Şimdi Ara

CİTROEN AMİ VE FİAT TOPOLİNO KULLANICILARI [ANA KONU] (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
128
Cevap
14
Favori
17.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Herkese iyi forumlar havalar iyice soğumaya başladı -5 derecelerde aracı dışarda bırakmanın zararı olur mu tecrübe edenler yardımcı olursa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gosterilen menzil ole gerceklesen menzil arasi %30 fark var. bu kadar fark normal mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gokhangokgok G kullanıcısına yanıt

2 yıldır kullanıyorum, kış aylarında %30 olmasa da %15-20 fark ettiği oluyor ısıtıcıyı cok kullanıyoruz ondan sanırım

bu arada 8 bin km oldu, balata ile ilgili değişim yapan oldu mu hiç ?

• ertuciftci E kullanıcısına yanıt
    ısıtıcıyı hic kullanmadim aslinda. henuz 150 km oldu araç. bulundugum bolgede engebeler mevcut belki ondan da olabilir.

jant kapağının biri de düştü. plastik kelepce ile sabitlenmiyor kelepce boylari kisa geliyor. buna bir çare var mi acaba

• Eşime hediye olarak alayım diyorum 1 aydır hiç bir yerde Fiat modeli yok . Olanlarda kapısız halatlı olan model . Fiyatları mı değişecek nedir yok çekiyorlar gene .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı sürekli evden şarj ediyordum , hiç benzincilerden veya farklı bir yerden şarj etmedim. İstanbul anadolu yakasında benzinci veya avm de şarj edebilecegim bir yer var mı ?

• Bu araçlar için bu sıcak havalarda usb bağlantılı fan tavsiyesi alabilir miyim

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.