Şimdi Ara

Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
316
Cevap
28
Favori
33.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta

1000 km sini otobanda 150 km/s ile yapmıştım gerisi karma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL-fred-do -- 8 Temmuz 2025; 18:35:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AL-fred-do A kullanıcısına yanıt
    Anlamadım?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Fabrika ortalaması hemen hemen bu doğru veriler demek ki.

Benimde bu şekilde dikkatli sakin kullanınca düşüyor baya.

• Merhabalar,
    Araç alma arefesindeyim, bu araca da bakıyorum fakat henüz karar veremedim, yeni 1.2 hybrid için merak ettiğim, şanzıman vites geçişleri nasıl, geçişlerde bir kararsızlık oluyor mu, hissediliyor mu ve rampalarda da vitese geçerken bir silkekeme kötü bir hissiyat, kararsızlık oluyor mu?
    Rampa aşağı parketmek istediğimizde durup R'ye aldığımızda tutuşu nasıl hemen öne kaydırıyor mu tutuyor mu?
    Güncellenen motor nasıl, uzun yol sürüşlerindede güven veriyor mu? Motor, şanzımanda sıkıntı yaratmış kronik bir duyum var mı?
    Ufak tefek hallolabilecek sorunlar hariç, can sıkan kronik bir sıkıntı, şikayetler var mı?
    Cevaplarınızı beklerim :)
    Teşekkürler.

• Caner114 C kullanıcısına yanıt
    1.2 motorların çoğunda kullanılan triger kayısılı yağın içinde diye biliyorum bunlar kronik sıkıntılı dikkat etmek lazım daha fazla bilgisi olan cevap verecektir.

• hunter006 H kullanıcısına yanıt

Yeni kasada yer alan 1.2 motorda triger zinciri kullanılmakta.

• Bugün servisten arayıp yazılım güncellemesi için randevu verdiler opel grandland elektrikli araçlara güncelleme gelmiş yaptıran var mı acaba?

Beni de aradılar. Randevu aldım ama henüz yaptırmadım.

• Tüketim verileri paylaşayım.

Ankara şehir içi

Ankara Kuşadası

• mastertigu M kullanıcısına yanıt
    Ben bugün yaptırdım birkaç saat sürdü ne gibi bir fark oldu anlamadım.

• Henüz aramadılar Aracı istanbuldan almıştım ama adanada oturuyorum. Adanada ki servisi kendim mi arasam acaba. Yazılım güncellemesinin içeriği var mı neler değişti acaba. Mesela geri vitese alıp sonra D ye aldığınızda kamera otomatik kapanmıyordu onu düzelttiler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL-fred-do -- 18 Temmuz 2025; 16:2:37 >
    Benide henüz aramadılar. Bu wifi üstünden yapılan performans güncellemesi vardı o mu acaba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NCL kullanıcısına yanıt
    Ben işyerinde daha önce wifi ile güncelleme yapmıştım araca o değilmiş kendileri cihaza bağlayıp yaptılar birkaç saat sürdü ama dediğim gibi neler yapıldı bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caner114

Merhabalar,
    Araç alma arefesindeyim, bu araca da bakıyorum fakat henüz karar veremedim, yeni 1.2 hybrid için merak ettiğim, şanzıman vites geçişleri nasıl, geçişlerde bir kararsızlık oluyor mu, hissediliyor mu ve rampalarda da vitese geçerken bir silkekeme kötü bir hissiyat, kararsızlık oluyor mu?
    Rampa aşağı parketmek istediğimizde durup R'ye aldığımızda tutuşu nasıl hemen öne kaydırıyor mu tutuyor mu?
    Güncellenen motor nasıl, uzun yol sürüşlerindede güven veriyor mu? Motor, şanzımanda sıkıntı yaratmış kronik bir duyum var mı?
    Ufak tefek hallolabilecek sorunlar hariç, can sıkan kronik bir sıkıntı, şikayetler var mı?
    Cevaplarınızı beklerim :)
    Teşekkürler.

Yok mu araç sahibi olupta bu sorularıma detaylı cevap verecek arkadaşlar Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta 

Şanzıman şikayeti var mı, yolda kaldım diyenleri duydum ne kadar doğru, motor şanzıman konusunda aydınlatın beni Yeni Opel Grandland (Ana Konu) - 1.2 Hybrid ve 73kWh Elektrikli Model Satışta 

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.