|
Bildirim
Türkiye bir ambargo yer ileride, o fabrikalar kendilerine kaçar diye düşünüyor herkes.
Saçma sapan dış politikamsılarla memleketin içine ettiler. Çok ararsınız monşerleri. |
Öngörülebilirlik ve hukukun üstünlüğü mü yoksa :)
|
Kanunların olmadığı, ben dedim oldu bitti denildiği, insanların hala sakızla oruç arasındaki dengeyi kuramadığı, imanı ve cenneti bacak arasında arandığı, liyakatsızlığın tavan yaptığı bir ülkeyi kim ne yapsın? Yetişmiş aklı başında insanların kaçıp gittiği, geriye göçmenin, cahilin sapığın kalmaya başladığı, azınlık haline düştüğümüz bu ülkeden ne beklenir ki? Ben olsam gelmezdim.
|
Adaletin, demokrasinin, hukukun üstünlüğünün, insan haklarının olmadığı bir yere kim yatırım yapar?
|
O Tayland değil de Tayvan olmasın :)
|
Size mi soracağız ne konuşup konuşmayacağımızı?
Şu argüman o kadar konuyla ilgisiz ki, niye cevap verdim onu da bilmiyorum zaten. |
Bi ara WV yatırım yapacaktı olmadı, öncesinde alkışlayanlar sonra canları bilir, gelmezlerse gelmesinler, hep aynı muhabbet. Gelince ooo çok iyi, gelmeyince tüüü kaka... La bi karar verin.. |
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faniseyler -- 20 Kasım 2023; 15:49:21 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCrisis -- 20 Kasım 2023; 14:46:49 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_domingo -- 20 Kasım 2023; 15:10:33 > |