|
Yeter bence sonraki bölümlere geçip bakmak isterdim ama aynı yerde baya vakit geçiriyoruz. |
|

|
Yeter bence sonraki bölümlere geçip bakmak isterdim ama aynı yerde baya vakit geçiriyoruz. |
|
Kesinlikle daha guzel gibi gorunuyor suanlik, 2 tane yan gorev yaptim, ikisinde de hikaye gorevi gibi hikaye vardi uzunlu. Hani yan gorevlere bile onem verilmis bayagi, normalde oyunlarda yan gorevler sadece oylesine var maksat oyun zamanini yukseltsin, ekstra material versin vs. bu oyunda yan gorevlere verilen emek kendisini acikca belli ediyor, hikayeleri uzun ve surukleyici bir anlam tasiyor. Cok hosuma gitti gercekten, 1'de yaptigim yan gorevler bile bu derece degildi. Adamlar guzel bi oyun yapmis zaten god of war'in son oyunu bildigim kadariyla, studyo baska IP uzerinde calisiyor suan, o yuzden adamlar bunun icin bayagi guzel yapmis belli oluyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Dualsense i tüm özellikleri ile kullanabilen oldu mu ? Xbox kontrolcü gibi gözüküyor üstüne adaptive trigger ses vb çalışmıyor sadece titreşim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WmGMD -- 20 Eylül 2024; 14:6:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR. Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
|
|
Buglı. Patch gerekiyor. |
|
|
VODAFONE NET PİŞMANLIKTIR. Ryzen 5 2600x Core Frozr L - 1,375V 4.1Ghz/Msi X370 Gaming Plus /Palit Gtx 1070Ti Dual/2x8 3466 MHz CL14 Crucial Ballistix/256 Gb M2 SSd/ 3 Tb HDD/ Cooler Master Haf 912 Advanced/750W Cooler Master Psu
|
|
Vram bypass ve fast launch modları da anında gelmiş. Kendim denemedim ama 1650 ile 1080p de FSR3 + FG kullanarak low da 50-70 fps arası alınabiliyor. 1650'imiz hala yaşıyor :D VRAM Requirement Bypass https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/12Fast Launch (Skip Startup Intro) https://www.nexusmods.com/godofwarragnarok/mods/7 |
|
|
|
Kimsenin yaşantısını, ekonomisini vs. bilemeyiz. O yüzden hoş olmayan laflar etmeye gerek yok. Ama elindeki donanımın durumunu, gücünü bilip ona göre bilinçli hareket etmek gerekiyor orası ayrı. Bu arada geliştiriciler sistem gereksinimlerine 1060 yazarken parantez içinde 6 Gb diye belirtmişler bunu da size söyledik minimum vram ihtiyacı bu işte olarak öne sürüyorlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Eylül 2024; 15:35:26 > |
|
Dikkatimi çeken bir şey oldu dört iş parçacığı uykuda %1-2 kullanımı var. Normal mi bu benzer bir durumla karşılaşanlarınız oldu mu ? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 20 Eylül 2024; 15:43:25 > |
|
| _____________________________ |
|
Bu normal bir durum. Oyunların çekirdek kullanımı değişir ve genelinin çok fazla çekirdeğe ihtiyacı olmuyor. Rekabetçiler hariç. Ki bu da cpu intensive bir oyun değil. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Eylül 2024; 15:45:40 > |
|
Onu belirttim zaten. Herkes kullandığı ürün ve kapasitesinin farkında olmalı. Fakat şu cümle bence hoş değil;
|
|
FPS yi yükseltmek için 720p de denedim sanal çekirdekleri kapalı 14 gerçek çekirdeğin 8 tanesi %80 kullanımda daha fazlasını kullanmıyor oyun. ![]() Oyunu 5120x2880 e aldım son ayarda 40 fps verdi üstüne oyundan frame gen. açtım 60 oldu bununda üstüne afmf2 açtım oyun motorundan bağımsız çalışan frame gen. teknolojisi fps 120 oldu amd özgürlüğü ayrı birşey. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 20 Eylül 2024; 16:5:42 > |
|
Sanırım yapılmış en optimize oyun ragnarok şu anda. Bildiğin tereyağ gibi akıyor god-tier seviyesinde kusursuz bir pc portu olmuş. Sony artık optimizede kendiyle yarışıyor Horizon, Toşiba şimdide ragnarök hepsi pc de mükemmel performansda çalışıyor. |
|
Ekran kartımızı beğenmeyen ve bizi sisteminin farkında olmamakla suçlayan arkadaşlar yürüsünlerde ense traşlarını göreyim. Saçma sapan konuşup kendinize küfür ettirmenin alemi yok. 4 GB Vram sahipleri azımsanmayacak kadar fazla ki modcularda mod çıkarıp enfes şekilde bu kartlarda da çalışmasını sağlamışlar. Sizi burada ne rahatsız ediyor? Daha fazla insanın oyun oynaması mı? Kesin sesinizi, kendinize küfür ettirmeyin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 20 Eylül 2024; 16:10:28 > |
|
Sakin olun hocam. Kendinizi ne sanıyorsunuz da insanları küfür etmekle tehdit ediyorsunuz? O arkadaş zaten hatalı benim de dediğim gibi. Fakat eski (bu bir yorum değil) bir karttan yeni, güncel bir oyunda sorunsuz bir deneyim beklemek mantıklı değil. Bu bir yorum değil. Eskidikçe güçleri azalıyor yetersiz hale geliyorlar. Arkadaşa laf et de ben sanki yanlış bir şey söylemişim veya aşağılamışım gibi beni neden dahil ediyorsun? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 20 Eylül 2024; 16:29:26 > |
|