Bildirim
Alper Gezeravcı ISS'ten yeni fotoğraf paylaştı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Digerleri uzay uzay kiyafetleriyle uzayda geziniyorlar bizimki deney gozlem not filan aliyor ...
-
sen hala burada mısın ya kaç sene oldu bi sal siteyi
-
Yaraniz var demekki . Sizi hic hatirlamiyorum. Nedense bloke etmissiniz
. Hayirdir vur kac gibi oldu ... _____________________________ -
Kardeş mi bunlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
akrabalarına iyi ayar vermiş :)
-
La yeter la yeter bu ne böyle? günde en az 3 haber. Yok bunu yaptı yok şunu yaptı tamam gitti iyi güzel ama bu kadar da suyunu çıkartmayın.
-
teknoloji için türkiye için hiç önemli bi adım değil demi donanım haberde ne işi var aaaaaa!!!!!!.çıldırılacak birşey yok . romonoa zoro derki 'beğenmiyorsan bakma'
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ sağlık olsun -
Bu adam sürekli kendisini çekiyor, uzayda olduğuna emin miyiz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Hiç albay gibi durmuyor tıpkı AKP Generalleri gibi. General videosu izlemek istediğim zaman Osman pamuk ve türker paşa izliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzayda tuvalet keyfi fotosu yakında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ms_coskun -- 3 Şubat 2024; 18:18:37 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
|
sen hala burada mısın ya kaç sene oldu bi sal siteyi
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt