yok ama baska tarz ürünlerde sırf görgüsüzü cok diye ciddi nefret ettigim ürünler falan var feci kıl oluyorum hocam bu kadar kıl olmak sağlıklı bir davranıs mı bilmiyorum fakat elime gecirsem sağlam dayak cekebileceğim kadar görgüsüz adamlar var sanal ortamda.. Özellikle söyleyeyim, bu topic'deki herhangi birini kesinlikle kastetmedim henüz bu topic'de o kadar kıl olabileceğim tipler cıkmadı.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Mayıs 2024; 21:14:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 3 Mayıs 2024; 21:55:28 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ritter Sport'u öve öve bitiremezler mesela. Hele ekşi'ye girin entry'leri bi okuyun (sözlüğü asla ciddiye almamak lazım ayrı bi konu), "vay be ne çikolataymış, dünyada en iyisi bu!" dersiniz. Geçenlerde Macrocenter'da görüp aldım. Yemin ederim ne tadı var ne tuzu var. Hem sert hem de ağızda plastik bir tat bırakıyor. A101, BİM gibi marketlerde satılan ve sırf tatlıda pastada kullanmak için tercih ettiğimiz ucuz çikolataların bile tadı daha iyidir. Geçen hafta da müdür yurtdışı gezisinden döndüğünde Avusturya'dan çikolata getirmişti. Mozartkugel adı. Sözlükte yine yere göre sığdıramamışlar. Tattım yuttum, dümdüz çikolata. Hatta ortalama bayram çikolatası. Eti bence hep iyi çikolata yapıyordu ama son yıllarda Şölen ve Kahve Dünyası çok iyi çikolatalar çıkardı ve çoğu gerçekten lezzetli. Ülker'in çikolatalarını hiçbir zaman sevemedim. Markayla alakası yok, bilmiyorum. Başlıktaki gibi bir cümle kurmak bu bahsettiğim markaların büyük derecede hakkını yemek demek ve bence olay tamamen konu sahibinin etkileşim peşinde olması. Elitizm tamamen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ressam -- 4 Mayıs 2024; 2:28:16 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-430D04FC4 -- 4 Mayıs 2024; 2:37:17 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yerli çikolataların kalitesi inanılmaz düştü. Hepsi aynı tada eşitlendi ve insanın damağını boğazını yakıyor. Kullandıkları şekerde yağda rahatsız edici derecede boğaz yakıyor. En iyi markamızın bile çikolataları çok kötü oldu. Yerken insanın önce damağını sonra boğazını rahatsız ediyor. Hepsinin tatları da bir biri ile aynı oldu. Ekonomik krizdeyiz ve yerli üreticiler çikolatalarının formülünde oynamalar yaptı sanırım. Yanıyor kardeşim boğazımız yanıyor, damağımız yanıyor. Tatlar eşitlendi. Farklı tat veren çikolata yok. Boğazımızı yakan o madde özgün tatları baskılıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 4 Mayıs 2024; 8:18:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Halbuse arvupadaki herkeşler " ne gözel ülke; dağı taşı, havası, torpağı, çok gözel" deyip, kendi ülkelerinden kaçıp cesareti olanlar bu torpaklarda yaşıyolar... ya onlar yalan söylüyorlar, ya da sen... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 4 Mayıs 2024; 9:24:36 > |
|
Çikolatayı bilmem ama 90'larda çocukken yediğim bisküviler ve gofretlerin tadı bambaşkaydı. Aynı gofret ve bisküviler hala da satılıyor ama eski tadın yerinde yeller esiyor. Dokuz Kat Tat gofreti mesela..90'larda muzlusunu bile yapardı Ülker. Resmen ağzıma muz tadı gelirdi..kıvamı falan o kadar sağlamdı.Yıllar sonra geçenlerde bir alayım dedim muzlusunu bulamadım tabi. Fındıklı olanı da aşırı yavandı. 90'larda hiç öyle değildi. 4 çeşidi vardı sanırım hepsi MÜKEMMELdi. O tat, kıvam gitmiş...üzücü |
|
Shall I tell you about my life, they say I'm a man of the world. I've flown across every tide, and I've seen lots of pretty girls. I guess I've got everything I need, i would't ask for more. And there's no one I'd rather be, but I just wish that I'd never been born.
|
|
Evet katılıyorum hocam, Damak şimdiye kadar beni hiç pişman etmedi ayrıca, çikolatası, yağı tam kararında ve doyuruyor. Geçenlerde ince versiyonuna denk gelip aldım. Halen çok iyi. :) |
|
|