![]() ![]() 1000 km sini otobanda 150 km/s ile yapmıştım gerisi karma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL-fred-do -- 8 Temmuz 2025; 18:35:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
![]() ![]() 1000 km sini otobanda 150 km/s ile yapmıştım gerisi karma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL-fred-do -- 8 Temmuz 2025; 18:35:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeni kasada yer alan 1.2 motorda triger zinciri kullanılmakta. |
Beni de aradılar. Randevu aldım ama henüz yaptırmadım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Henüz aramadılar Aracı istanbuldan almıştım ama adanada oturuyorum. Adanada ki servisi kendim mi arasam acaba. Yazılım güncellemesinin içeriği var mı neler değişti acaba. Mesela geri vitese alıp sonra D ye aldığınızda kamera otomatik kapanmıyordu onu düzelttiler mi? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AL-fred-do -- 18 Temmuz 2025; 16:2:37 > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Yok mu araç sahibi olupta bu sorularıma detaylı cevap verecek arkadaşlar Şanzıman şikayeti var mı, yolda kaldım diyenleri duydum ne kadar doğru, motor şanzıman konusunda aydınlatın beni < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |