Şimdi Ara

TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
235
Cevap
14
Favori
19.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet sms ile gelmiş bakmamıştım. Teşekkürler 👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün eve fiber bağladılar sonunda modem olarakta Huawei LG8245X6-50 modem vermişler elimde Keenetic Hero modeli var bu modemi takıp kullanıcı adı ve şifremi yazıp mac adresini değiştirmeme rağmen hiç bir şekilde internete çıkış yapamadım VLAN ayarına birşey yazınca ip adresi atanamadı hatası veriyor

TT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma

VLAN ayarlarını boş bırakınca bu sefer ip alıyor ama internet bağlantısı yok önceden superonline vdsl kullanırken bu sorunu yaşamıyordum fiber e geçtik modemi kullanamıyoruz

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    802.1p 0 deneyebilir misiniz
    Vlan id de 35 olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M540 -- 30 Temmuz 2025; 17:10:43 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mac varsayılan yap 35 doğru bir de yapmadıysan her ihtimale karşı ont den gelen kabloyu varsa mavi porta takTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma  artı belki unutmuşsundur kullanıcı ad şöyle yazılacak ÖRNEK anadoluefes@ttnet gibi olacak

GÖRSEL DE BIRAKALIMTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Temmuz 2025; 7:6:53 >

• AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

• kel_bakkal K kullanıcısına yanıt

O videoda benim tarifimden farklı ne yapılmış ki? mac adresi diyorsan bildiğim tt da o ayar varsayılandırTT Fiberde Modem Kirasından Kurtulma 

• kendi modemimizi kullaninca ont'yi nereden temin edeceğiz. TT modem iadesinde ONT'yi de istiyor.

https://www.turktelekom.com.tr/yardim/modem-ont-ve-aksesuarlarin-iade-sureci#:~:text=g%C3%B6rmek%2520i%C3%A7in%2520t%C4%B1klay%C4%B1n%C4%B1z.-,Modem%252C%2520ONT%2520cihaz%C4%B1%2520ve%2520aksesuarlar%C4%B1%2520(Adapt%C3%B6r%252C%2520Ethernet%252FLAN,cihaz%2520bedelleri%2520son%2520faturaya%2520yans%C4%B1t%C4%B1l%C4%B1r.

• veni vidi scribo V kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/161637376

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yavuzd58 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkurler, yalniz firma web sitesinde ürünün tamamini talep ederken, kısmi iade edip kiranin tamamindan kurtulmak içime sinmez.

kendim linkteki gibi ont alacak olsam, kurulum sirasinda bunun mac'ini kaydettirebilir miyim?

bilmer teknoloji bilişim san. ve tic. a.ş.
    router,modem,vdsl modem,modemci,tenda,tplink,cnet,n301,f3,f303,kablosuz,çanaklı internet,uydu internet,havadan internet,kablosuz,wifi,kablosuz internet,uydu,fiber
    https://bilmerbilgisayar.com/fiber-urunler/fiber-modemont/ont/prd-tenda-hg1-single-tek-portlu-gpon-epon-xpon-ont

gpon ont cihazı altyapının bir parçası, kira ücretine dahil değil zaten. harici satılan ont'leri kaydetmezler, sormana bile gerek yok.

• Bugün Mardin Merkez Türk Telekom Müdürlüğünde modemi iade ettim. Sıra otomatından Nakil/Abonelik İptali menüsünden sıra aldım. Görevli aboneliğini iptal edeceğin için mi iade etmek istiyorsunuz diye sordu. Kendi modemim var onu kullanacağım dedim, modemi teslim aldı ve cihaz iade tutanağı verdi. İşlem 2 dk ancak sürdü.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkantkz

dün (02.07.2025) Gebze Türk Telekom ilçe müdürlüğüne giderek modemi iade ettim. çalışan personel yeni modem mi aldın diye sordu, evet deyince tamam alalım dedi. kutudan sadece modem çıkınca ont'yi getirmemişsiniz dedi. Ben de ont'yi getirirsem İnterneti nasıl kullancam dedim ona da tamam dedi 2dk içinde tüm süreç halloldu.

faturam geldi. 2 temmuzda iade etmiştim yani temmuz ayında 1 günlüğüne kullanmış oldum tt modemini. ₺1,45 haricinde modem için bir ücret yansıtılmamış.

Kendi ont cihazınızı kullanmanıza izin vereceklerini zannetmiyorum.

TT ise bunu diyen yine saçmalamış ont iade edersen nasıl nete gireceksin hasta bunlar yahu daha önce de buradan bir arkadaşa aynı salak talebi demişler Kısaca iade almamak için yalan söyleyip saçmalıyorlar siz bunu deyin ont iade edilince internet nasıl olacak diye bakalım ne cevap verecek dangalak  Artı kendiniz ont alıp kullanamazsınız

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.