< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1844. sayfa)

-
-
telefon sattım hocam ondan bahsediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet telefon konusunu biliyorum orada zarar ettiniz
Bu dosyayı ne ile yüklüyoruz ben byec yi odin le yuklemistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adb komut la
Pil durumu nasıl 7ye göre.
daha iyi
-
Telefon kayıtlı wi-fi ağları arasında daha iyi sinyal veren wi-fi'a bağlanma konusunda sorun yaşıyor.
Mevcutta "Wi-fi > sağ üstte 3 nokta > intelligent wi-fi > switch to better wi-fi networks" özelliği aktif fakat açıklamasında "this only happens when screen is off" ibaresi var, dolayısıyla bu haliyle bağlantı hızı yerlerde sürünse bile ekranı kapatmadan wi-fi değişmiyor.
Bu sorun için 2023'te açılmış şu konuya 2025'te soruna çözüm bulduğunu paylaşmış biri ve bunu "switch to better wi-fi networks" menüsü altında "switch while screen is on" ayarını aktif ederek yapmış.
Telefon henüz One UI 6.1'de ve böyle bir ayar yok. One UI 7'de durum nedir kontrol edebilir misiniz?
-
-
Kamu indirimi ile eğitim programı indirimi arasında bi fark var mı? Yani indirim oranı aynı mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
her zaman aynı olmayabiliyor kontrol etmek gerekli her ay yenilendiği için
-
-
Eylül ekim gibi daha da düşer
1 tb ı bu gün aldım, s24 u 512 yi de eşime vereceğim. 75999 lira bana uygun geldi.
-
78'e aldım diye seviniyordum amazondan :) iyi denk gelmiş güle güle kullanın
-
Beyler arabaya koymak için takip cihazı lazım ne tavsiye edersiniz
marka model varsa link alayım
-
Smarttag 2
www.teknosa.com
Samsung Eı-T5600 Beyaz Smart Tag 2 Fiyatı ve Özelliklerihttps://www.teknosa.com/samsung-eit5600-beyaz-smart-tag-2-p-145079200?shopId=2478&utm_source=akakce.com&utm_medium=comparison&v=1.72.5 -
Selamlar. One UI 7.0 ile 6 veya daha fazla saat ekran açıklığı süresi alan forumdaşım var mıdır? Ben hala 6.1.1'deyim ve 8'i beklemeyi düşünüyorum.
Para iadesi isteyebiliyorsaniz sansinizi deneyin dün aksam amazondan 54-55 bandina s25 ultra satildi. Baya alan var forumda s25 ultra basliginda gorebilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X